Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 21.5.2012 12:37:51
|
|
|
|
NadaR
|
Ufff Tanjice , mogu misliti kako si se uplasila
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 21.5.2012 13:13:32
|
|
|
|
tanjica85
|
sva sreca pa smo decu ranije odvezli kuci. ne daj boze da su bila s nama, da se istraumiraju. aj da sam nesto popila na svadbi,pa da kazem..uh! kaze mm: sad se sama snalazi kako znas i umes. tvoj auto, tvoja greska, tvoje pare. osecam se kao poslednje go no.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 21.5.2012 13:18:24
|
|
|
|
branki*
|
u,bre,tanjice,to ona svadba gde si kumovala?a,i tm.dovoljno sama sebe krivis,ne mora jos i on da ti dodaje so na ranu. ja dobila,pa sam sva kao
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 21.5.2012 13:40:01
|
|
|
|
tanjica85
|
svadba mog najboljeg prijatelja,kuma. ceo dan mi je bio los. pri izlasku iz crkve pogledom trazila decu i preskocim stepenik i slomim obe stikle. preizujem se, krenemo, izgubimo se na putu do restorana, pa sve jovo nanovo. prijatelj koji nije iz Srbije se napije, povrati mi na haljinu i ruku dok sam ga umivala vodom, pa ga vozila kuci, mm i njegov drugar mu drzali glavu. letva. e,kad smo ga odbacili do grada, nismo znali gde da ga ostavimo, gde su odseli,koja zgrada niti kako da nazovemo njegovu zenu jer gosp.u telefonu zenu zove HAOS! i jos na povratku udarim auto. dan d i juce i danas. katastrofa. danas ceo dan mi nije dobro.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 21.5.2012 13:40:47
|
|
|
|
soni
|
nervozno, lai samo malo, zacepljen mi noooossssss
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 21.5.2012 13:43:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: tanjica85 sva sreca pa smo decu ranije odvezli kuci. ne daj boze da su bila s nama, da se istraumiraju. aj da sam nesto popila na svadbi,pa da kazem..uh! kaze mm: sad se sama snalazi kako znas i umes. tvoj auto, tvoja greska, tvoje pare. osecam se kao poslednje go no.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 21.5.2012 13:49:08
|
|
|
|
tanjica85
|
na kvadrat...to mi sad vraca jer to ja njemu kazem kad mu stigne kazna za saob.prekrsaj. danas svi vicu na mene. samo da mogu da ponovim noc, spakovala bih decu u 20h i u krevet. a ja izigravam taxistu....o kako sam nekad naivna
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 21.5.2012 15:33:39
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: tanjica85 svadba mog najboljeg prijatelja,kuma. ceo dan mi je bio los. pri izlasku iz crkve pogledom trazila decu i preskocim stepenik i slomim obe stikle. preizujem se, krenemo, izgubimo se na putu do restorana, pa sve jovo nanovo. prijatelj koji nije iz Srbije se napije, povrati mi na haljinu i ruku dok sam ga umivala vodom, pa ga vozila kuci, mm i njegov drugar mu drzali glavu. letva. e,kad smo ga odbacili do grada, nismo znali gde da ga ostavimo, gde su odseli,koja zgrada niti kako da nazovemo njegovu zenu jer gosp.u telefonu zenu zove HAOS! i jos na povratku udarim auto. dan d i juce i danas. katastrofa. danas ceo dan mi nije dobro. U, bre
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 21.5.2012 15:34:35
|
|
|
|
vukosava
|
Ja sam nocas imala 38.9 C
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 21.5.2012 15:37:38
|
|
|
|
viking
|
Jao Tanjice, pa ovo što si ispričala zvuči kao scenario za loš film. Pa da li je moguće da ti se SVE to desilo u istom danu?
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 21.5.2012 15:38:48
|
|
|
|
mihi
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Ja sam nocas imala 38.9 C Šta ti je Vuko u Americi nema toliko virusa kao u Srbiji, ili ti pozlilo od izbora.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 21.5.2012 17:38:06
|
|
|
|
hanka
|
Umorno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 21.5.2012 22:09:33
|
|
|
|
vonavoj
|
opijena od umora
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 22.5.2012 11:44:15
|
|
|
|
tanjica85
|
katastrofa. sta mi se sve u nedelju nije desilo. to se zove maler. izgleda da je dan morao nekako lose da se zavrsi. sva sreca pa se zavrsilo samo sa stetom od 200 evra.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 23.5.2012 8:35:36
|
|
|
|
Lilla
|
Zabezeknuto... Upravo sam saslusala prilog na vijestima o zeni koja je jutros nozem izbola i usmrtila svoju bebu staru 40 dana dok je otac bio u susednoj sobi
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 23.5.2012 9:05:08
|
|
|
|
Anoniman
|
nesto sam shjfsjn
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.5.2012 13:04:58
|
|
|
|
ivannna
|
muka mi je...tuzna sam sto ne mogu da uzivam u hrani kao nekada!!!! nedostaje mi da se sa zadovoljstvom razvalim od klope!!!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.5.2012 13:09:41
|
|
|
|
branki*
|
ivanna,proci ce mucnine,opet ces da krkas,sta da radis,bebica sad komanduje ja se osecam onako fino,nasla dopunu casova,pa od septembra startujem sa punim fondom i celom platom,jeeee,jos da smislim sta cu sa bozom
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.5.2012 13:59:56
|
|
|
|
Snelle
|
Počinju kosti da me bole, što je rezultat iscrpljenosti i neispavanosti. A kad se to desi, znači da umornija ne mogu biti.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.5.2012 14:59:12
|
|
|
|
Figaro88
|
Nervozno,tuzno,uplaseno..........
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.5.2012 15:19:10
|
|
|
|
NadaR
|
Tuzno , umorno , pospano .. Milos mi je bolestan , dan zalosti u RS zbog pogibije mladih padobranaca .. Vedro im nebo .. KLIK
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.5.2012 15:22:11
|
|
|
|
Meisje
|
1.Meni se dolazi u Srbiju 2. Besna sam,taman da saznam jedan trac zakljucase temu...
< Poruku je uredio Meisje -- 25.5.2012 15:37:04 >
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.5.2012 15:44:13
|
|
|
|
viking
|
Ajde molim vas ne nastavljajte! U čemu je fora? Prelazite iz teme u temu sa tim glupostima, ne mogu čudom da se načudim čime se bavite, get a life!
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.5.2012 16:01:59
|
|
|
|
Meisje
|
Ja sam napisala kako se osecam i dalje ne raspravljam nista!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 25.5.2012 16:07:49
|
|
|
|
viking
|
Da ne želiš da nastavljaš, ne bi sada ovo napisala. Tvoj post nisam obrisala, pa ne vidim ČEMU potreba da se opet javiš i da kažeš kako ti ništa ne raspravljaš? Dakle, čemu? Retoričko je pitanje, znam odgovor. Zaključaću i ovu temu, nemoguće ste. IZVORNA PORUKA: Meisje Ja sam napisala kako se osecam i dalje ne raspravljam nista!
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: