|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.3.2013 16:23:05
|
|
|
|
dijana1*
|
Vuk: mama daj mi sajgajepu Ja: Vuce mali si, kada porastes jesces celu sargarepu, a sada ceti mama izrendat A on mangup trci u dnevni boravak popeo se na sto i zoveme Mama, mama dodji da vidis. Pojasto sam, sada sam vejiki daj mi sajgajepu
|
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.3.2013 16:59:21
|
|
|
|
sarti
|
Ja: Ana idi da pomognes seki da pokupi igracke. Ana: Ne mogu, bojesna sam(bolesna).
|
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.3.2013 17:01:22
|
|
|
|
dijana1*
|
Preslatka su nam decica
|
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.3.2013 19:23:07
|
|
|
|
Figaro88
|
Andrea se igra sa komsijinim kucetom i pita je komsinica -Imas li ti Andrea kucu? Andrea-Ne,ja imam Vuka(brat od ujaka)
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.3.2013 19:36:03
|
|
|
|
dijana1*
|
Hahahaha
|
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 15.8.2013 21:28:36
|
|
|
|
Olga75
|
zvercica je trenutno vrlo zainteresovana za viruse i bakterije a posto sam ja pravi predavac koji svakako uspe da joj prilagodi , kad bi se salili od mojih objasnjavanja ona ima hiljadu pitanja veceras me je pitala : mama , gde kake dobre bakterije
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 15.8.2013 21:31:58
|
|
|
|
Modessty
|
I? Gde kake? Dete postavilo pametno pitanje!
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 15.8.2013 21:34:16
|
|
|
|
Torbica
|
Olga ! Mene je moja pitala neki dan - mama sta je to celija? Komedija, ubih se da joj objasnim a da me razume.....5 godina!
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 15.8.2013 21:34:52
|
|
|
|
lesica
|
Pa Olgaaaa, odgovori joj!
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 15.8.2013 21:36:36
|
|
|
|
lesica
|
Torbice, ja bih odgovorila ovako (setih se svoje profesorke biologije iz osnovne) : Ćelija je slovo AAAAAAAA! u biologiji
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 15.8.2013 21:41:19
|
|
|
|
Olga75
|
a zasto bas A ??? zato sto je to prvo slovo , aha a zasto je bas A prvo slovo i tako u beskonacnost
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 15.8.2013 21:47:13
|
|
|
|
lesica
|
Pa da Kod nas je aktuelno: Mama, je l ti znaš da će meni ispasti zubi? A onda će da mi porastu novi i mnoooogo lepi, zeleni i roze! Ne, Lenka, izrašće još lepši beli zubi. Ne, ja nećuuuu bele, biće zeleni i roze. Po ceo dan o zubima trubi
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 15.8.2013 21:53:30
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Torbice, ja bih odgovorila ovako (setih se svoje profesorke biologije iz osnovne) : Ćelija je slovo AAAAAAAA! u biologiji Pametno zboris! A ona - hocu da je vidim, hocu da vidim celiju.... Ma ja sam se upljuvala, pa osnovna jedinica svega, bla-bla, kad se poseces pa vidis krv, pa u pljuvacci.... Ona dete pljunula i gleda u dlan i pita me - jel je sad vidim?
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 15.8.2013 21:56:39
|
|
|
|
lesica
|
Torbice, pa kupiš joj pomorandžu ili limun, pa odvojiš onu jednu malenu "ćeliju" i etogac. Mada sam ja uvek pre za kupovinu mikroskopa, pa malo ona providna ljuska luka, pa eventualno kvasac... Ali dobro, još malo kad porastu.
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 23.8.2013 12:06:38
|
|
|
|
NadaR
|
Uvijac za trepavice - makaze za oci > M upravo zakljucio .
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 23.8.2013 22:50:37
|
|
|
|
Janncica
|
Kako ova tema popravi raspolozenje... Genijalci svi do jednog... Setih se J bisera kad je imala 2,5 godine. JAJAC je bio komarac. Sedimo uvece napolju i mm ubije komarca koji mu je sleteo na nogu.Ona to naravno snimi sve... Svekar malo dalje od nas zaliva voce,ona otrci kod njega i kaze:"Deda,ima tata jajac". Deda se pravio da nije cuo,pa je ona to ponovila jedno 20 puta.
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 23.8.2013 22:51:17
|
|
|
|
jovicaa
|
aleks za tocak kaze COKOTO tobogan je KONAN kornjace su KOCICE tata milos je MISHU i tako dete ima svoj jezik, fino prica, ali uvek ima tako neku zanimljivu rec koja zamenjuje originalnu..
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 23.8.2013 23:51:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Moji baba i deda zive na selu, i odveo je deda da vidi jage, ona usla tamo i kaze dobaj dan, kolikooooo svi vi imate godina? e umrla sam od smeha i svaka nepoznata zena je cinganka-ciganka, ljudi nas cudno gledaju na ulici papagaj je papigaj
|
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 24.8.2013 0:07:49
|
|
|
|
Anoniman
|
I kada mi prica pricu Ivicu i Maricu : Biji Icana i Macana, iiiii oni otisji u tumuuuuu, a tamo bio vuk, i cinganka (ciganka je vestica hahhaha ) i oni pojeji kucu, a tamo bije bombe, zvjake, sjadojed.....
|
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 24.8.2013 14:01:32
|
|
|
|
Biserce
|
Patka-kapka, curka-puka, Andrea-dea, Laza-ago, cica-koka:):), kukuriku-jiku, mali-mane, beba-deba, zis-is, dodji-dooodeee, deco-deeedooo itd...mentos mali...a da, maca mu je av
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 26.10.2013 16:24:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sinoc sam se sva raspilavila od mojih dusica! Krenule princeze da spavaju, i ja lezem na kratko pored H na donji krevet ( a usput me Tara terorise da pricam pricu) i ja onako za sebe pricam : "Jooj koliko sam umorna, sve me boli,uffff". A T ce na to: "Lezi mama, spavaj, mi te cuvamo. Nikome te ne damo" Ja sam se raspilavila ...duse moje :) I da nisam morala ni prica da pricam
|
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 26.10.2013 16:30:32
|
|
|
|
dijana1*
|
Anck divno Tako i Vuk po nekada zna da me iznenadi Duse male
|
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 26.10.2013 16:40:38
|
|
|
|
big mum
|
Pita mene moja malena neki dan "mama kako je nastalo nebo" Ja nemam pojma,-ONA: Aj nazovi Boga na tel on je gore on će sigurno znati
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 26.10.2013 17:54:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dosao mm sa kosarke sinoc i ulazi u kupatilo a I. ga pita drzeci otvorena vrata od kupatila "Tata sta radis?" "Perem ruke." "Dobro tata, pusticu te da peres ruke"
|
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 26.10.2013 18:07:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mm je Teodoru okupao i spremio u krevet. Ide ona u krevet i kaze mu: "Tata, pogresio si. Mokra mi je kosa. Smejace mi se deca i ljudi.[sm
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciKada u kolektiv posle virusne infekcije?Kada vratiti dete u vrtić posle preležane infekcije? Koliko su druga deca „opasna“ za dete posle povratka u kolektiv?
Anketa
Кофеин током трудноће.
пеперутка16
Да ли је здраво пити пуно кофеина током трудноће, да ли то утиче на здравље бебе? Колико кафе мислите да је „дозвољено“ пити дневно током трудноће?