|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Oko čega se svađate s partnerom
23.1.2010 19:57:25   
Dora
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jbt, ne mogu da verujem!!!
Kad mi crkne sijalica ja mu kažem da kupi i zameni a on "Važi". Posle vidim da je skinuo sa nekog drugog sijaličnog grla i namontirao tamo gde je crkla!!!
To stalno radi! Na kraju u pola stana ja nemam svetla a kad kupim sijalice treba mu mesec dana da se smisli da ih zameni...user posted image

A posle pi*di što nema čiste čarapeuser posted image Ma neeeemooooj!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 151
23.1.2010 20:02:08   
cipiripi
user posted image user posted image user posted image e jeste blesavi user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 152
23.1.2010 20:09:27   
Dora
Joj, Cipi, poludeću...ima on još bisera, npr. dva meseca se ubeđujemo, ne dam mu da u zid ukuca šraf koji se sa tiplom i bušilicom utipla u zid...da bi na taj šraf zakačio veliki elektronski pikado koji je težak!

Uzeo čovek šraf sa navrtnjem i čekić i ide da kuca. U prošlom stanu je tako ukucao čiviluk u predsoblje, čiviluk se odvalio sa prvom jaknom a na zidu su ostale dve ogromne rupe, skroz je otpao malter do cigala!user posted image Da ti ne spominjem da smo s tim rupama živeli 4 godine, samo smo preko njih namontirali taj čiviluk tako što sam ga ja zavezala za neke kuke pa se nije videlo ništa od jakni.
UŽASuser posted image

A, da, nisam mu dala da montira taj pikado dok nije doveo nekog sa bušilicom da to lepo odradi...

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 153
23.1.2010 20:14:35   
cipiripi
moj obozava te majstorske pikanterije zaludjen je alatom i sve sto se tice toga obozava user posted image
ja imam drugi problem, a pisala sam negde o tome.. sto cacka nos i baca sline iza kreveta pa kad cistim moram spahlom da ih struzem.. skore se.. mislim strasno user posted image user posted image

cim ga vidim da cacka nos, dignem obrvu "mrsh po maramicu" user posted image user posted image
ali dzaba mi.. opet ih nalazim .. kao dete je user posted image user posted image user posted image

e da.. ili ih lepi za drvenu stranu kreveta koja je pritom do radijatore..pa zamisli koji je sex skinuti to user posted image

< Poruku je uredio cipiripi -- 23.1.2010 20:15:12 >

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 154
23.1.2010 20:15:39   
dunja RR

jao Dora, ja sam mislila da je samo kod mene takva situacijauser posted image , ali ipak draga kakvi su-takvi su, naši su i mi ih volimouser posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 155
23.1.2010 20:19:37   
viking
Mene isključivo iznervira njegova lenjost, treba mu cela večnost da se pokrene, naročito ako su u pitanju aktivnosti koje ne voli (npr, ako treba da se uradi nešto po kući). Ostalo je ok user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 156
23.1.2010 20:20:04   
Anoniman
Jao, cipi umrecu od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image kakva faca tm!
Ja se najvise svadjam sa mm oko toga ko ce ustati ujutru, a ko spavati, posto on uglavnom radi popodne. E sad...Nesa se budi u 8, a ja sam u 9 odmorna, cila i vesela, tako da meni treba samo tih sat vremena. Preko dana ne mogu da spavam.
Mm kad god ustane, moze jos da spava. I svaki dan ga pitam sto mu je problem da ustane, pa da onda nastavi da spava u 9, kad cu se ja svakako  probuditi, pa nek spava i do podne, samo tih sat vremena mi treba...ali NEEEEEEEE, on NE MOZE, on je JAKO umoran i NESTO MU JE LOSE, kao da ce se razboletiuser posted image Al dobro, navikla samuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 157
23.1.2010 20:28:26   
Dora
IZVORNA PORUKA: viking

Mene isključivo iznervira njegova lenjost, treba mu cela večnost da se pokrene, naročito ako su u pitanju aktivnosti koje ne voli (npr, ako treba da se uradi nešto po kući). Ostalo je ok user posted image

Draga, šta ostalo? Ne tražim ja od njega ništa drugo po kući da radi... A kad nešto kuvam, tu se natakari pa deli savete...user posted image

