|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: druženje za mame i bebe 3.9.2010 22:01:48
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
TeBo prvo dobro dosla. Kao drugo nemamo bas ono klasicno druzenje mame i bebe mada bi volela. Recimi odakle nam dolazis? nadam se da ce biti neko druzenje uskoro pa cemo se upoznati.
|
|
|
|
|
RE: druženje za mame i bebe 3.9.2010 22:42:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam shvatila šta je pitanje? Da li postoje organizovana druženja? U bilo koji park da odeš, ima dece, i ako ideš u isto vreme na iso mesto, velike su šanse a dete sebi stvori društvo.
|
|
|
|
|
RE: druženje za mame i bebe 4.9.2010 20:53:43
|
|
|
|
TeBo
|
Pa da, mislila sam na organizovana druženja, jer kod nas u Sloveniji postoje neke organizacije koje organizuju druženja za mame i bebe. Znam, da su u parku velike šanse da se dobije neko društvo .. možda je kod vas drugačije, ljudi su više otvoreni kao kod nas, pa se onda mora nešto organizirati, da neko dođe i se druži
|
|
|
|
|
RE: druženje za mame i bebe 5.9.2010 1:06:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ne znam za orgaizovana druženja, sem ako se ovde, na Ringeraji, ne organizuje neko druženje.
|
|
|
|
|
RE: druženje za mame i bebe 16.9.2010 22:14:26
|
|
|
|
sonja021
|
to kod nas ne postoji, znam na sta mislis
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.