|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET za ...
29.2.2016 20:36:22   
marketing RR
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda.

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju Pharmalife proizvoda, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa nekim od Pharmalife proizvoda. Želimo da čujemo vaše utiske, na koji način su ovi preparati pomogli članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da Pharmalife program pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.



Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za PHARMALIFE PAKET proizvoda koji sadrži IMMUNO (sirup sa Cinkom), BRONCAMIL (sirup), APIS GOLA (oralni sprej) i FITOBALM (gel).

PROČITAJ VIŠE...
user posted image


Na kraju meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće 3 pobednika kojima će paket biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva i da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt. Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.Tokom trajanja kampanje, dobitnici se ne mogu ponavljati.


U svakom paketu se nalazi:


APIS GOLA (oralni sprej), 20ml, dodatak ishrani

Antibiotska terapija u lečenju prehlada nije adekvatna jer antibiotici ne deluju na viruse pa se preporučuje alt_ernativna terapija (Herbalna i Api terapija) koja brzo, efikasno i bezbedno može ublažiti ove neprijatne simptome a naročito je pogodna za primenu u dečijem uzrastu. Kao najpoznatiji predstavnik api terapije i najkorisniji u tu svrhu se već dugo godina koristi prečišćeni ekstrakt propolisa koji dokazano poseduje antinflamatorno dejstvo (smanjuje crvenilo - upalu), antimikrobno i antifungicidno dejstvo (sprečava rast bakterija i gljivica), antivirusno dejstvo, pospešuje zarašćivanje rana – oštećena sluzokoža (afte) i umanjuje bol prilikom gutanja.
user posted image
Apis Gola oralni sprej - Dodatak ishrani za decu sa sokom acerole, ekstraktom propolisa, etarskim uljem žalfije i timijana koji doprinosi umirivanju iritirane sluzokože grla. Timijan doprinosi umirivanju iritirane sluzokože grla. Žalfija doprinosi prirodnoj odbrani organizma.

FITOBALM (gel) - OLAKŠAVA DISANJE, UMIRUJE KAŠALJ

Bebe odmah po rođenju poseduju imunitet koji nasleđuju od svoje majke, ali nisu potpuno zaštićene od velike grupe virusa (Adeno,Rino virusa ….preko 200 različitih virusa) koji uzrokuju infekcije gornjih disajnih puteva-PREHLADU. To znači da će većina zdravih beba imati šest do osam prehlada pre prvog rođendana. Naučno je dokazano da esencijalna ulja Bora, Srebrne jele, Mirte nanešena na grudi i leđa deteta isparavaju pod uticajem telesne temperature, dete ih inhalira te uspešno razređuju gustu nagomilanu sluz i opuštaju glatke mišiće bronhija. Na taj način detetu smiruju kašalj i olakšavaju disanje a pri tome su potpuno prirodni i bezbedni za upotrebu od rođenja ( od 0 meseci) kao i za decu starijeg uzrasta.
user posted image
Prva pomoć kod bebine prehlade, sadrži esencijalna ulja Bora, Mirte i Srebrne jele


IMMUNO koncentrovani rastvor, 200ML

IMUNITET predstavlja odbrambeni sistem organizma. U zavisnosti od njegovog statusa i pravilnog funkcionisanja predstavlja ključ za sve bolesti – od prehlade do težih oboljenja. Međutim, u najranijem uzrastu imunitet nije dovoljno efikasan i razvijen tako da nije spreman u potpunosti da se efikasno bori protiv svih zaraza.
user posted image
IMMUNO koncentrovani rastvor, 200ML, dodatak ishrani za decu sa biljnim ekstraktima, vitaminima E i B6 i mineralima cinkom i bakrom za normalno funkcionisanje imunog sistema. Cink, bakar, vitamin B6, koren astragalusa i koren sibirskog žen-šena doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.



