|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoj...
1.2.2016 15:24:57   
marketing RR
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda, u okviru koje ćemo razgovarati o ekcemu-dermatititsu, davati savete, deliti iskustva i odgovarati na vaša pitanja (na pitanja odgovara dr Mirjana Mišić).

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju CortinaT krema, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa CortinaT-om.

Želimo da čujemo vaše utiske, šta je to što vam se dopada kod CortinaT-a, na koji način je pomogao vama i/ili članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da CortinaT pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.


Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za Cortinat krem (mesečno 3 korisnika na Ringeraji osvajaju CortinaT).

Na kraju svakog meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće tri pobednika kojima će CortinaT krem biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt.

Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.




Šta je ekcem?

Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj obolelih kod nas i u svetu. Taj porast je posledica sve većeg zagadjenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, detrdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma.

Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suvoća kože.

Ekcem–dermatitis pogađa dečiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis)

Najčešće se leči uz pomoć kortikosteroida, međutim postoji i prirodno rešenje.


Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida)

Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM EMPOLI, proizvela je prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem, koja brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo,svrab i suvoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno neguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma.


Za decu od rođenja ( 0 meseci ) i za odrasle.


PROČITAJTE VIŠE ...



Efikasnost CORTINAT krema se zasniva na udruženom delovanju aktivnih principa iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra ), Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin

user posted image


Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i očekujemo pitanja vezano za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema, na koja vam i dalje odgovara dr. Mirjana Mišić.


< Poruku je uredio lesica RR -- 15.11.2016 23:07:03 >
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
1.2.2016 16:57:00   
marketing RR

Dragi Ringerajci, vi koji ste nam podelili sjajna iskustva sa Cortinatom putem pp, objavite ih ovde, i učestvujte u nagradnoj igri!

< Poruku je uredio marketing RR -- 1.2.2016 16:58:54 >

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
1.2.2016 19:31:51   
Animsaj9
Sve pohvale za kremu! Mm je imao promene na rukama u vidu suve crvene koze koje se javljaju najčešće zimi zbog korišćenja hirurskih rukavica, jakih dezinfekcionih sredstava. Nema sta nismo probali i uzalud nije prolazilo . Cortinat nas je spasio, samim tim sto nije na bazi kortikosteroida mogao je da koristi duze vreme i kad god je hteo . Koza je vec posle nekoliko nanosenja bila oporavljena .

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
2.2.2016 7:56:11   
mali_mis
Mene je Cortinat odusevio. Ja sam zaljubljena u taj proizvod. Spasio je horor na licu koji me je mucio svake zime. Sad cim osetim blago peckanje, samo namazem Cortinat i mirna sam.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
2.2.2016 8:26:01   
Modessty
Za Cortinat sam prvi put čula baš ovde na RingeRaji i dobila kremu na poklon. I hvala vam beskrajno na tome! Rešili ste me muke suve kože.
Inače imam hipotireozu i jedna od loših stvari koje ona nosi je suva koža. Na laktovima bude čak toliko suva da puca i boli kao posekotina! Nema šta nisam probala od običnih krema za negu kože do onih za atopijski dermatitis i slična stanja. Ni kortiko preparati nisu pomagali (trenutno da ali ne na duže staze)! Čim sam dobila Cortinat kremu isprobala sam je. Nisam imala šta da izgubim, na kraju krajeva krema je potpuno prirodna pa se nisam plašila neke neželjene reakcije. Mazala sam redovno ujutru i uveče, najviše laktove i kolena. Nakon samo tri dana koža je postala meka! Ne mogu da opišem moje oduševljenje! Konačno me ništa ne boli i mogu noramlno da funkcionišem! Cortinat sam nastavila da koristim i borim se za njega na forumu user posted image
Cortinat koristi s vremena na vreme i moj suprug i ublažava mu psorijazne promene na koži.
Zbog dece, razgovarala sam o Cortinat kremi i sa našim pedijatrom. Pogledala je sastav kreme i rekla da je sasvim bezbedna za decu. Njima mažem povremeno, kada ima potrebe za tim. Obojica su, kako naša dr kaže, atopičari. Prašak ne koristimo, već pravim gel za pranje veša koji im ne smeta. Imaju baš oset_ljivu kožu. Cortinat im mažem kada primetim da im se koža suši i kada hoću da predupredim ekceme. Na žalost kada se ekcem već stvori teže je malo izlečiti ga. Kortiko kreme možda brzo deluju, ali se trudimo da ih više ne koristimo. Zamislite da mažem deci kortiko svakog meseca ili svaka dva meseca! Previše zaista! Ali našla sam rešenje. Kombinujem im Cortinat i običnu Pantenol kremu. I to pomaže. Malo više vremena treba da se koža sredi, ali bar ne koristimo kortiko preparate. Cortinat im mažem kada izlaze napolje na sneg i hladnoću. Zgodna je jer je koža brzo upije i nema fleka na odeći i nema suza zbog mackanja kremom user posted image Imam dva dečaka, i verujte da oni mrze mackanje kremom po licu. Stavim malo Cortinata na dlanove i onako brzinski razmažem po obrazima, nosiću i čelu i gotovo! Ne stignu ni da se bune a koža je već upila kremu.

