Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 20.10.2017 11:25:11
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zadnji udarac u arkadu i nos. Uzasan pad pre neko vece.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 20.10.2017 11:29:27
|
|
|
|
Sarav
|
Moja S je često padala na glavu. Poprilično je smotano dete (na mamu) i saplete se i kad hoda ili trči po ravnom. Nekoliko puta je pala direktno na glavu jer ne krene refleksno rukama da se zadrži. Pre 6 meseci smo radili MR glave iz drugih razloga, ali hvala Bogu nikakvih tragova krvarenja nema ni od padova ni od porođaja.
< Poruku je uredio Sarav -- 20.10.2017 11:30:29 >
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 20.10.2017 12:10:05
|
|
|
|
degu
|
Hahaha Sarav i Tje smotana na mamu I ona je imalagadan pad, udarac u arkadu, bogami tu joj je i ostalo malo udubljenje kao, celo oko joj je bilo plavo, ljubicasto. Uzas, samo kad je oko u redu.
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 20.10.2017 12:18:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moja je juce sa kreveta na glavu na parket. Uhvatila sam je za nogu, al kasno.
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 20.10.2017 12:19:43
|
|
|
|
degu
|
E kako uvek na glavu padaju
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 20.10.2017 13:22:27
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Sve je to za decu i mama i tata su mu padali na glavu haha a eto zivi i zdravi. Jeste stres ali se to prevazidje.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 20.10.2017 13:45:43
|
|
|
|
mama krava
|
IZVORNA PORUKA: Maja_bg A jos gore mi je kako se ja osecam posle toga da mi trebaju lekovi za smirenje koliko se uplasim i uznemirim kao najneodgovornija majka,ne mogu da sacuvam glavu cetvorogodisnjem detetu....ocajjjj E ovo sam ja pre dve večeri rekla mužu... Dobići šećer na nervnoj bazi... Dok sam bila na putu prošlog vikenda, pred polazak natrag, ja ih pitam kako su i stigne mi slika ove starije, sa zavojem na čelu! Arkada- 3 kopče...a preksinoć ovaj mali seronja se igra na igralištu sa veštačkom travom...i trči i padne pred ivicu i glavom, bam na beton! Jbt, kad nisam umrla,! Čulo se kao da je pukla glava... Hvala bogu, samo je modara, ali brateeee..
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 20.10.2017 14:20:56
|
|
|
|
Milena18
|
E jeste vala strašno. Njima brzo prođe, a mi se pošteno nasekiramo i naplašimo. M je skoro pala na nos. Dočekala se rukama na parket, ali je dobro udarila nosem. Bio joj je dugo jako crven, pa posle modar.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 20.10.2017 14:25:53
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Mislim da svaki pad teze prezivim ja nego on.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 23.10.2017 21:38:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kud sam danas ista i pisala. Malopre je pao sa stepenica za krevet na sprat . Mm bio u dnevnoj ja peglala aon sa sekama slagao kockice. Trenutak ne paznje niko nije gledao a on se popeo jednu il dve stepenice i valjda okliznuo i opalio nosom i gornjom usnom. I na pod. Dobro nije bez zuba ostao. Ja sam bila u drugoj sobi znate kakv grozan zvuk tup tup tup..znala sam da su stepenice. Isla mu je krv iz nosa i ispod usne al se brzo smirilo sve.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 23.10.2017 21:39:45 >
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 23.10.2017 21:39:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 23.10.2017 23:38:22
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Kod nas je aktuelno klizanje po parketu. Pada ceo dan.Tacno kontam da to namerno radi.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 24.10.2017 9:22:11
|
|
|
|
medamisko
|
Moja trapkica u vrata glavom, nije sacekala da se otvore.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 24.10.2017 11:32:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, V je dobro danas?
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 24.10.2017 11:37:21
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jeste hvala bogu. Vidim ispod nosa iznad usne mu malko oteceno al jije strasno. Al kako je juce krv isla na sve strane...odlicno je
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 24.10.2017 11:38:28 >
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 24.10.2017 12:00:11
|
|
|
|
degu
|
Joj uzas, nsma je to veca trauma nego njima
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 24.10.2017 12:03:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi nismo stvarno panicari ali kad su tako maleni , srce ti u momentu stane.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 29.10.2017 12:15:59
|
|
|
|
Cvetic17
|
Dok se prevrce po podu uvek mora izaci sa teritorije gde je cebe i udariti glavom u parket. Nema Boga! Koliko god da sam tu i ja i zena. Jednostavno joj djavo ne da mira.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 30.10.2017 12:18:50
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Kod nas je margarin i dalje glavni.
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 8.3.2018 10:31:39
|
|
|
|
Dora89
|
Margarin za udarce
< Poruku je uredio Dora89 -- 8.3.2018 10:32:19 >
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 29.5.2018 10:51:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Skoro kad smo bili kod svekijevaca letela je sa kreveta na parket. Modrica je bila poveca. Par dana posle toga pala napolju na beton i na isto mesto se udarila
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 29.5.2018 17:23:27
|
|
|
|
emicaa
|
kad smo bili u Doboju David je malo rasjekao celo,pao preko korpe za ves i udario glavom o zid.Dan posle je ponovio isto ali je samo strugnuo celom po zidu pa ogrebao.
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 15.10.2018 10:47:52
|
|
|
|
emicaa
|
< Poruku je uredio Ana RR -- 15.10.2018 10:59:34 >
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 15.10.2018 10:55:31
|
|
|
|
bebilule
|
Emice, pošteno se razbio. D imaš rane junačke, pravi si nindža!
|
|
|
|
RE: Nezgodni udarci i padovi! 15.10.2018 10:59:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Duša mala :( (Emi okrenula sam ti fotku)
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPrelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?