Broncamil koncentrovani rastvor, 200ml dodatak ishrani

Statistika pokazuje da predškolsko dete ima 5-8 prehlada u toku godine sa prosečnim trajanjem od 8-9 dana, što znači da je kašalj prisutan najmanje 60 dana godišnje. Takođe, jedan od čestih uzroka nastanka kašlja kod dece je postnazalno slivanje, kao posledica akutnih ili hroničnih upala sluznice nosa, trećeg krajnika ili sinusa. Kašalj je složen kataralni proces koji se sastoji iz više faza (nadražajna faza, inflamacija, produktivna faza). Zbog toga se preporučuje upotreba složenih biljnih sirupa koji sadrže veći broj različitih biljnih ekstrakata koji mogu efikasno pokriti sve faze kataralnog procesa (od nadražajne faze, inflamacije pa do produktivne faze).
user posted image
Broncamil, koncentrovani rastvor 200ML - Dodatak ishrani za decu i odrasle sa biljnim ekstraktima za normalnu funkciju gornjih disajnih puteva. Listovi divljeg suncokreta i etarsko ulje iglica srebrnog bora, eukaliptusa i timijana doprinose normalnoj funkciji gornjih disajnih organa.

user posted image
Pharmalife research je farmaceutska kompanija iz Italije sa dugom tradicijom proizvodnje prirodnih dijetetskih i kozmetičkih preparata namenjenih deci i odraslima.
Svi proizvodi su proizvedeni po najvišem proizvođačkom standardu (GMP).
Za sprovođenje farmakoloških analiza i kliničkih studija, saradnja se ostvaruje sa najznačajnijim institucijama koje rade na području fitoterapije (Univerzitet MESSINI, Centar za prirodnu medicinu bolnice u Empoliju, univerzitetski centri u Italiji). Stručni radovi redovno se objavljuju u poznatim farmaceutskim časopisima.




Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i prema potrebi pitanjima, vezano za upotrebu Pharmalife proizvoda.



< Poruku je uredio lesica RR -- 14.10.2019 13:28:12 >
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
1.3.2016 14:09:29   
Anarunika
Evo mene i ovde. Reci cu ovde nesto o Fitobalmu:
Stariji sin ima problem sa trecim krajnikom pa je ceeeeesto slinav i nos mu je zapusen. Pred spavanje mu lepo ocistim nos a onda namazem Fitobalm na grudi,na ledja, malo ispod nosa i po nosu. Toliko mu se svidja da i sam trazi da mu namazem. Primetim da tada bolje dise nocu i da se manje davi.
Kao prva i priodna pomoc je odlican. Pomogne nam da kad god mozemo izbegnemo kapi za nos.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
1.3.2016 14:59:27   
Torbica
Nas favorit je Broncamil sirup, ne znamo da li je ukusniji ili delotvorniji, ublazava kasalj, uvek ga imamo u kuci. Posebno nam se dopada sto umiruje suv, nadrazajni i dosadni kasalj. Nasa velika preporuka za njega. Uz inhalacije, nista nam drugo ne treba.

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle


(odgovor članu Anarunika)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
1.3.2016 15:12:25   
nikiteki
Pharmalife proizvodi su neizbezni u nasoj kućnoj apoteci. Zbog cestih prehlada i problema sa slajmom fitobalm gel je odličan samo ga namazemo na grudi i ledja tako nekoliko puta i odmah ima efekta. Mi smo prezadovoljni zato bih preporucili svima pharmalife proizvode

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
1.3.2016 15:36:50   
mama krava
E, pa naš je favorit je IMMUNO sirup sa Cinkom ili Meda Medić kako ga mi kod kuće zovemo. Deca ga rado piju jer ima blag ukusa, a mogu da potvrdim da na nas deluje i da smo manje ili blaže bolesni. Njega pijemo po preporuci našeg pedijatra i mnogobrojnih mama. Takodje koristimo i mi FITOBALM po potrebi.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
1.3.2016 16:56:33   
suzi kju
Ja bih pohvalila FITOBALM, koristili smo ga za četvoromesečne bebe kada su bile prehlađene. Prezadovoljni smo njime, dosta nam je pomogao, olakšao im je disanje, Mazali smo na grudi, leđa i ispod nosića i ima efekta. Čak smo ga koristili i ja i muž user posted image

