Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 14.10.2012 22:16:06
|
|
|
|
New Mom
|
Divno, divno!
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 15.10.2012 9:39:50
|
|
|
|
Modessty
|
Dunja biće bebica!!!
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 15.10.2012 10:24:37
|
|
|
|
daca77
|
Navijam jakooo, Dunja
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 15.10.2012 11:13:15
|
|
|
|
babby
|
draga dunja super
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 15.10.2012 17:04:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala devojke, nadam se da moje bebice neće razočarati ovoliko vernih navijača Sve vas ljubim i grlim Stigoh malopre u Beograd, i već mi nedostaje Segedin. Prosto sam se zaljubila u taj grad. Zatrudneću ja, znam! A prvi UZ je obavezan na klinici Kaali, te eto mene opet u Szegedu
< Poruku je uredio dunja RR -- 15.10.2012 17:06:03 >
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 15.10.2012 17:33:38
|
|
|
|
MarijaBg
|
Bravo Dunjice, bas mi je milo
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 15.10.2012 17:59:08
|
|
|
|
sneza24
|
Dunja iskreno se nadam lepim vestima za 2 nedelje. A sto sam nestrpljiva kao da cekam svoje rezultate.
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 15.10.2012 20:08:11
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR evo me pišem iz kreveta pa ne zamerite na greskama. vratili su mi dva vrhunsko kvalitetna embriona-morule, tako reče dr. Zadori. sada odmaranjac ljubim vas sve
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 15.10.2012 20:09:00
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 15.10.2012 21:07:13
|
|
|
|
erato
|
Sta to pricas draga? Cuj zatrudneces. Pa ti si vec trudna :)))
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 15.10.2012 21:39:04
|
|
|
|
Verus
|
Mislila sam na tebe od aspiracije-videla sam se tada sa Majom. Drzim ti fige, ma znas vec sve sama. Ljubim vas i da dobijete 2 narandzsta lepotana
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 15.10.2012 21:46:28
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: erato Sta to pricas draga? Cuj zatrudneces. Pa ti si vec trudna :))) Tvoj pozitivan stav je prosto očaravajući draga, hvala ti
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 15.10.2012 21:48:00
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Mislila sam na tebe od aspiracije-videla sam se tada sa Majom. Drzim ti fige, ma znas vec sve sama. Ljubim vas i da dobijete 2 narandzsta lepotana Reče mi Mayče, malopre, kada smo se čule, hvala ti što misliš na mene mila moja. Nadam se da će narandžasti embriončići da budu dobri, i ostanu kod svoje mamike 9 meseci :))
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 16.10.2012 8:14:28
|
|
|
|
daca77
|
Naravno da ce ostati, Dunjice
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 16.10.2012 8:46:34
|
|
|
|
Verus
|
Draga naravno da ce ostati. U mislima, kad lezis, grli ih i sapuci im reci ljubavi-sve ono sto ces im reci kad ih vidis. Poput meditacije i mantre. Zaista verujem da im to daje snagu i pomaze im da ostanu jaki! Jedva cekam da te vidim! IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Verus RR Mislila sam na tebe od aspiracije-videla sam se tada sa Majom. Drzim ti fige, ma znas vec sve sama. Ljubim vas i da dobijete 2 narandzsta lepotana Reče mi Mayče, malopre, kada smo se čule, hvala ti što misliš na mene mila moja. Nadam se da će narandžasti embriončići da budu dobri, i ostanu kod svoje mamike 9 meseci :))
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 16.10.2012 8:54:45
|
|
|
|
Krcko
|
Dunja divno!!
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 16.10.2012 9:06:11
|
|
|
|
Shishica
|
Uh..mnogo lepe vesti Ne znam sta da napisem...
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 16.10.2012 10:02:54
|
|
|
|
mihi
|
Verus jeste li došli u Srbiju ili ste još u USA?
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 19.10.2012 13:19:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Sinoć, pred spavanje sam imala grčeve kao da ću da dobijem. Sad ponovo počeo osećaj kao da ću da procurim svakog časa. Grozno se osećam, tresem se, nemam snage u nogama ...
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 19.10.2012 13:23:24
|
|
|
|
Jeca*
|
To moze da bude i iz glave, opterecena si time, mislis samo na to...pokusaj da lezis i da nista ne radis, spavaj..odmaraj...
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 19.10.2012 13:41:04
|
|
|
|
lanajelena
|
Dunjice ne gubi odmah nadu
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 19.10.2012 13:43:29
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Sinoć, pred spavanje sam imala grčeve kao da ću da dobijem. Sad ponovo počeo osećaj kao da ću da procurim svakog časa. Grozno se osećam, tresem se, nemam snage u nogama ... Ajde smiri se. Posle toliko godina vrlo dobro znas iz price kakvi grcevi tresu i kad si trudan. Veruj meni, dva puta sam kroz to prosla. Identicno je kao kad treba da dobijes, mozda cak jos gore. Koji ti je dc?
< Poruku je uredio Verolina -- 19.10.2012 13:46:37 >
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 19.10.2012 13:46:50
|
|
|
|
dunja RR
|
6dc, u subotu sam imala transfer, a regularno mi sutra pada ciklus (dobijam na 26 dana). Bukvalno mi pulsira materica i stomak, tako mi je uvek pred ciklus.
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 19.10.2012 13:48:09
|
|
|
|
J@n@
|
Dunjice, !Znas i sama da je PMS = simptomi tako da brzo oteras te ruzne misli!Mazi tibu i samo pozitivno!Navijam !
< Poruku je uredio J@n@ -- 19.10.2012 13:49:34 >
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 19.10.2012 13:51:44
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR 6dc, u subotu sam imala transfer, a regularno mi sutra pada ciklus (dobijam na 26 dana). Bukvalno mi pulsira materica i stomak, tako mi je uvek pred ciklus. Sacekaj. Nemoj da se stresiras. Kazem ti sa stanovista osobe koja je to vec prosla, nema razlike u bolu.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: