Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: nova licna karta i pasos 28.5.2009 12:51:00
|
|
|
|
sneza24
|
Ja treba da pravim LK,pasos,novu dozvolu,zdravstvenu knjizicu.Da li imam jos neki dokument koji bih trebala da menjam? Neznam,nemogu da se setim.Za sad cu praviti LK i zdrav. knjiz. drugo moze da ceka.I kod nas mora da se zakaze termin za LK.Ali ja moram da menjam prezime i adresu ko zna koliko ce me to kostati.
|
|
|
|
RE: nova licna karta i pasos 28.5.2009 13:00:48
|
|
|
|
Jeca*
|
Ja sam izvadila i pasos i lk. Po novom zakonu pasos mora imati svaka beba starija od 2 dana. Mora imati lican pasos, a ne moze se vise upisivati u roditeljski. Deci se pasos menja na 2 godineOd dokumentacije treba: izvod iz maticne knjige rodjenih i drzavljanstvo (ne starije od 6 meseci). Pisalo je da treba i kopije (ne moraju biti overene), ali mi to na kraju nisu uzeli. Ja sam prilozila i vencani list jer mi se pasos stari vodio na devojacko, pa otkud znam, da me ne zezaju oko promene prezimena. Lukici sam morala da prilozim i onaj papir koji smo dobili u MUPu kad smo ga prijavili na ovu adresu, kad se rodio (prijava stana). Takođe, uspela sam da mi na pasosima i licnoj karti budu slike koje smo mi doneli, a ne one idiotske koje oni tamo naprave, koje su grozno ispale. Slika mora biti 5x5 cm, na beloj pozadini i vazno je da oci budu u sredini slike, ali to fotografi obicno znaju.Inace, predali smo tako sto je mm otisao MUP nesto pre 6h, stao u red i sa gomilom ljudi cekao da otvore u 8h i podele brojeve. Mi smo dobili da dodjemo u 10h i imali smo srecu da nije bila velika guzva. Inace, jedna osoba je mogla da uzme dva broja (potpuno idiotski, ali mm je znaci mogao da uzme samo za mene i Luku, ali ne i za sebe, npr) u nekim mupovima se zakazuje, pa cekas i mesec dana. Ipak, dobro je sto mozes otici u bilo koji mup na teritoriji grada gde si prijavljen. Mada, sada je svuda jeziva guzva...Sve je bilo gotovo za 10ak dana. Inace, ako je detetu prvi pasos, moraju biti prisutna oba roditelja.Pasos kosta 2000,00 plus taksa 200,00. Licna karta nesto tipa 1300,00 plus 900,00 ako se dobro secam. Eto, to je to!
|
|
RE: nova licna karta i pasos 28.5.2009 13:03:55
|
|
|
|
Jeca*
|
KLIK kLIK
|
|
RE: nova licna karta i pasos 28.5.2009 13:07:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Kod nas se oko 4h u zoru dele brojevi. Imam sve spremno kod kuće, i tražim vezu... mnogo mi je rano da idem u 4h ujutru...
|
|
|
|
RE: nova licna karta i pasos 28.5.2009 13:10:06
|
|
|
|
afrodita
|
E to za slikanje me nervira. Jeco, nisam jos cula da je neko doneo sliku. Ali sam cula da se svi zale da ispadnu kao robijasi. Kako da donesem sliku a da je prime? Sta da kazem fotografu? Imam poznanika i moze 100 puta da me okine ako treba i da budem zadovoljna.
|
|
|
|
RE: nova licna karta i pasos 28.5.2009 13:12:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Napravila sam milion tih fotografija... uvek su babe bile te koje su nezadovoljne, kažu " Jao izgledam ko neka baba!" A u krštenici 7 banki
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: nova licna karta i pasos 28.5.2009 13:14:47
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Napravila sam milion tih fotografija... uvek su babe bile te koje su nezadovoljne, kažu " Jao izgledam ko neka baba!" A u krštenici 7 banki TI slikas sve te ljude??????
|
|
|
|
RE: nova licna karta i pasos 28.5.2009 13:17:25
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Napravila sam milion tih fotografija... uvek su babe bile te koje su nezadovoljne, kažu " Jao izgledam ko neka baba!" A u krštenici 7 banki
|
|
RE: nova licna karta i pasos 28.5.2009 13:17:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Radila sam to, sada ne radim!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: nova licna karta i pasos 28.5.2009 13:29:42
|
|
|
|
Anoniman
|
pa ako nema nekog hitnog roka da se sve to promijeni ne zurite nego kad spalsnu guzve
|
|
|
|
RE: nova licna karta i pasos 28.5.2009 13:31:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Rok je do kraja godine. Sra** je što se ne izdaju vize u stare u pasoše. A ovim tempom izdavanja novih pasoša neće ih svi građani dobiti do 2015god.