Ja odužih. Ali eto jednog zasita iskrenog iskustva sa Cortinat kremom. Preporučujem je svima. Meni je zaista pomogla i pomaže i dalje. Preporučujem i za redovnu negu dečije kože, naročito negu kože koja je podložna ekcemima (kao preventiva).

< Poruku je uredio Modessty -- 2.2.2016 8:29:35 >


_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
2.2.2016 10:51:16   
gagche83
Moja mali Luka koristi CORTINAT kremu od rođenja zbog suve kože i sklonosti kože ka atopijskom dermatitisu.
Puno nam je pomogla i ne prestajemo da je koristimo.
Posle kupanja uživamo u mackanju celog tela, a svakog dana više puta mažemo lice.
user posted image za CORTINAT

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
2.2.2016 20:01:58   
Maraj
Imam bebu od 4 meseca. Negde sa 3,5 meseca , pojavio mu se ekcem na obrazu - crvenkasta koza , a pod rukom je bilo hrapavo. Namazala sam mu u toku dana jednom i uvece. Sutradan koza vise nije bila prebojena crveno. Samo je ostala hrapava al dosta manje nego prerhodnih dana. Nastavili smo da mazemo.
Ja sam jako zadovoljna CortinaT kremom. Bukvalno nam je za dan resila vidljiv problem-crvenilo koze. Nastavili smo da mazemo da bi i hrapavost nestala.
Pohvalila bi i miris CortinaT kreme. Izuzetno je prijatan , blag i odise cistocom.


Podatke sa imenom i prezimenom sam poslala

(odgovor članu gagche83)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
3.2.2016 1:05:44   
Gordana NS
Da, koristimo vec drugu tubu. Mucimo se ekcemom 2 meseca na obrazima i prevojima na vratu.Nakon mazanja kortinata na vratu se skroz izgubilo, ali se i vraca ukoliko prestanemo sa mazanjem.A na obrazima znatno smanjuje crvenilo i uspesno hidrira kozu, pa se ne peruta toliko. Srecni smo sto smo pronasli nesto da poboljsava stanje koze, a da nisu kortikosteroidi.Hvala italijanima. :-)

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
3.2.2016 8:23:58   
nikiteki
Mi smo za CORTINAT kremu cula ovde na ringeraji i beskrajno vam hvala na tome pomogla mi je puno jer su mi deca imala ekcem i imaju suvu kožu i crvenilo. Preporučila bih svima

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
3.2.2016 14:21:07   
vikiveki
Ja sam za CortinaT kremu prvi put čula ovde na RR,i kada sam je isprobala bila sam prezadovoljna sa njom i mackam je uvek ,možda malo i preterujemuser posted image jednom prilikom mi je čak pomogla i kod problema koji sam imala kada mi je pukla usna...mučila sam se danima i mazala druge kreme,koje mi naravno nisu pomogle...a onda sam rešila da probam i sa Cortinatom..namazala sam usnu uveče i već ujutru sam primetila da mi se crvenilo povuklo dosta i da se manje vidi,a bol je skroz isčezla.Nisam mogla da verujem.Stvarno je odlična krema...Deci je mažem čim primetim da im se koža počne isušivati i pomalo crveneti,obično u zimskom periodu.Na taj način sprečim sve što bi moglo nastati.
Zamalo da zaboravim...pošto sam vaspitačica u vrtiću sam se više puta susretala sa decom koja imaju problema sa ekcemom,u mojoj grupi jedan dečak već 3 god ima jako veliki ekcem oko očiju,mama je probala svakakve kreme...ja sam je onako usput pitala da li je nekad koristila CortinaT, a ona kaže nije...dala sam joj moju kremu...žena probala i sada je uvek koristi kada dođe taj kritični period,dete sada više nema ekcem i svi smo zadovoljni

< Poruku je uredio vikiveki -- 3.2.2016 14:27:05 >


_____________________________

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
3.2.2016 17:09:02   
Anarunika
Evo da i ovde kažem nešto o CortinaT kremi. Za ovu kremu sam čula prvo na rr. Pričajući sa mamom o problemčiću koji je mlađi sin tada imao ,kao neki lišajčić ispod palčeva na nadlanici na obe ruke, spomenula sam joj tu kremu a ona mi je onda rekla da je koristi za održavanje kože biste po preporuci dermatologa i da je jako zadovoljna. Odmah sam je namazala sinu i prvo sam primetila divan miris. Sutradan je stanje kože bilo već bolje. Posle dva,tri mazanja problem je nestao i na njega smo i zaboravili. U međuvremenu sam na rr dobila jedan CortinaT. Pošto sin više nije imao problem, koristio ga je mm a koristi ga i sada za ruke prvenstveno jer je majstor kome su ruke nonstop izložene nekim hemikalijama (beton,lepak,pur pena dezinfekciona sredstva...). Kada se javi neka promena na koži,ujed ili bilo šta ja namažem CortinaT. Krema je vrlo prijatna,blaga i vredi imati je u kućnoj apoteci za raznorazne potrebe.
A evo ga i zadovoljni korisnik kreme:

user posted image user posted image

< Poruku je uredio Anarunika -- 3.2.2016 17:14:09 >

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
4.2.2016 4:05:57   
Ringerajin doktor

IZVORNA PORUKA: Zemunka85

Mojoj Lse pojavio na obrazu skolski primer ekcema. Danas je bogami fiiino buknulo, da sam se uplasila. Jarko crveno, rapavo, suvo .. uzas, uzas ... Ja verujem da je to jer je bila 20ak dana u kuci i onda smo isli na hladnocu ovih dana :(.
Ono sto sam htela da pitam je - CortinaT nam mnogo pmaze. Koliko cesto smem da joj mazem to i koliko dugo? Da li pre mazanja treba da premazem eventualno hidrogenom i sl, kao i za koliko da ocekujem poboljsanje. Bas je uzasno :(


Draga Mama, CORTINAT kremu koristite slobodno na promene I više puta dnevno .
Može da se primenjuje I duže u kontinuitetu, po potrebi.
NE stavljajte hydrogen na promene.
Možete uvesti detetu I OMEGA JUNIOR kapi istog proizvođača PHARAMALIFE Italija.
Kod deteta strijeg od godinu dana poželjna kombinacija je IMMUNO sirup , Pharamalife Italija, OMEGA JUNIO kapi, CORTINAT KREMA.
Prva dva preparata se koriste per os (kako narod kaže :,, iz unutra ,,) za produžavanje remisije i ublažavanje kliničke slike.
CORTINAT krema se koristi kao topikalni preparat spolja.

Dr Mirjana Mišić

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
4.2.2016 4:06:35   
Ringerajin doktor

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Jedno pitanje: Da li se CortinaT može mazati i na ispucale usne?


CORTINAT krema se može koristiti I na ispucale usne.

Dr Mirjana Mišić

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
4.2.2016 8:58:16   
nikiteki
Dobro jutro interesuje me sta da radim sin mi na nogicama ima hrapavu kozu i kao zadebljanje neko slično polepu ali nece da se skine da li bi pomogla CORTINAT krema

(odgovor članu Ringerajin doktor)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
4.2.2016 9:53:47   
Maraj
IZVORNA PORUKA: Ringerajin doktor


IZVORNA PORUKA: vikiveki

Jedno pitanje: Da li se CortinaT može mazati i na ispucale usne?


CORTINAT krema se može koristiti I na ispucale usne.

