Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 9:39:05
|
|
|
|
NadaR
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 9:56:30
|
|
|
|
lesica
|
Mila Dunja
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 10:01:11
|
|
|
|
Meisje
|
mnogo mi je zao,ali kad pomislim na toliko zena kojima je iz drugog treceg puta uspelo onda to stvarno daje snagu! Mozda ti je sudjen ovaj drzavni pokusaj nemoj mnogo da tugujes,prepusti sve doktorima a ti se posveti poslu jednostavno ne daj se!
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 10:04:22
|
|
|
|
Krcko
|
Dunja,ti si jedna divna žena i ti ćeš jednog dana imati svoju bebicu-ja sam dvesta posto ubeđena u to! Sve najbolje
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 10:11:51
|
|
|
|
J@n@
|
Dunjice,draga,zao mi je!!! !
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 10:16:46
|
|
|
|
viking
|
Oooo Dunja Sledeći put idemo ti i ja zajedno!
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 10:32:50
|
|
|
|
minna
|
Bas mi je zao. Bice sledeci put, mora biti.
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 10:35:09
|
|
|
|
*Alexx*
|
Dunja, baš mi je žao Drži se, uspeće sledeći put!
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 10:47:38
|
|
|
|
erato
|
Dunja Ipak izvadi betu, makar da vidimo da li se desava nesto...mozda se jedan plod zakačio, a drugi nije. Slazem se sa ostalim devojkama. Ti si jedna divna zena!
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 11:19:13
|
|
|
|
Shishica
|
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 11:21:51
|
|
|
|
degu
|
Dunja tvoje crtice sam želela da vidim isto koliko i svoje i videćemo ih sigurno
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 11:24:00
|
|
|
|
lanajelena
|
svi smo se bas radovali
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 11:54:30
|
|
|
|
isidora88
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 11:55:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Znam drage moje biće, znam. Ja malko plačem, malko se smejem, ali se više smejem, jer znam da moram
< Poruku je uredio dunja RR -- 23.10.2012 12:01:33 >
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 12:01:33
|
|
|
|
Meisje
|
Tako je Dunja,tako treba! I ja uvek tako kad mi nesto ne ide,nema nista od padanja u bedak,a posle cemo lako mi nase bebe po guzi sto su nas mucile
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 12:04:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Kaže mm meni, nije ovo ništa šta sam sve prošla. KAže da mu se srce cepalo posle svake operacije kada me vidi sa onim drenovima i kateterima, sada bar nemam to. U pravu je, mada .. garant mi još jedna operacija sledi, bolje da zdrava uđem u sledeću VTO.
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 12:10:42
|
|
|
|
Maslacak15
|
Dunja draga Zene kao ti su insipracija i treba da su uzor svima koje posustaju u teskoj borbi. Divim ti se draga i sigurna sam da ces uspeti da dodjes do , samo da se sloze sve kocice. Danas ti je sigurno neizmerno tesko, ali zato ces doci dan kada ces se radovati tim vise
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 12:16:30
|
|
|
|
mihi
|
Dunja a zašto moraš opet jel problem endometrioza ili?
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 12:20:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Za sada se endometrioza nije vratila, osim malo na desnom jajniku, ali verujem da će je stimulacija (iako je bila jako slaba), dodatno ubrzati. A imam osećaj da su se priraslice po materici delom vratila, i da zato nije uspelo. Jer sve ostalo je bilo ok, imali smo extra kvalitetne embrione sa minimalnom stimulacijom. Ostaje samo materica, a mislm da dr. te priraslice ako ih ima nije mogao da vidi? Pričaću sa njim svakako, pa ako kaže da idem na operaciju, odoh ..
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 12:21:39
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Dunja draga Zene kao ti su insipracija i treba da su uzor svima koje posustaju u teskoj borbi. Divim ti se draga i sigurna sam da ces uspeti da dodjes do , samo da se sloze sve kocice. Danas ti je sigurno neizmerno tesko, ali zato ces doci dan kada ces se radovati tim vise
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 12:23:29
|
|
|
|
mihi
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Za sada se endometrioza nije vratila, osim malo na desnom jajniku, ali verujem da će je stimulacija (iako je bila jako slaba), dodatno ubrzati. A imam osećaj da su se priraslice po materici delom vratila, i da zato nije uspelo. Jer sve ostalo je bilo ok, imali smo extra kvalitetne embrione sa minimalnom stimulacijom. Ostaje samo materica, a mislm da dr. te priraslice ako ih ima nije mogao da vidi? Pričaću sa njim svakako, pa ako kaže da idem na operaciju, odoh .. Ako mora mora a onda posle toga požuri na VTO po svoje bebice.
< Poruku je uredio mihi -- 23.10.2012 12:24:06 >
|
|
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 12:32:41
|
|
|
|
jole82
|
Dunja draga, ti si jedno veliko od coveka i sigurna sam da znas sta bih ti sve rekla, al reci cu samo da se dobro dobrim vraca...I tako na kraju i mora biti. Jer ako nije tako, onda znaci da nije kraj. Veeeliki
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 12:49:36
|
|
|
|
Snelle
|
Dunjice, ja ne znam šta bih ti pametno rekla. A bila sam ubeđena, možda više nego ti sama, da si trudna Svejedno, ostajem uz tebe u daljoj borbi
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 12:52:05
|
|
|
|
Jole84
|
Žao mi je Mora se napred,uz tebe smo,do pobede!
|
|
RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene 23.10.2012 15:02:11
|
|
|
|
Bebana17
|
Dunja, zao mi je. Mora da bude bolje, samo je tesko sve ovo cekanje i sve pride što ide uz to, do momenta kada se desi cudo.
|
|
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: