Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 20.10.2011 14:01:49
|
|
|
|
Snelle
|
MIna, nisi imala pored nikakvu saksiju sa cvećem?
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 20.10.2011 14:03:56
|
|
|
|
minavb
|
Jok, samo registratori.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 20.10.2011 14:10:20
|
|
|
|
viking
|
papir upija :) IZVORNA PORUKA: minavb Jok, samo registratori.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 20.10.2011 14:13:19
|
|
|
|
minavb
|
jbg, nisam se setila.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 20.10.2011 15:34:10
|
|
|
|
mikica sa
|
sugavo, nenaspavano, preplaseno zbog protekle noci i eto tako... razocarana zbog posla, pomalo ljuta.
< Poruku je uredio mikica sa -- 20.10.2011 15:47:02 >
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 20.10.2011 15:38:54
|
|
|
|
Snelle
|
Bolesno. Već dobrih 10 dana me boli grlo i na kraju odlučim da kupim septolete. Izadjem iz kancelarije sa namerom da ih kupim, i kupim ih, ali kupim i sladoled
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 20.10.2011 15:47:06
|
|
|
|
malenac76
|
gladna sam kao vukkk..i pospana
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 20.10.2011 17:54:10
|
|
|
|
indy_25
|
Pospano, usta su mi se razvalila od zijevanja
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 20.10.2011 18:27:23
|
|
|
|
malenac76
|
boli me stomak
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 20.10.2011 18:28:17
|
|
|
|
World
|
vrlo gladno... konstantno... bez obzira sta pojedem...
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 20.10.2011 22:54:23
|
|
|
|
crazymama
|
kljakavo... smazali smo picu, zabolela me glava, stomak me boli vec danima, sve u svemu bzvz...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 22.10.2011 0:06:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Nina, kada kaze da je ljut probam da mu strpam u usta, citaj-na silu, a on onda ako uspe pljune a ako ne onda proguta i gura ruku da povrati i cesto mu to bude uspesno. Nemoj se ljutiti, ali da Luka ovo uradi, dobio bi takve batine, da bi sve vikao "Daj mi još!". Kakvo bre trpanje ruku u usta da povrati? On je ljut na tebe, sa koliko, dve godine? Maco, ko tu koga vaspitava? Zaista iz najbolje namere sam ovo napisala.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 24.10.2011 12:33:00
|
|
|
|
crazymama
|
slazem se sa tash! imam sestricinu od dve godine koja je kao med medeni i volim je vise nego sebe cini mi se, ali kad treba, dobije po guzici i po rukama! inace, jako me boli vrat, da li smem da namazem neki od onih gelova za usinuce..?
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 24.10.2011 12:35:31
|
|
|
|
^iva^
|
meni nesto srce preskace
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 24.10.2011 12:39:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Bolesno. Već dobrih 10 dana me boli grlo i na kraju odlučim da kupim septolete. Izadjem iz kancelarije sa namerom da ih kupim, i kupim ih, ali kupim i sladoled i kako grlo Snelle ovih dana???
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 24.10.2011 13:15:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
utrnulo..posle anestezije i operacije kod stomatologa
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 24.10.2011 13:25:03
|
|
|
|
lajla
|
Divno i srecno,jer dolazi mama po nas pa idemo malo na selo....bas dugo nisam bila,a i znam da cu tamo malo da se odmorim
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 24.10.2011 14:20:47
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: n i n a IZVORNA PORUKA: Snelle Bolesno. Već dobrih 10 dana me boli grlo i na kraju odlučim da kupim septolete. Izadjem iz kancelarije sa namerom da ih kupim, i kupim ih, ali kupim i sladoled i kako grlo Snelle ovih dana??? Odlično! Dakle, kada vas boli grlo jedite sladoled
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 24.10.2011 14:27:07
|
|
|
|
peca
|
Bezveze, ne znam vise ni kako da spavam ni sta da radim, treba se muciti jos dosta vremena, kukovi me ubijaju, nikada ranije nisam spavala na stranu, a imam tvrdji krevet, ne mogu vise ni da hodam ni da sedim ni da lezim, a nisam u prilici a i nemam zelju da kupujem nov krevet, nisam pametna uopste, ali ovo ovako ne moze , vec nocima ne spavam.... sta ce biti za mesec dana, pff... a jos me danas nesto i stomak cima,sta god da mu je...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 24.10.2011 15:22:51
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: JMPM Nina, kada kaze da je ljut probam da mu strpam u usta, citaj-na silu, a on onda ako uspe pljune a ako ne onda proguta i gura ruku da povrati i cesto mu to bude uspesno. Nemoj se ljutiti, ali da Luka ovo uradi, dobio bi takve batine, da bi sve vikao "Daj mi još!". Kakvo bre trpanje ruku u usta da povrati? On je ljut na tebe, sa koliko, dve godine? Maco, ko tu koga vaspitava? Zaista iz najbolje namere sam ovo napisala. Nije to bas tako jednostavno kao sto izgleda. Probali smo i probamo i dalje i na lep i na "ruzan" nacin, ali dzaba. Pocece sve da rucka, samo nama treba konjskih zivaca, to je sve.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 24.10.2011 16:17:52
|
|
|
|
bea83
|
IZVORNA PORUKA: peca Bezveze, ne znam vise ni kako da spavam ni sta da radim, treba se muciti jos dosta vremena, kukovi me ubijaju, nikada ranije nisam spavala na stranu, a imam tvrdji krevet, ne mogu vise ni da hodam ni da sedim ni da lezim, a nisam u prilici a i nemam zelju da kupujem nov krevet, nisam pametna uopste, ali ovo ovako ne moze , vec nocima ne spavam.... sta ce biti za mesec dana, pff... a jos me danas nesto i stomak cima,sta god da mu je... Peco, razumem te zaista jer i se i ja mučim sa spavanjem, kukovi me ubijaju, kao da su se razglavili Od kad sam dobila Beluga jastuk mnogo mi je lakše, pa ako si u mogućnosti kupi ili pozajmi, biće koristan i kad dodje beba. Imaš i temicu o njemu KLIK
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 24.10.2011 16:24:22
|
|
|
|
peca
|
Legnem na jedan bok, a drugi utrne za 5min. Ovo deluje zanimljivo, a jel ima negde da se kupi, ili se samo porucuje ? Ne uklapa mi se mm uz taj jastuk, navikla sam da se scucurim uz njega Videcu nekako da ga uzmem
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 24.10.2011 16:26:17
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: peca Legnem na jedan bok, a drugi utrne za 5min. Kako mi je ovo poznato! Skoro sam i zaboravila na to. Kako se brzo zaborave trudnjački problemi
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 24.10.2011 16:26:28
|
|
|
|
bea83
|
Ima i u Aksi Mislim da je fora u tome što se težina rasporedi po njemu i drži razdvojena kolena i zato nema tolikog pritiska na kukove.Ja sam se sad ispraksovala pa zagrlim i mm-a i jastuk u isto vreme ili ga oboje obgrlimo, svako sa svoje strane
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 24.10.2011 21:33:17
|
|
|
|
limunada
|
tuzno fali mi muz. 'bem ti zivot ovaj
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?