Dr Mirjana Mišić

Pa ovo je super user posted image



< Poruku je uredio Maraj -- 4.2.2016 9:55:16 >

(odgovor članu Ringerajin doktor)
Direktna veza do poruke: 15
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
10.2.2016 0:34:43   
marketing RR
Pišite iskustva, a najbolja će biti nagrađena user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
12.2.2016 1:53:58   
dunja RR
Ja se ne takmičim, ali nije na odmet da podelim svoje iskustvo. Sava nije sklon ekcemu, ali je svetlije puti na mene, mada je i tata svetao, te mu je koža blago osetljiva na vetar, zatim na vrućinu, znoj. Cortinat te blage reakcije fino i brzo umiri, a i mi matori ga rado koristimo za ispucalu kožu ruku, posebno u ovim hladnim danima. Od nas preporuka!

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 17
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
15.2.2016 22:08:13   
Bibilib
Posto sam vec pisala o mom iskustvu sa Cortinat kremom ostaje mi samo da potvrdim da sam prezadovoljna,jer je mom dvogodisnjem sinu pomogla kod crvenila i ispucale koze koja je prouzrukovala i jak svrab.Mazala sam kremu na obolela mesta 2-3 puta dnevno i to se povuklo i do sada hvala Bogu nismo imali slicnih problema...
Hvala puno Pharmalife kompaniji i RR sto su nam omugucili da probamo Cortinat kremu...

Moje ime je Bojana Bozidarevic iz Krusevca....

_____________________________

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 18
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
16.2.2016 13:40:27   
Maraj
Samo da napisem da smo bili prehladjeni beba od 4 meseca i ja. Stalno sam brisala nos i njemu i sebi. Ujedno samo 2-3 puta dnevno mazala kortinat kremu na regiju nosa i nismo imali problema ni beba ni ja sa onom crvenom , bolnom i ispucalom kozom oko nosa koju svi imaju cim zaslinave kao posledica prekomerne upotrebe maramica user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 19
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
29.2.2016 20:39:35   
marketing RR
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda, u okviru koje ćemo razgovarati o ekcemu-dermatititsu, davati savete, deliti iskustva i odgovarati na vaša pitanja (na pitanja odgovara dr Mirjana Mišić).

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju CortinaT krema, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa CortinaT-om.

Želimo da čujemo vaše utiske, šta je to što vam se dopada kod CortinaT-a, na koji način je pomogao vama i/ili članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da CortinaT pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.


Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za Cortinat krem (mesečno 3 korisnika na Ringeraji osvajaju CortinaT).

Na kraju svakog meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće tri pobednika kojima će CortinaT krem biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt.

Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.




Šta je ekcem?

Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj obolelih kod nas i u svetu. Taj porast je posledica sve većeg zagadjenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, detrdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma.

Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suvoća kože.

Ekcem–dermatitis pogađa dečiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis)

Najčešće se leči uz pomoć kortikosteroida, međutim postoji i prirodno rešenje.


Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida)
Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM EMPOLI, je proizvela prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem - brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo,svrab i suvoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno neguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma.

Za decu od rođenja ( 0 meseci ) i za odraslih.
Pročitajte više

Efikasnost CORTINAT krema se zasniva na udruženom delovanju aktivnih principa iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra ), Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin



user posted image


Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i očekujemo pitanja vezano za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema, na koja vam i dalje odgovara dr. Mirjana Mišić.


< Poruku je uredio lesica RR -- 31.7.2016 21:28:37 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 20
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
29.2.2016 21:41:13   
nikiteki
Krema je odlična

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 21
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
1.3.2016 11:31:13   
Modessty
Kremicu mažemo i dalje. Ali moram da prokomentarišem cenu! Juče videh u apoteci da je krema nešto preko 1000din! Meni je tomnogo. Daje 500-600 din ok. Ali više od toga ne bi dala. Jedva se odlučim da dam 1000din za sirup za imunitet za decu.
Ovo je samo jedno iskreno mišljenje.