Joj, Cipi, ja bih šiznula... Ja decu udaram po prstima kad kopaju nos...user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 158
23.1.2010 20:35:25   
viking
IZVORNA PORUKA: Dora

IZVORNA PORUKA: viking

Draga, šta ostalo? Ne tražim ja od njega ništa drugo po kući da radi... A kad nešto kuvam, tu se natakari pa deli savete...user posted image

Pa mogu da budu razne stvari - finansije, ljubomora, izlasci, problemi sa roditeljima, sex, da ne nabrajam... oko tih stvari se ne svađamo. A i čisto da se zna, moj post je bio onako "sam za sebe", odnosno nije bio odgovor na neki drugi post user posted image

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 159
23.1.2010 20:54:46   
Dora
Shvatila sam šta si htela da kažešuser posted image Slažem se... Ima toliko stvari u kojima je dobar, a najbitnija je da je najbolji otac, zato mogu da se žalim na ovakve sitniceuser posted image da nije tako, ovakve stvari ne bih ni primećivala...valjda.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 160
23.1.2010 21:01:28   
viking
Pa da, tako nekako, mada i sitnice mogu da izlude user posted image
BTW, poslala sam ti pp (recimo) user posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 161
23.1.2010 21:06:50   
Dora
user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 162
27.1.2010 16:24:51   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: cipiripi

moj obozava te majstorske pikanterije zaludjen je alatom i sve sto se tice toga obozava user posted image
ja imam drugi problem, a pisala sam negde o tome.. sto cacka nos i baca sline iza kreveta pa kad cistim moram spahlom da ih struzem.. skore se.. mislim strasno user posted image user posted image

cim ga vidim da cacka nos, dignem obrvu "mrsh po maramicu" user posted image user posted image
ali dzaba mi.. opet ih nalazim .. kao dete je user posted image user posted image user posted image

e da.. ili ih lepi za drvenu stranu kreveta koja je pritom do radijatore..pa zamisli koji je sex skinuti to user posted image
razvalih se od smeha-makar si me malo oraspolozila!
mm cacka po kuci i majstorise sve sto treba,kupi sve sto mu kazem...jedino me iznervira sto voli svima sve i svasta da ucini,i kome treba i kome ne,pa ja zbog toga poludim,jer pojedini se jave samo kada im nesto zatreba,a uvek je upitanju neka materijalna stranauser posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 163
31.1.2010 19:18:46   
Iwana87
Joj pa ja sam onda mnogo srecna.Do sad se nismo posvadjali da ne razgovamo,niti cu to da dopustim,to je neko pravilo ako se i dokacimo da se pomirimo.Mi se ustvari nikad nismo ni svadjali onako posteno.Nego ja podignem nos kad mi smeta nestouser posted image .Prvi put prosle ng,ja onako sv srecna,kupila mu pokloncic,pa ispasala 100 porukica,cekam da ga iznenadim,neam pojma,meni su te sitnice bas slatke.Na sta on mene za ruku pa u grad da mi kupi nesto posto nije umeo sam da odabereuser posted image Nismo se svadjali,ukapirala sam da nismo svi isti i da nam ne znace svima iste stvari ali sam mnoogo bila ljuta.Smetaju mi sitnice,ali to su one koje se menjaju,bar kod mm.Pricam stalno pa i meni dosadi ali bar on to prihvati.Nije on kriv,jednostavno nije imao ko da ga nauci(da se sup ne srceuser posted image )

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 164
1.2.2010 0:03:06   
Anitaaa
Oko gluposti i sitnica.Oko krupnijih stvari vrlo retko-uglavnom imamo slično ili isto mišljenje

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 165
1.2.2010 0:06:15   
marince1
Oko toga sto nikako da oladi malo sa poslom i da nam posveti vremena.

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 166
1.2.2010 0:15:01   
Anitaaa
IZVORNA PORUKA: marince

Oko toga sto nikako da oladi malo sa poslom i da nam posveti vremena.

