|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo)
4.10.2011 16:22:49   
Verus
nina, budi jaka jos malo, doci ce i tvoje vremeuser posted image user posted image  i veruj, veruj svim srcem!

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 151
4.10.2011 18:04:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: nina26

Danas mi se sve skupilo....problemi u porodici i upravo zavrsavam razgovor sa mamom, i stize poruka kao slag na tortu, sestra od tetke mi je trudna...

Jel sam los covek sto se nisam obradovala ni malouser posted image user posted image

Vecina zna za moju borbu za potomstvom, i ova vest me je tako udarila da mi nije dobro..nisam ljubomorna,nisam zavisna, ali mi je vise preko glave svega...ja sam prestala da pusim, pijem sve zive cajeve preparate, sta sve ne radim, a ona pusi kao turcin i sa prvim detetom je pusila celu trudnocu i ostane tako na keca trudna...kako toooooooo

Sad sam zapalila i ja cigaru od muke, ne mogu viseuser posted image

Jaoooj ljubavna....
Pa mene cudi kako ranije nisi ovo napisalauser posted image Dugo si izdrzala...To je bila sredisnja faza kroz koju sam ja prosla...Prvo sam se radovala tudjim trudnocama u periodu kad nisam pravila bebu...Kad sam pocela da je pravim bila sam zaintrigirana, kako to da nekima uspe odmah, a meni ne...A onda je krenulo razocarenje, pa zavist..O da...zavist!!!! Onda sam zavrsila sve analize i skontala da je manje vise sve ok i da cu da ispravim stvari koje se daju ispraviti. Onda je tu zavist posle tri meseca opet zamenilo razocarenje. A sad-ja sad plasim samu sebe JER NE OSECAM NISTA! Da, da budem iskrena ja ne osecam nista. Ne osecam naklonost prema drugoj deci, vise od domena da su mi slatki ili ne, ne osecam zelju za sopstvenim detetom, ma jedino sto osecam je ogromna praznina. Verovatno je sve produkt toga sto dve godine kaskam u mestu, jer je zaboga, sve ok i toga sto mi nista u zivotu ne polazi za rukom, sem sto sticem nova i cuvam stara prijateljstva. Eto, ja sam zena-prijatelj..I to mi je*eno nije dovoljno.user posted image

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 152
4.10.2011 18:57:13   
maca821
U bedaku samuser posted image tuzna kad krene da me boli ovaj stomak i znam da stize prokletnica, iako mi TSH nije jos uvek ok(ne moze da se popravi za 2 meseca svesna sam) ipak postoji uvek malecka nada da se mozda bas ovaj mesec desilo..i opet nista. E sad i mm ima prisutnu aglutinaciju u spermi, ma gde god cacnem nesto ne stima. Nina,Verka i sve moje crtice valjda cemo i mi biti majke, koliko nam god bilo tesko izguracemo nadam se. I ja se pitam kako neko ko nezdravo zivi uspe iz prve, a ja sto se vise cuvam sve sam vise bolesna i losijeg imuniteta i ne ide....i ne znam vise sta da kazemuser posted image

< Poruku je uredio maca821 -- 4.10.2011 18:58:22 >

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 153
4.10.2011 19:20:03   
nina26
Pa mene cudi kako ranije nisi ovo napisala Dugo si izdrzala..

Uh Verkic, sta da ti kazem, kasnim eto sa reakcijomuser posted image

A ta praznina, nikako da prodje ...
Sad mi je lakse, znaci nisam jedina koja se tako oseca user posted image Mislila sam da ludim danas...

Maco, iskreno se nadam da cemo i mi uskoro biti user posted image , to treba svako da dozivi.

Verus user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 154
4.10.2011 19:31:56   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: verolino

Ne osecam naklonost prema drugoj deci, vise od domena da su mi slatki ili ne, ne osecam zelju za sopstvenim detetom, ma jedino sto osecam je ogromna praznina.

I feel the same ... o kako su mi kristalno jasne ove tvoje reči koje nekome mogu delovati surovo, ali meni nikako ...

< Poruku je uredio dunja RR -- 4.10.2011 19:32:23 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 155
4.10.2011 19:33:56   
dunja RR
ninček moja user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 4.10.2011 19:34:09 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 156
4.10.2011 19:36:16   
moja ciklama
e cure moje, ista situacija kod mene..nego ja nikada nisam bila ljubitelj dece, pa me ta situacija ne zabrinjava toliko..ali da boli, boli..
ali kad čukem za trudnice, hm..pomolim se da Bog i meni pruži tu šansu..i verujem u uspeh i u VTOuser posted image !