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 22
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
1.3.2016 11:36:43   
nikiteki
Mi smo nasu kremu potrošili. Ali me interesuje sin i ima na kolenu i clanku kao zadebljanje koze kad se pogleda mislio bi neko da je pao i da je rana ali nije da li bi mi pomogla CORTINAT krema za unapred hvala na odgovoru

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 23
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
2.3.2016 14:23:30   
marketing RR


Dragi naši,

Najpre želimo da vam se zahvalimo na iskustvima koje pišete u ovoj temi. Drago nam je da su iskustva pozitivna, i da CortinaT krem postaje prijatelj mnogih porodica u Srbiji.


Žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabrao je tri pobednika kojima će CortinaT krem biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora).

Prvi dobitnik CortinaT krema za februar je:

Anarunika

IZVORNA PORUKA: Anarunika

Evo da i ovde kažem nešto o CortinaT kremi. Za ovu kremu sam čula prvo na rr. Pričajući sa mamom o problemčiću koji je mlađi sin tada imao ,kao neki lišajčić ispod palčeva na nadlanici na obe ruke, spomenula sam joj tu kremu a ona mi je onda rekla da je koristi za održavanje kože biste po preporuci dermatologa i da je jako zadovoljna. Odmah sam je namazala sinu i prvo sam primetila divan miris. Sutradan je stanje kože bilo već bolje. Posle dva,tri mazanja problem je nestao i na njega smo i zaboravili. U međuvremenu sam na rr dobila jedan CortinaT. Pošto sin više nije imao problem, koristio ga je mm a koristi ga i sada za ruke prvenstveno jer je majstor kome su ruke nonstop izložene nekim hemikalijama (beton,lepak,pur pena dezinfekciona sredstva...). Kada se javi neka promena na koži,ujed ili bilo šta ja namažem CortinaT. Krema je vrlo prijatna,blaga i vredi imati je u kućnoj apoteci za raznorazne potrebe.
A evo ga i zadovoljni korisnik kreme:

user posted image user posted image



Drugi dobitnik za februar je:

Gordana NS

IZVORNA PORUKA: Gordana NS

Da, koristimo vec drugu tubu. Mucimo se ekcemom 2 meseca na obrazima i prevojima na vratu.Nakon mazanja kortinata na vratu se skroz izgubilo, ali se i vraca ukoliko prestanemo sa mazanjem.A na obrazima znatno smanjuje crvenilo i uspesno hidrira kozu, pa se ne peruta toliko. Srecni smo sto smo pronasli nesto da poboljsava stanje koze, a da nisu kortikosteroidi.Hvala italijanima. :-)




Treći dobitnik za februar je:

vikiveki



IZVORNA PORUKA: vikiveki

Ja sam za CortinaT kremu prvi put čula ovde na RR,i kada sam je isprobala bila sam prezadovoljna sa njom i mackam je uvek ,možda malo i preterujemuser posted image jednom prilikom mi je čak pomogla i kod problema koji sam imala kada mi je pukla usna...mučila sam se danima i mazala druge kreme,koje mi naravno nisu pomogle...a onda sam rešila da probam i sa Cortinatom..namazala sam usnu uveče i već ujutru sam primetila da mi se crvenilo povuklo dosta i da se manje vidi,a bol je skroz isčezla.Nisam mogla da verujem.Stvarno je odlična krema...Deci je mažem čim primetim da im se koža počne isušivati i pomalo crveneti,obično u zimskom periodu.Na taj način sprečim sve što bi moglo nastati.
Zamalo da zaboravim...pošto sam vaspitačica u vrtiću sam se više puta susretala sa decom koja imaju problema sa ekcemom,u mojoj grupi jedan dečak već 3 god ima jako veliki ekcem oko očiju,mama je probala svakakve kreme...ja sam je onako usput pitala da li je nekad koristila CortinaT, a ona kaže nije...dala sam joj moju kremu...žena probala i sada je uvek koristi kada dođe taj kritični period,dete sada više nema ekcem i svi smo zadovoljni





Čestitamo dobitnicima, i molimo vas da nam na pp pošaljete podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona.




Očekujemo i dalje vaša iskustva, pišite nam! user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 24
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
2.3.2016 14:40:13   
branki*
Cestitam,devojke!

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Ovo je najbolja starosna razlika među decom
Stručnjaci su istraživali kako mala, srednja i velika starosna razlika između dece utiče na majku, decu i celu porodicu ...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.



image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image
Click Here