I TO!!!!user posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 167
12.3.2010 15:28:58   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: Anitaaa

Oko gluposti i sitnica.Oko krupnijih stvari vrlo retko-uglavnom imamo slično ili isto mišljenje

Isto. Oko tv programa redovno user posted image

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 168
14.3.2010 19:57:47   
Nana*
Mi se isto ponekad sporeckamo i uuuuvek oko glupsti. O ozbiljnim problemima uvek pricamo. Jako mi je dobar, pomaze mi oko kuce bas sad dok ja sa vama pisem, on pere sudje. Voli red i urednost, higijenu itd. Posvadjamo se najvise kad sam ja ne raspolozena i tuzna a on me onda svaki put vec evo 7,8 godina ispituje. A sto sam tuzna, a sta me muci kad nam je tako lepo, kad smo uspesni, srecni, kako on nije nikad ne raspolzen itd. Onda mene to jos vise iznervira, a on srce moje hoce da mi dokaze da nema razloga za to. Da, ponekad mi kaze da kuvam ko Kinez jer ima hrane sa svih strana i mrvica, a ja poludim jer ih ja i izbrisem posle, al on tako prokomentarise.
Inace smo jako slicni oboje.

" No Martini, No Party" :))))

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 169
14.3.2010 20:01:42   
Ana RR
Ja ću malo u off,ali moram da kažem Nana MNOGO mi se dopada tvoj potpis user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Nana*)
Direktna veza do poruke: 170
14.3.2010 20:03:44   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Anitaaa

Isto tako. user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 171
14.3.2010 20:40:09   
Anoniman
... svađamo se oko hrane ..recimo mm-a je mama toliko razmazila kada su jela u pitanju da ću uskoro da poludim i ostavim ga da jede hleba i masti svaki dan ! user posted image
Gospodin voli samo friško i sveže, uveče nema šanse da se podgreje ono što je ostalo od ručka nego obavezno friška večera ( a šta ja da radima ako je recimo, eto danas, ostalo piletine i krompirića...?) .. sve toplo... volim i ja to nema problema ali tolika da je picajzla...
ne jede paradajz, papriku, sos nijedan ne voli, kisele krastavce, belo meso ... ništa od toga ne voli, ma nema šanse da mu se ugodi....
Inače, nije on nezahvalan obraduje se i pohvali me itekako ali što ume jednom u mesec dana da mi izvuče živac sa sledećom scenom..
Ulazi u kuhinju ....  podiže jedan po jedan poklopac sa šerpi i na kraju pitanje - šta ima da se jede...

user posted image

< Poruku je uredio kaliopi -- 14.3.2010 20:42:30 >

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 172
14.3.2010 20:57:51   
Anoniman
Jao, kali, ja imam obrnut problem. Mm je ceo zivot kod mame jeo sta ima za rucak-citaj user posted image hranu...i kad god ga pitam sta mu se jede, on mi kaze-svejedno, sta god da napravis bice dobro. Jako je mrsav, i treba ga terati motkom da jede, pa onda kuvam i za rucak i za veceru, samo da ga nateram da jede, i to mu stalno ugadjam, a cesto ne pojede, posto ima problema sa zelucemuser posted image Pa po***dim, kao da imam jos jedno malo dete u kuciuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 173
14.3.2010 21:01:48   
Anoniman
A kakva problema draga ima?
I ja imam problema sa zeludcem,vise kad se ne hranim normalno,kad preskacem obroke... i trudim se bar po malo vise puta da jedem!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 174
14.3.2010 21:02:28   
Anoniman
Ume i ovaj moj da kaže - svejedno , šta mi je lakše da pravim ... i onda mi se namršti jer nisam pročitala misli ...user posted image user posted image
Inače i njegova keva ne kuva ništa posebno, kuvala je par jela koja on voli i vrtela u krug.. ne pada mi na pamet to da radim ..!
Volim svaki dan koliko mogu nešto drugačije .. ali uvek da ima redovno sa kašikom (supe nije vole ma ni da vidi, sad jede samo tako!user posted image )

jbt dete će mi doći kao melem! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Dojenje
PoisonEve

Koliko dugo ste dojile?

Nisam dojila (15%)

Manje od 3 meseca (15%)

Od 3 do 6 meseci (11%)

Od 6 do 12 meseci (28%)

Vise od godinu dana (31%)

Ukupan broj glasova: 253

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here