Anoniman
|
Ih bre, a ja sve napisala u fen. Nema veze, sada ću copy - paste! Moje dete se plaši KRAVE! EVO GA: Imao je oko godinu dana kada je sve to počelo. Mama moja ima neki... nazovimo ga sintisajzer, koji ima dirkice, a iznad ima životinje koje naravno kada stisneš ispuštaju zvukove. Krava je crvene boje, na sred srede celog tog seta životinja. Svaki put je stisnuo baš nju, i onda bežao glavom bez obzira. Onda smo to sklonili. Nakon nekog vremena mu je moja mama kupila krava baterijsku lampu, koju kada stisneš dugme, krava kaže MUU, otvore joj se usta i sija lampa - bacio ju je iz zgloba, seo mi u krilo i morali smo da odemo kući jer se mnogo bojao. Onda smo polako obradili tu temu krave, kupila sam nekoliko plišanih krava, nekoliko gumenih, vratila sintisajzer u upotrebu... onda mu je muž pustio crtać Lolek i Bolek, i jurio ih je bik. Šta zna dete šta je krava a šta bik? Onda smo se podelili u porodici - sve žene su bile krave, muški bikovi, a on tele. I ne vredi, i dan danas kada već zaista ne znam na koji način bih ga smirila jer je bezobrazluk i uspaljenost već opasna po njegovo zdravlje, ja kažem "Zvaću kravu!" i on istog momenta sedne i sluša me, bude miram kao bubica. Došao mi je jedan dan i rekao je: - Kada padne sneg, hoćemo praviti sneška? Kažem: - Hoćemo. - I tata će? - hoće. - I baba...deda... (svi redom)? - Hoće. - A jel ima krava ruke? - Nema, zašto? - Ja sam hteo da je uhvatim za ruku i da šetamo! - Nema krava ruke. - A jel zna krava da pravi sneška? - ne zna, jer nema ruke. - A jel može krava da stoji pored nas i da gleda kako mi pravimo sneška? - Može, ako ti to želiš. PAUZA OD 30 SEC - A jel može krava da dođe ovde? - Ne može. - A jel može krava da uđe u lift? - Ne može, nema ruke da otvori vrata, i ne može da stane u lift. ... i tako žene moje hiljadu pitanja vezano za kravu...
|