|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Baksuznog li dana
22.12.2008 21:49:55   
Koka Loka
user posted image  Danas mi je fuj dan, jedva čekam da se završi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 26
9.2.2009 18:18:57   
kumara
Evo jos jednog od tih dana!!!! user posted image

Danas sam uspela da obrisem skoro 200 mailova koje sam imala u proteklih godinu dana... ODLEPILA SAM!!!!!

(odgovor članu Koka Loka)
Direktna veza do poruke: 27
9.2.2009 18:29:02   
Lu
Eh,meni je danas zagorio ručak,a to mi se nije desilo jako dugouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu kumara)
Direktna veza do poruke: 28
9.2.2009 18:33:17   
kumara
Ma grozan dan!!!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 29
24.2.2009 10:32:13   
Lu
Danas mi je grozno započeo dan,ustvari nastavak noći.
Bolesnija sam nego što sam bila a i mali nemože ozdraviti pored mene,nismo spavali cijelu noć a i ono malo što sam zaspala imala sam noćne more i sad stalno razmišljam o tomeuser posted image
Sve me boli,ali najgore što je mali samnom i treba njemu udovoljituser posted image

(odgovor članu kumara)
Direktna veza do poruke: 30
24.2.2009 10:43:19   
Anoniman
Zašto ne daš malog baki? Ona je zdrava i ima više snage, a ti ćeš moći malo ležati u krevetu i pokušati stati na noge? user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 31
24.2.2009 10:50:26   
Lu
Jao Tasha više me i sramota,čuva ga i previše a danas će nam napraviti ručak i donjeti,nema smisla još da joj uvalim dijete,ma izdržaćemo nekakouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 32
26.2.2009 14:39:03   
NadaR
Jooooooooooooj dana!
Prvo me bebac probudio u 7a inace spavamo do 9 pa sa polupala neke solje koje su mi jako drage, pa se onda mladi gospodin raplakao pa smo ise nosali, pjevali na kraju morali u setnju,to ga inace smiri, pa ovaj grozni pms... Sad napokon zaspao i ja napravila
ogroooman sendvic i evo jedem i rasipam mrvice po tastaturi...
Jaoo kad ce 5 da mm dodje i da begam u setnju da malo dodjem sebi...
I da se ovaj odvratni dan zavrsi...user posted image user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 33
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Majčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...
Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mame zarađuju prodajom svog mleka bodibild...
Mnoge mame se bave dodatnim poslovima, a tu je i pretvaranje sopstvenog tela u mali biznis. Sve veći broj majki radi upr...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Žena koja je jutros pored kontejnera prona...
Neverovatna vest stigla je jutros kada se saznalo da je kod kontejnera u ulici Dunavska 15 u Zemunu ženska beba bačena z...

Anketa

Филмови за одрасле.
пеперутка16

Да ли волиш да гледаш „филмове за одрасле“?

Click Here