Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 7.1.2018 19:42:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
T je pocela da se plasi mraka. Pre neko vece ju je S tesila i na kraju je T legla kod nje u krevet. Madja tesi stariju.
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 7.1.2018 22:25:12
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Mame cija se deca plase mraka,kakvi lampu koristite? Nama ona chicco ne radi posao,treba mi nesto jace a da je opet priguseno svetlo.
|
|
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 8.1.2018 12:33:35
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Nas beban je od jednom poceo da se plasi zvuka usisivaca,blendera,fena neverovatno samo se cima cak i na zvuk otvaranja gaziranog soka!!
|
|
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 8.1.2018 13:00:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tatjana, sve je to normalno. Sve zavisi od deteta. Procice taj strah. Samo treba biti strpljiv.
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 8.1.2018 13:05:21
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Sve je to privremeno.Posle ce ti juriti usisivac.
|
|
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 9.1.2018 23:03:41
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Nevena neka pocne brzo da ga juri i da prestane da se plasi taman meni jedan posao manje
|
|
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 24.1.2018 23:39:32
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Tatjana pa ja tek sad ovo vidim. Kakvo je stanje? Moj A sam usisava,tako da..cekaj,cekaj.
|
|
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 25.1.2018 6:22:56
|
|
|
|
Duškić
|
Tatjana, i moj bebac se plasio usisivaca ali to brzo prodje pa sad borba oko usisavanja. Sanja nesto stalno pa se plasi i budi evo vec par noci.
|
|
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 25.1.2018 9:51:23
|
|
|
|
dddaca
|
Proci ce to. I malena se plasila usisivaca i fena za kosu. Miksera, blendera takodje
|
|
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 24.2.2018 20:51:07
|
|
|
|
veselicaa
|
Nina trenutno velike tegle sa kiselim krastavcima
|
|
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 24.2.2018 20:55:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Maskota 😁
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 24.2.2018 20:56:38
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mozda malo mraka, ali malo...
|
|
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 24.2.2018 21:27:33
|
|
|
|
Srecko47E
|
Mozda mraka.Ili sam to ja umislla.
|
|
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 24.2.2018 21:29:11
|
|
|
|
vocicana
|
Jao ja sam danas posle dosta vremena skntala zasto D baci tablet povremeno. Ukljucio je jednu igricu, slagalicu, sliku voca izabee, i ona se ka raspukne na delove, kako to vidi on skace i baca tablet i zum izmedju mojih nogu.
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 8.3.2018 10:20:05
|
|
|
|
Dora89
|
Zveri. Pa objašnjavamo po sto puta da one žive samo u šumi i u knjizi, i da neće doći kod nas, jer kod nas nemaju šta da jedu.
< Poruku je uredio Dora89 -- 8.3.2018 10:21:49 >
|
|
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 8.3.2018 10:42:40
|
|
|
|
mama Jo
|
I dalje su to maskote... pre nekako u trznom centru prolazile Angry birds znaci plakala je tako da smo odmah otisli kuci
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 29.5.2018 10:50:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sin ničega, a ova mala ne voli zvuk usisivača, miksera, aviona... Mada, to je verovatno faza.
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 29.5.2018 15:56:39
|
|
|
|
emicaa
|
Beko se izgubi od straha kad blizu njega zalaje pas,preoadne se i kad mu se neki priblizi.Komsijin pas ga jednom prepao i od tad je pocelo
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 29.5.2018 15:59:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sofi uglavnom nicega. A T se plasi navjvise pasa.
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 29.5.2018 21:25:12
|
|
|
|
Milena18
|
I M se plaši pasa, iako je ni mm ni ja nikada nismo plašili, čak naprotiv. Plaši se još i majstora koji dolazi kod dede i senki (samo u kući, napolju ne). Kad malo razmislim, pravi je plašljivko iako ne ostavlja takav utisak.
|
|
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 30.5.2018 8:22:18
|
|
|
|
emicaa
|
Milena nismo ni mi D nikad plasili,ali eto.Zato ga negdje vidimo macku izludi od srece,odmah trci da je mazi,pa ako maca pobjegne razocara se
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 4.8.2018 6:52:27
|
|
|
|
mama ivane
|
Moj sin se plasi duha iz uvodne spice crtanog filma lepotica i zver, samo pocne da place vristi i bezi iz sobe ali nerazumem zasto sav se mukica uplasi nemogu da ga smirim
|
|
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 4.8.2018 8:15:51
|
|
|
|
Duškić
|
Sad se plase od buba jedino.
|
|
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 4.8.2018 8:44:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Duskic, moja obozava bube cim vidi neku bubu povileni od srece.
|
|
RE: Čega se plaše vaši mališani 4.8.2018 9:15:08
|
|
|
|
mama Jo
|
I J je pocela da se plasi buba, iako je pre par meseci vijala buba svabe jer su joj bile simpaticne
|
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?