|
|
|
|
RE: nova licna karta i pasos 28.5.2009 13:34:08
|
|
|
|
NadaR
|
I kod nas je frka oko LK, davili tim rokovima a onda ih ne znam ni koliko puta produzavali.
|
|
RE: nova licna karta i pasos 28.5.2009 13:38:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ja necu praviti ni jedno ni drugo....pasosh ko zna kad tje mi trebati poshto ni do NS-a nemam para da odem ko chovek....a lichna karta....ma ne zurim...ionako je koristim samo kad idem u banku....a sad ni tamo ne idem Plus...ako budem pravila pasosh....drzavljanstvo moram vaditi u Bg-u pa neznam ni to kako tju Ma ne treba mi nishta...kad vidim koliko mi para treba
|
|
|
|
RE: nova licna karta i pasos 28.5.2009 13:40:20
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Napravila sam milion tih fotografija... uvek su babe bile te koje su nezadovoljne, kažu " Jao izgledam ko neka baba!" A u krštenici 7 banki jesi li ti fotograf? onda sam ti ja davno bila koleginica par meseci i moj vencani kum je fotograf
|
|
RE: nova licna karta i pasos 6.6.2009 8:14:37
|
|
|
|
anamaria_at
|
Kod vas je bolje..nego ovde u Austriji...ja sam bila pre neki dan...posto mi pasos istice u Julu....napravila sam opet stari (plavi)....a za nov sam dobila Termin...10.Aprila 2010...u 14.30h....cak i u sate znaju...Uzas....
|
|
RE: nova licna karta i pasos 6.6.2009 13:31:34
|
|
|
|
mihi
|
VAdila sam samo starijem sinu pasoš jer ide u Englesku na leto pa mi je hitno, našla vezu i sve završila za 15 minuta e sad za podizanje je još veća gužva i to će mi podići ta veza. Kad skupim moja dokumenta i za Milosha opet veza pa tako jer su gužve za broj za podizanje za sve.........
|
|
|
|
RE: nova licna karta i pasos 6.6.2009 13:41:00
|
|
|
|
Lu
|
Jel vama iz Srbije trebaju vize za sve države,mislim da za HR i Bih odnosno RS ne treba
|
|
|
|
RE: nova licna karta i pasos 8.6.2009 15:45:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Jel neko popunjavao uplatnice? Treba mi: Za ličnu kartu: na uplatnici sa 226 din: PU za Novi Sad; PU za Srbiju; Za pasoš: na uplatnici od 200din: poziv na broj.
|
|
|
|
RE: nova licna karta i pasos 8.6.2009 15:47:52
|
|
|
|
sneza24
|
Kod mene pise PU Sombor
|
|
|
|
RE: nova licna karta i pasos 8.6.2009 15:49:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lu Jel vama iz Srbije trebaju vize za sve države,mislim da za HR i Bih odnosno RS ne treba ne trebaju nikakve vize LU bar za zemlje nastale raspadom bivse drzave osim slovenije , a trenutno jedino hrvatska ima bezvizni rezim za zemlje EU
|
|
|
|
RE: nova licna karta i pasos 8.6.2009 15:49:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Tu treba da piše neki broj.
|
|
|
|
RE: nova licna karta i pasos 8.6.2009 15:57:44
|
|
|
|
sneza24
|
Nema nikakav broj samo to pise.
|
|
|
|
RE: nova licna karta i pasos 8.6.2009 16:00:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Gde ti piše? Na netu stoji uplatnica, gde piše PU za BG; PU za NS; PU za Srbiju; i onda ti baciš pasulj, pa napišeš br kao zamenu za to.
|
|
|
|
RE: nova licna karta i pasos 8.6.2009 16:02:28
|
|
|
|
sneza24
|
To je primalac PU Sombor i nema nikakvog broja.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Musko imeCrvenkapa85Koje vam je ime lepse?Aleksa (
36%)

Damjan (
25%)

Mihajlo (
39%)
Ukupan broj glasova: 137Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!