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 157
4.10.2011 19:38:27   
anuksunamun
te reci su verovatno svima jasne ,onima koji su prolazili kroz cekanje,lepo u svemu je kada stignu bebe sve se zaboravi,a ovde su sve zene lavice borci ,i izborice se za svojeuser posted image user posted image pre ili kasnijeuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 158
4.10.2011 19:43:54   
Anoniman
Dunja, Anuk, Ciklamce, Ninauser posted image

(odgovor članu anuksunamun)
  Direktna veza do poruke: 159
4.10.2011 19:57:12   
Anoniman
Devojke, razumem vas i mogu samo da vam ponudim utehu u tome da sam ja cekala preko 5 godina na gicu. Doduse, nikada se nisam osecala tako kao vi sada, ne znam da li zato sto sam takva ili sto to mozda sebi nikad nisam dozvolila. Gledajte da tu fazu brzo prodjete, jer ja mislim da ona ne pomaze nikako....

Reultat ce uskoro doci, vidite samo koliko nas ima iz te price a koje smo sada trudne ili vec sa malcima. Izduvajte se i glavu gore!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 160
4.10.2011 20:00:59   
nina26
Pa znala sam ja da cete vi razumeti, zato me nije ni bilo sramota da to napisem ovdeuser posted image

Uh samo da se ovo sve zavrsi sto kaze Anuk kad ostanemo user posted image pa sve to bude iza nas, a do tada moramo da se naoruzamo konjskim zivcimauser posted image

Sve vas user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 161
4.10.2011 20:14:26   
Anoniman
Nina, nama sto smo prosle neuspele trudnoce, to je plus otezavajuci faktor...Ali prezive se i gore stvari. Meni je bitnije da vratim lice svoje duse. To je lice koje se smejalo na decu u prolazu, lice  koje nije sa povrsnoscu posmatralo zivot. Ja sam ruzan odsjaj onoga sto sam bila pre nesto vise od godinu dana. Masina za skupljanje para ( i to ne namerno, vec iz potrebe da ispunim sa sadrzajem svoje sate u kojima bi trebalo da odzvanja deciji plac, a ne da suskaju novcanice) to sam ja..kao stvaram bolji zivot. ne stvaram! ja bezim od realnosti, jer mi je tako lakse. Ispunjavam se na nekom polju da se ne bih osecala kao promasaj. Bog mi dao divnog muza, roditelje, brata, prijatelje, ali meni to opet nije dovoljno..I onda nek mi neko kaze da nije bitno imati decu. Pa jeste...O kako jeste..jer da nije, ja se ne bih osecala ovako.user posted image

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 162
4.10.2011 20:43:42   
nina26
Verolino, ti bar radis, a zamisli mene koja ne radim, koliki je meni haos u glavi svakodnevno...ponekad se divim sama sebi kako imam volje da ustanem iz kreveta.

Kao i ti, divnog muza imam, ali opet nam fali to user posted image da nam upotpuni zivot. Eto "samo" to nam nedostaje...

Moram i ja da nadjem neku zanimaciju, inace cu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 163
4.10.2011 20:59:57   
bea83
Devojčice moje, Verka, Nina, Ciklamice, Dunja rasplakale ste me jer čitam vaše reči i sećam se ne tako davno sličnih osećanja...Mi se nismo trudili tako dugo, ali prethodno loše iskustvo plus višemesečni trud, analize, ispitivanja i ostale dobro vam poznate stvari dovele su me do istih osećanja. Mada je kod mene bes bio bio najizraženiji, bes prema sebi, prema mm, prema svima drugima....Pa onda tuga, pa onda osećaj otupelosti....Ali kad ugledate user posted image  zaboravićete u sekundi na sve i ceo svet će vam se svesti na tu milimetarsku tačkicu koja će uspešno napredovati i ispuniti ceo vaš život...i verujte praznina će nestati kao da je nikad nije ni bilo...Od srca vam želim da vas što pre ispuni osećaj sreće, zadovoljstva i majčinstvauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 164
4.10.2011 21:06:26   
Anoniman
Beic, jedva cekam da te vidim...user posted image

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 165
4.10.2011 21:08:31   
bea83
I ja se tako osećam,Verkice (da ne budemo offuser posted image )user posted image user posted image kad nadješ vremena zovi, ja provodim prave dokone trudničke daneuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 166
4.10.2011 21:10:32   
Verus
izdrzite!  toliko nas je bilo u proslosti koji su cekali, neko godinu, dve, tri, pet...doci ce vama vasi andjeli, ja vam UVEK drzim fige!

