Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 22.1.2023 16:42:28
|
|
|
|
Kata90
|
Krenio sam u vrtić i počeo sam stalno biti bolestan,bio sam tuzan posto sam vise bio kuci nego sa svojim drugarima.Mama mi je dala Pharmalife lekić od kojeg sam postao jak kao popaj 😆 I sada kako idem u školu,imun sam na sve viruse niko mi nista ne moze....Pharmalife to je naš doktor ........
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 23.1.2023 18:49:40
|
|
|
|
Duškić
|
Mi u vrtic idemo i prkosimo virusima, Imunno sirup Pharmalife pijemo! K'o hrabri meda sa virusima se borimo, a Apis Goli ne mozemo da odolimo, kao bombonica a ne lek mom sinu je ukus spreja jedinstven! Za lepe dane i mirne noci Pharmalife ce vasoj deci pomoci.
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 4.2.2023 18:14:22
|
|
|
|
mikica88
|
Pharmalife apoteku imamo od rodjenja - fitobalm je prvi od ovih proverenih proizvoda! -Broncamil je sledeci I najbolji po mom skromnom misljenju' -Apis gola je savrsen kod bola u grlu, naprskati detetu par puta I olaksanje je tu, Immuno je za super junake - sinove, cerke, da uzivaju uz imunitet jak!
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 7.2.2023 8:10:42
|
|
|
|
lepic
|
I za decu i za nas kao roditelje potrebno je imati nekoga na koga mozes uvek da racunas kada je prehlada u pitanju, odrzavanje imuniteta. Od pharmalife uvek samo najbolje! Apis gola kod promuklosti i jakog bola u grlu, jako bitna stvar da je tako blag i ukusan da deci prija i traze ga sami. Immuno sirup uz par meseci koriscenja u ovom zimskom periodu je velika pomoc jacanju imuniteta. Volimo i preporucujemo 🩵 pharmalife🩵
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 19.2.2023 21:00:51
|
|
|
|
marketing RR
|
Čekamo još komentara
|
|
|
|
RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET... 19.2.2023 21:37:58
|
|
|
|
marketing RR
|
Komentare možete, ako vam je lakše, napisati i na Ringeraja FB stranici, u oviru PHARMALIFE objave KLIK OVDE.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana7 neobičnih činjenica o spermiIstražujući, otkrili smo između ostalog i da sperma sprečava depresiju kod žena, kao i da služi za negu ženske kože, a d...
13 fotografija POROĐAJA KOD KUĆE koje oduz...Porođaj kod kuće je apsolutno preuzimanje odgovornosti, povratak prirodi i pokazivanje ženske moći - ove fotografije to ...
Tablica spavanja: Koliko sna je potrebno b...Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosečnim bebama potrebno sna, ali budite bez brige uko...
Poljski pedijatar: 10 zapovesti za roditeljeNiko ne može ostati ravnodušan na životnu priču Januša Kornjaka. Bio je pedijatar i pedagog. Pisao je dečje knjige i bor...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Живот
Admin
Који вам је период живота до сад био најлепши?