|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo)
20.10.2011 14:01:49   
Snelle
MIna, nisi imala pored nikakvu saksiju sa cvećem? user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 451
20.10.2011 14:03:56   
minavb
Jok, samo registratori.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 452
20.10.2011 14:10:20   
viking
papir upija :)

IZVORNA PORUKA: minavb

Jok, samo registratori.user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 453
20.10.2011 14:13:19   
minavb
user posted image jbg, nisam se setila.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 454
20.10.2011 15:34:10   
mikica sa
sugavo, nenaspavano, preplaseno zbog protekle noci i eto tako... razocarana zbog posla, pomalo ljuta.

< Poruku je uredio mikica sa -- 20.10.2011 15:47:02 >

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 455
20.10.2011 15:38:54   
Snelle
Bolesno. Već dobrih 10 dana me boli grlo i na kraju odlučim da kupim septolete. Izadjem iz kancelarije sa namerom da ih kupim, i kupim ih, ali kupim i sladoled user posted image  user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 456
20.10.2011 15:47:06   
malenac76
gladna sam kao vukkk..i pospana user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 457
20.10.2011 17:54:10   
indy_25
Pospano, usta su mi se razvalila od zijevanja user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 458
20.10.2011 18:27:23   
malenac76
user posted image  boli me stomak

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 459
20.10.2011 18:28:17   
World
vrlo gladno... konstantno... bez obzira sta pojedem... user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 460
20.10.2011 22:54:23   
crazymama
kljakavo... smazali smo picu, zabolela me glava, stomak me boli vec danima, sve u svemu bzvz... user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 461
22.10.2011 0:06:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: JMPM

Nina, kada kaze da je ljut probam da mu strpam u usta, citaj-na silu, a on onda ako uspe pljune a ako ne onda proguta i gura ruku da povrati i cesto mu to bude uspesno. 

Nemoj se ljutiti, ali da Luka ovo uradi, dobio bi takve batine, da bi sve vikao "Daj mi još!". Kakvo bre trpanje ruku u usta da povrati? On je ljut na tebe, sa koliko, dve godine?
Maco, ko tu koga vaspitava?
Zaista iz najbolje namere sam ovo napisala.

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 462
24.10.2011 12:33:00   
crazymama
slazem se sa tash! imam sestricinu od dve godine koja je kao med medeni i volim je vise nego sebe cini mi se, ali kad treba, dobije po guzici i po rukama!

inace, jako me boli vrat, da li smem da namazem neki od onih gelova za usinuce..?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 463
24.10.2011 12:35:31   
^iva^
meni nesto srce preskace user posted image

iva

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 464
24.10.2011 12:39:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Snelle

Bolesno. Već dobrih 10 dana me boli grlo i na kraju odlučim da kupim septolete. Izadjem iz kancelarije sa namerom da ih kupim, i kupim ih, ali kupim i sladoled user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image i kako grlo Snelle ovih dana???

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 465
24.10.2011 13:15:24   
Anck Su Nmaun
utrnulo..posle anestezije i operacije  kod stomatologa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 466
24.10.2011 13:25:03   
lajla
Divno i srecno,jer dolazi mama po nas pa idemo malo na selo....bas dugo nisam bila,a i znam da cu tamo malo da se odmorimuser posted image

Boze,daj mi strpljivosti da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim one koje mogu,i mudrost da uvek pravim razliku izmedju njih.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 467
24.10.2011 14:20:47   
Snelle
IZVORNA PORUKA: n i n a

IZVORNA PORUKA: Snelle

user posted image user posted image user posted image i kako grlo Snelle ovih dana???

Odlično! Dakle, kada vas boli grlo jedite sladoled user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 468
24.10.2011 14:27:07   
peca
Bezveze, ne znam vise ni kako da spavam ni sta da radim, treba se muciti jos dosta vremena, kukovi me ubijaju, nikada ranije nisam spavala na stranu, a imam tvrdji krevet, ne mogu vise ni da hodam ni da sedim ni da lezim, a nisam u prilici a i nemam zelju da kupujem nov krevet, nisam pametna uopste, ali ovo ovako ne moze , vec nocima ne spavam.... sta ce biti za mesec dana, pff... a jos me danas nesto i stomak cima,sta god da mu je... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 469
24.10.2011 15:22:51   
JMPM
IZVORNA PORUKA: Tash

IZVORNA PORUKA: JMPM

Nina, kada kaze da je ljut probam da mu strpam u usta, citaj-na silu, a on onda ako uspe pljune a ako ne onda proguta i gura ruku da povrati i cesto mu to bude uspesno. 

Nemoj se ljutiti, ali da Luka ovo uradi, dobio bi takve batine, da bi sve vikao "Daj mi još!". Kakvo bre trpanje ruku u usta da povrati? On je ljut na tebe, sa koliko, dve godine?
Maco, ko tu koga vaspitava?
Zaista iz najbolje namere sam ovo napisala.

Nije to bas tako jednostavno kao sto izgleda. Probali smo i probamo i dalje i na lep i na "ruzan" nacin, ali dzaba. Pocece sve da rucka, samo nama treba konjskih zivaca, to je sve.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 470
24.10.2011 16:17:52   
bea83
IZVORNA PORUKA: peca

Bezveze, ne znam vise ni kako da spavam ni sta da radim, treba se muciti jos dosta vremena, kukovi me ubijaju, nikada ranije nisam spavala na stranu, a imam tvrdji krevet, ne mogu vise ni da hodam ni da sedim ni da lezim, a nisam u prilici a i nemam zelju da kupujem nov krevet, nisam pametna uopste, ali ovo ovako ne moze , vec nocima ne spavam.... sta ce biti za mesec dana, pff... a jos me danas nesto i stomak cima,sta god da mu je... user posted image user posted image user posted image

Peco, razumem te zaista jer i se i ja mučim sa spavanjem, kukovi me ubijaju, kao da su se razglaviliuser posted image Od kad sam dobila Beluga jastuk mnogo mi je lakše, pa ako si u mogućnosti kupi ili pozajmi, biće koristan i kad dodje beba. Imaš i temicu o njemu KLIK

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 471
24.10.2011 16:24:22   
peca
Legnem na jedan bok, a drugi utrne za 5min. user posted image

Ovo deluje zanimljivo, a jel ima negde da se kupi, ili se samo porucuje ? Ne uklapa mi se mm uz taj jastuk, navikla sam da se scucurim uz njega user posted image Videcu nekako da ga uzmem user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 472
24.10.2011 16:26:17   
Snelle
IZVORNA PORUKA: peca

Legnem na jedan bok, a drugi utrne za 5min. user posted image

Kako mi je ovo poznato! Skoro sam i zaboravila na to. Kako se brzo zaborave trudnjački problemi user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 473
24.10.2011 16:26:28   
bea83
Ima i u Aksiuser posted image Mislim da je fora u tome što se težina rasporedi po njemu i drži razdvojena kolena i zato nema tolikog pritiska na kukove.Ja sam se sad ispraksovala pa zagrlim i mm-a i jastuk u isto vremeuser posted image ili ga oboje obgrlimo, svako sa svoje straneuser posted image

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 474
24.10.2011 21:33:17   
limunada
user posted image tuzno fali mi muz. 'bem ti zivot ovaj

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here