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 167
4.10.2011 21:13:28   
isidora88
uplaseno,gledam kruguser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 168
4.10.2011 21:14:41   
GRGA
Kkako se danas osecam............uvek sam vesela.......vesela i radujem se ovom zivotu jer je tako drugaciji od mojih detinjih danna..................Mnogo lesi............ali.....eto nema user posted image

Postajem jako OFF.......Danas sam bila kod male opasnice koja ce napuniti godinud ana........Ja i muz je stalno uzimamo kod nas,muz je vodi u grad(inace je to cerka od devera),,uzimamo je na celid an,,evo sada ce taj famozni prvi rodjendan pa ce od strine dobiti najlesu tortu..........

..................I onad puni godinu dana....i tako svake godine............Idem na decije rodjendane,docekujem bebe,idemo na svadbe,docekujemo decu ali nase nema....Skoro mi je bivsa koleginica rekla,,kako ja uzivam u zivotu bas me briga(Samo zato sto sam se kolima parkirala ispred radnje u kojoj ona radi.........I samo zbog toga .ja uzivam u zivotu....................EEEEEEEEEEEEEEEE zivot i ljudi:(

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 169
4.10.2011 21:15:16   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: nina26

Verolino, ti bar radis, a zamisli mene koja ne radim, koliki je meni haos u glavi svakodnevno...ponekad se divim sama sebi kako imam volje da ustanem iz kreveta.

Kao i ti, divnog muza imam, ali opet nam fali to user posted image da nam upotpuni zivot. Eto "samo" to nam nedostaje...

Moram i ja da nadjem neku zanimaciju, inace cu user posted image

Jao Ninočka upravu si 100%. Ja radim non-stop, pogotovu ovih dana svaki sekund mi je dragocen. Posao, krečenje, nalazi za operaciju. I danas me prijatelj zove na kafu, nema šanse rekoh, ne postižem. Ali mislim da sama sebi namećem taj ludački tempo jer mi je tako lakše. Mm se pita kako, kako stignem sve ... e dragi moj, flipnula bi da nisam hiperaktivna, teško je boriti se sa podmuklom bolešću, a svi govore endometrioza se leči (malo sutra) ...

A mm jadničak mi juče kaže "Sukiii nemoj da mi ideš na operaciju" user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 4.10.2011 21:19:27 >

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 170
4.10.2011 21:20:28   
Anoniman
Ovaj put ces je se resiti!!!!!!
Da ne budem off, osecam da sam u pravu u vezi prethodne recenice!!!!!!user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 171
4.10.2011 21:20:37   
Maya21
Dunjcik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 172
4.10.2011 22:05:21   
nina26
Dunjice, bice sve ok user posted image

Jel si dobila onu poruku od mene sto sam ti poslala, iskustvo jedne zene sa endometriozom?

Verus, znam da ce doci i nasih 5 min, mora da dodje, ali jednostavno naidju ti dani, kao sto je meni danas bio, kad jednostavno ne vidis izlaz...ali bice boljeuser posted image

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 173
4.10.2011 22:21:13   
degu
Nina user posted image ja mrzim sebe ponekad što se više ne radujem takvim vestima i da, osećam se kao loša osoba zbog toga i mislim da sam jedina na dečijim rođendanima koja jedva zadržava suze kad deca pevaju "Divan dan". Znam i koliko je teško kad sam besposlena i po ceo dan razmišljam. Dajem sve od sebe da ostanem pozitivna, ali to nekada jednostavno ne mogu, skupi se sve i hvala Bogu da postoji RR i žene koje me razumeju i koje me uvek razvesele.
Iz svake situacije se trudim da izvučem nešto dobro i pozitivno, a u ovoj našoj je dobro to što se još više zbližimo sa svojim muževima, što je naša ljubav samo još jača i kad nam stigne bebica, moćiće samo da uživa u jednoj stabilnoj i harmoničnoj porodici, prepunoj ljubavi user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 174
4.10.2011 22:27:26   
soni
jedva cekam da se osecam ovako i da se setim vremena kada sam cekala te svoje user posted image sa osmehom
... u pravu si ovde su sve zene toliki borci i prave lavice.. toliko toga nositi u sebi tesko je, prolaziti kroz svakava ispitivanja, muke, iscekivanja.. izgurati brojna razocarenja a u isto vreme praviti sale na svoj racun.. place mi se.. i onako mi je ceo dan zbog te user posted image grozan

IZVORNA PORUKA: anuksunamun

te reci su verovatno svima jasne ,onima koji su prolazili kroz cekanje,lepo u svemu je kada stignu bebe sve se zaboravi,a ovde su sve zene lavice borci ,i izborice se za svojeuser posted image user posted image pre ili kasnijeuser posted image

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here