Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 7.2.2012 22:10:43
|
|
|
|
vonavoj
|
pogresno sam se izrazila,olaksala bi se a sto kazes problem ne moze da nestane!a jedan moze (moj),odoh da spavam!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 7.2.2012 22:15:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Problem po problem
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 8.2.2012 8:40:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Tri dana i tri noci sama sa Gicom Sve me boli. Moracu negde da me srede, otkazuje mi kicma. IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: MaliMis Devastirano ?što Videla sam za siterku
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 8.2.2012 8:41:39
|
|
|
|
minavb
|
Imaš neku preporuku?
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 8.2.2012 10:32:12
|
|
|
|
ivannna
|
naspavano posle par meseci! ne idem na posao,gledam filmove,citam knjigu,malo ceprkam na netu,uzivancija!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 8.2.2012 14:20:11
|
|
|
|
vukosava
|
Tuzno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 8.2.2012 15:43:16
|
|
|
|
Adriana83
|
Fantasticno! Rucak gotov,kuca sredjena a sto je najbitnije,USPAVALA SAM SVU DECU! Sad uzivam u tisini... Zivele ljuljaske na baterije!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 8.2.2012 18:44:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Tužno, razočarano, ljuto... mislim da i ne znam ni kako se tačno osećam, znam samo da je loše...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 8.2.2012 18:46:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Gae nadam se da je popravljivo
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 8.2.2012 18:55:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma jeste, samo mi se sve skupilo a pri tom sam zatvorena u 4 zida, od kako je ovo vreme ne mogu ni do prodavnice da odem pa mi onda glava po ceo dan puna sr**a... Čini mi se da bih lakše sve izgurala da se ne vrtim u 43 kvadrata danima...
< Poruku je uredio gae_gr -- 8.2.2012 18:56:22 >
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 8.2.2012 18:59:12
|
|
|
|
lesica
|
GG ja te razumem skroz po pitanju zatvorenosti medj 4 zida-a niko nece u planinu da mi dodje (doduse u malo sam boljoj poziciji,posto je moja L veca) ali proci ce. Baci se na pod mama i uci ceru da vrti guzu uz neku super muziku,a sneg ce se vec otopiti (negde u maju )
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 8.2.2012 18:59:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad će vikend, pa švrćkaj nege da proluftiraš glavu, znam kako je teško kad si po ceo dan u kući sa bebom, pa si psihički premorena a fizički želiš da odsprintaš krug oko zgrade samo da se pokreneš
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 9.2.2012 14:59:06
|
|
|
|
mtajcica83
|
Danas sam sva nikakva, nenaspavana, tuzna, bolesna,imam temperaturu, svaki cas placem, jednom rijecju katastrofa.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 9.2.2012 18:06:42
|
|
|
|
Jeca*
|
obrisala prasinu, usisala, obrisala parket...i spremam se da dignem sve 4 u vis i uzivam u sredjenom stanu
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 9.2.2012 18:08:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Uskoro idem na latino vece, pa sam bas raspolozena.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 9.2.2012 18:13:28
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Ma jeste, samo mi se sve skupilo a pri tom sam zatvorena u 4 zida, od kako je ovo vreme ne mogu ni do prodavnice da odem pa mi onda glava po ceo dan puna sr**a... Čini mi se da bih lakše sve izgurala da se ne vrtim u 43 kvadrata danima... Potpuno te razumem. Kao da sam u kućnom pritvoru, samo mi ona narukvica fali.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 9.2.2012 18:31:18
|
|
|
|
bebać
|
Jedva čekam noć da spavam..noćas sam do tri se mučila, tako da mi je san preko potreban zijevam li zijevam
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 9.2.2012 18:44:40
|
|
|
|
mihi
|
Mišu pazi kavu biraš, moja siterka se naglo urazumila od kad je čula da sam predala Milošu za vrtić, danas je Luki pravila neku brzu tortu s bananama a juče palačinke
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 9.2.2012 18:58:37
|
|
|
|
minavb
|
Ne bira Miš siterku nego ja. Naša Tića nas napušta, ali izgleda da sam našla jednu finsku.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 9.2.2012 19:02:57
|
|
|
|
Verus
|
I ja, i ja po ovoj zimi jedino idemo na kontrole kod lekara, i 2x sam otisla sa njim do prodavnice. To mi je bio hajlajt nedelje!IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: gae_gr Ma jeste, samo mi se sve skupilo a pri tom sam zatvorena u 4 zida, od kako je ovo vreme ne mogu ni do prodavnice da odem pa mi onda glava po ceo dan puna sr**a... Čini mi se da bih lakše sve izgurala da se ne vrtim u 43 kvadrata danima... Potpuno te razumem. Kao da sam u kućnom pritvoru, samo mi ona narukvica fali.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 9.2.2012 22:55:09
|
|
|
|
pepeljuga
|
Molim vas ne kukajte zbog 4 zida, ja sam zeljna kuce i deteta zivim za vikend, a on pocinje sutra
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 10.2.2012 16:53:52
|
|
|
|
branki*
|
trenutno se osecam rastereceno-boza fino jeo,kupila novi blender,izgleda da cu uspeti da produzim bolovanje,brat ide na neki seminar u grcku,baas sam rasterecena za razliku od sinoc!
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 10.2.2012 18:57:39
|
|
|
|
PoisonEve
|
Moram da se malo izfiltriram. Bas me je stiglo sve. Uglavnom sam sama sa Mini po ceo dan, ne stizem da obavim ni neke primarne stvari, nju muce i zubici i stomak i ko zna sta pa uglavnom hoce da se nosa, a meni ponestaje snage. Kada konacno zaspe uvece umesto da i ja odmah legnem i zaspem ko za inat san nece na oci Hronicno sam umorna, mada verujem i da me dokrajcila i ova samoca (Mini ne racunam ) pa cesto imam osecaj da sam bukvalno zaboravila da komuniciram. Eto, sad bi kao trebalo da mi je lakse.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 10.2.2012 19:19:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Moram da se malo izfiltriram. Bas me je stiglo sve. Uglavnom sam sama sa Mini po ceo dan, ne stizem da obavim ni neke primarne stvari, nju muce i zubici i stomak i ko zna sta pa uglavnom hoce da se nosa, a meni ponestaje snage. Kada konacno zaspe uvece umesto da i ja odmah legnem i zaspem ko za inat san nece na oci Hronicno sam umorna, mada verujem i da me dokrajcila i ova samoca (Mini ne racunam ) pa cesto imam osecaj da sam bukvalno zaboravila da komuniciram. Eto, sad bi kao trebalo da mi je lakse. Znam kako ti je!!! I ja sam odlepila, mm radi po ceo dan Žaba i ja same, ne mogu ni do prodavnice da odem... Prsla sam... Iako nisam tako umorna, jer Nevena ume sama da se igra i čavrlja dok sedi u ogradici pa mogu normalno da se organizujem... Ali ni to ne pomaže, sustigne me nekad pa plačem satima...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 10.2.2012 19:46:28
|
|
|
|
Olga75
|
i jos gore
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?