|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo)
7.2.2012 22:10:43   
vonavoj
pogresno sam se izrazila,olaksala bi seuser posted image
a sto kazes problem ne moze da nestane!a jedan moze (moj),odoh da spavam!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 776
7.2.2012 22:15:13   
Anoniman
user posted image Problem po problemuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 777
8.2.2012 8:40:09   
Anoniman
Tri dana i tri noci sama sa Gicom user posted image Sve me boli. Moracu negde da me srede, otkazuje mi kicma.
IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Devastirano

?što

Videla sam za siterku user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 778
8.2.2012 8:41:39   
minavb
Imaš neku preporuku?user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 779
8.2.2012 10:32:12   
ivannna
naspavano posle par meseci! ne idem na posao,gledam filmove,citam knjigu,malo ceprkam na netu,uzivancija!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 780
8.2.2012 14:20:11   
vukosava
Tuzno

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 781
8.2.2012 15:43:16   
Adriana83
Fantasticno! Rucak gotov,kuca sredjena a sto je najbitnije,USPAVALA SAM SVU DECU! Sad uzivam u tisini... Zivele ljuljaske na baterije!

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 782
8.2.2012 18:44:12   
Anoniman
Tužno, razočarano, ljuto... mislim da i ne znam ni kako se tačno osećam, znam samo da je loše...

(odgovor članu Adriana83)
  Direktna veza do poruke: 783
8.2.2012 18:46:33   
Anoniman
Gaeuser posted image nadam se da je popravljivouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 784
8.2.2012 18:55:57   
Anoniman
Ma jeste, samo mi se sve skupilo a pri tom sam zatvorena u 4 zida, od kako je ovo vreme ne mogu ni do prodavnice da odem pa mi onda glava po ceo dan puna sr**a... Čini mi se da bih lakše sve izgurala da se ne vrtim u 43 kvadrata danima... user posted image

< Poruku je uredio gae_gr -- 8.2.2012 18:56:22 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 785
8.2.2012 18:59:12   
lesica
GG user posted image ja te razumem skroz po pitanju zatvorenosti medj 4 zida-a niko nece u planinu da mi dodje (doduse u malo sam boljoj poziciji,posto je moja L veca) ali proci ce. Baci se na pod mama i uci ceru da vrti guzu uz neku super muziku,a sneg ce se vec otopiti (negde u maju user posted image )

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 786
8.2.2012 18:59:21   
Anoniman
Sad će vikend, pa švrćkaj nege da proluftiraš glavu, znam kako je teško kad si po ceo dan u kući sa bebom, pa si psihički premorena a fizički želiš da odsprintaš krug oko zgrade samo da se pokrenešuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 787
9.2.2012 14:59:06   
mtajcica83
Danas sam sva nikakva, nenaspavana, tuzna, bolesna,imam temperaturu, svaki cas placem, jednom rijecju katastrofa.

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 788
9.2.2012 18:06:42   
Jeca*
obrisala prasinu, usisala, obrisala parket...i spremam se da dignem sve 4 u vis i uzivam u sredjenom stanu user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 789
9.2.2012 18:08:35   
Sanjica26 RR
Uskoro idem na latino vece, pa sam bas raspolozena. user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 790
9.2.2012 18:13:28   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: gae_gr

Ma jeste, samo mi se sve skupilo a pri tom sam zatvorena u 4 zida, od kako je ovo vreme ne mogu ni do prodavnice da odem pa mi onda glava po ceo dan puna sr**a... Čini mi se da bih lakše sve izgurala da se ne vrtim u 43 kvadrata danima... user posted image

Potpuno te razumem. Kao da sam u kućnom pritvoru, samo mi ona narukvica fali.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 791
9.2.2012 18:31:18   
bebać
Jedva čekam noć da spavam..noćas sam do tri se mučila, tako da mi je san preko potrebanuser posted image zijevam li zijevam

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 792
9.2.2012 18:44:40   
mihi
Mišu pazi kavu biraš, moja siterka se naglo urazumila od kad je čula da sam predala Milošu za vrtić, danas je Luki pravila neku brzu tortu s bananama a juče palačinkeuser posted image

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 793
9.2.2012 18:58:37   
minavb
Ne bira Miš siterku nego ja. Naša Tića nas napušta, ali izgleda da sam našla jednu finsku.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 794
9.2.2012 19:02:57   
Verus
I ja, i jauser posted image po ovoj zimi jedino idemo na kontrole kod lekara, i 2x sam otisla sa njim do prodavnice.  To mi je bio hajlajt nedelje!
IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Potpuno te razumem. Kao da sam u kućnom pritvoru, samo mi ona narukvica fali.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 795
9.2.2012 22:55:09   
pepeljuga
Molim vas ne kukajte zbog 4 zida, ja sam zeljna kuce i deteta user posted image zivim za vikend, a on pocinje sutra user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 796
10.2.2012 16:53:52   
branki*
trenutno se osecam rastereceno-boza fino jeo,kupila novi blender,izgleda da cu uspeti da produzim bolovanje,brat ide na neki seminar u grcku,baas sam rasterecena za razliku od sinoc!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 797
10.2.2012 18:57:39   
PoisonEve
Moram da se malo izfiltriram. Bas me je stiglo sve. Uglavnom sam sama sa Mini po ceo dan, ne stizem da obavim ni neke primarne stvari, nju muce i zubici i stomak i ko zna sta pa uglavnom hoce da se nosa, a meni ponestaje snage. Kada konacno zaspe uvece umesto da i ja odmah legnem i zaspem ko za inat san nece na ociuser posted image
Hronicno sam umorna, mada verujem i da me dokrajcila i ova samoca (Mini ne racunam user posted image ) pa cesto imam osecaj da sam bukvalno zaboravila da komuniciram.
Eto, sad bi kao trebalo da mi je lakse.

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 798
10.2.2012 19:19:11   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Moram da se malo izfiltriram. Bas me je stiglo sve. Uglavnom sam sama sa Mini po ceo dan, ne stizem da obavim ni neke primarne stvari, nju muce i zubici i stomak i ko zna sta pa uglavnom hoce da se nosa, a meni ponestaje snage. Kada konacno zaspe uvece umesto da i ja odmah legnem i zaspem ko za inat san nece na ociuser posted image
Hronicno sam umorna, mada verujem i da me dokrajcila i ova samoca (Mini ne racunam user posted image ) pa cesto imam osecaj da sam bukvalno zaboravila da komuniciram.
Eto, sad bi kao trebalo da mi je lakse.

Znam kako ti je!!! I ja sam odlepila, mm radi po ceo dan Žaba i ja same, ne mogu ni do prodavnice da odem... Prsla sam... Iako nisam tako umorna, jer Nevena ume sama da se igra i čavrlja dok sedi u ogradici pa mogu normalno da se organizujem... Ali ni to ne pomaže, sustigne me nekad pa plačem satima...

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 799
10.2.2012 19:46:28   
Olga75
user posted image
i jos gore

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here