|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 31 32 [33]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
22.1.2023 16:42:28   
Kata90
Krenio sam u vrtić i počeo sam stalno biti bolestan,bio sam tuzan posto sam vise bio kuci nego sa svojim drugarima.Mama mi je dala Pharmalife lekić od kojeg sam postao jak kao popaj 😆  I sada kako idem u školu,imun sam na sve viruse niko mi nista ne moze....Pharmalife to je naš doktor ........

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 801
23.1.2023 18:49:40   
Duškić
Mi u vrtic idemo i prkosimo virusima, Imunno sirup Pharmalife pijemo!
K'o hrabri meda sa virusima se borimo, a Apis Goli ne mozemo da odolimo, kao bombonica a ne lek mom sinu je ukus spreja jedinstven!
Za lepe dane i mirne noci Pharmalife ce vasoj deci pomoci.

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 802
4.2.2023 18:14:22   
mikica88
Pharmalife apoteku imamo od rodjenja - fitobalm je prvi od ovih proverenih proizvoda!
-Broncamil je sledeci I najbolji po mom skromnom misljenju'
-Apis gola je savrsen kod bola u grlu, naprskati detetu par puta I olaksanje je tu,
Immuno je za super junake - sinove, cerke, da uzivaju uz imunitet jak!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 803
7.2.2023 8:10:42   
lepic
I za decu i za nas kao roditelje potrebno je imati nekoga na koga mozes uvek da racunas kada je prehlada u pitanju, odrzavanje imuniteta.
Od pharmalife uvek samo najbolje!
Apis gola kod promuklosti i jakog bola u grlu, jako bitna stvar da je tako blag i ukusan da deci prija i traze ga sami.
Immuno sirup uz par meseci koriscenja u ovom zimskom periodu je velika pomoc jacanju imuniteta.
Volimo i preporucujemo 🩵 pharmalife🩵

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 804
19.2.2023 21:00:51   
marketing RR
Čekamo još komentara user posted image

(odgovor članu lepic)
Direktna veza do poruke: 805
19.2.2023 21:37:58   
marketing RR
Komentare možete, ako vam je lakše, napisati i na Ringeraja FB stranici, u oviru PHARMALIFE objave KLIK OVDE.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 806
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 31 32 [33]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 31 32 [33]
Idi na:

7 neobičnih činjenica o spermi
Istražujući, otkrili smo između ostalog i da sperma sprečava depresiju kod žena, kao i da služi za negu ženske kože, a d...
13 fotografija POROĐAJA KOD KUĆE koje oduz...
Porođaj kod kuće je apsolutno preuzimanje odgovornosti, povratak prirodi i pokazivanje ženske moći - ove fotografije to ...
Tablica spavanja: Koliko sna je potrebno b...
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosečnim bebama potrebno sna, ali budite bez brige uko...
Poljski pedijatar: 10 zapovesti za roditelje
Niko ne može ostati ravnodušan na životnu priču Januša Kornjaka. Bio je pedijatar i pedagog. Pisao je dečje knjige i bor...
KAD UMRU MAMA i TATA: 10 stvari koje se ME...
Shvatite da više niste dete. Bez obzira na to koliko imate godina, vi više niste nečije dete. Taj neko ko vas voli bezus...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Живот
Admin

Који вам је период живота до сад био најлепши?

Click Here