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
3.3.2016 20:24:23   
*milica*
Koristili smo Fitobalm za 4-mesecnu bebu i prezadovoljni smo!
Mazali smo mu na grudi, ledja i malo ispod nosica.
Olaksavalo mu je disanje i uz inhalacije iskaljavanje ili se bar meni tako cini.
U svakom slucaju, Fitobalm nam je broj 1 kad se beba Vule zakaslje!


_____________________________

Stefan i Sofija NASA SRCA DVA NAJDRAZA!!!!


(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
3.3.2016 22:47:54   
makkipille
Mi smo koristili dosta Pharmalife proizvoda. Napomenula bih čime smo zadovoljni.Kada je ćerka bila mala,zapusen nosić,sve se spuštalo na grudi,mazali smo FITOBALM,í za par dana nema više sekreta koji se spuštao na pluća,često ga povrati ,ali to se pokazalo kaó dobro za nju. Pre mesec dana imali smo boginje i pili smo IMMUNO sirup ,koji nam je pomogao da nam se poboljša imunitet,posle toga krenuli u vrtić bez ikakvih problema. Zdravi kao dren ;-) Brzo i lako uz Pharmalife pomagače ;-)

(odgovor članu *milica*)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
5.3.2016 0:07:50   
World
Mapez je super protiv komaraca, koristimo vec nekoliko godina. Jedva sam nasla nesto sto smiju i bebe koristiti i ispostavilo se da je dobar preparat.

_____________________________

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu makkipille)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
5.3.2016 9:08:31   
Mala Elena
Koristimo dugo Pharmalife proizvode i odlicni su!
Trenutno ovih dana mazem 2-godisnjoj devojcici Fitobalm. Obozava da se macka, cak i sama trazi. Dosta joj pomogne da otvori bronhije kako bi sekret lakse izasao.
Ceato joj se nazalni sekret spusta na pluca (imala je upalu pluca pre par meseci) ili uho, zato moramo uvek da imamo pored Fitobalma i Bronchamil , koji pije vec u.nadrazajnoj fazi kada ima jak i suv kasalj...
Apis Gola oralni sprej je mnogo delotvoran, toliko da sam jedva poverovala da joj je za tri dana izlecio afte!
Immuno cink je takodje dobar, poznato je da nedostatak cinka uzrokuje pad imuniteta..sada u martu pravimo pauzu pa u aprilu ponovo pocinjemo da ga pijemo.
Mapez protiv komaraca predivno mirise i stiti sto je najvaznije, a mogu ga prskati i maloj bebi kad budemo isli na letovanje ove godine :)
Isilax je pila jer ima neverovatan zatvor od koga se sva mukica preznoji...bas nam svima tesko padne i obzirom da nece da pije kompote, cajeve, jede suve sljive, Isilax moram da imam.
Hvala sto postojite ! Prezadovoljna sam

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
6.3.2016 13:17:49   
Mak@
Najvise smo zadovoljni FITOBALMOM, BRONCAMILOM I APIS GOLA SPREJOM, sve pohvale za proizvode, dosta su olaksali tegobe kod moje dece a imam ih troje, tako da PHARMALIFE proizvode uvek imamo u kuci!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
7.3.2016 0:39:15   
viktori
Prvo sto smo koristili bila je APIS GOLA odlicna je. Isprobacemo fitobalm i javljamo se.

_____________________________

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu Mak@)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
7.3.2016 12:42:40   
kumaradeki
Odkada smo culi za seruju proizvoda pharmalifa imamo ih sve u kuci. Prvo smo poceli da koristimo IMUNO sirup sa cinkom svaki farmaceut preporucuje za imunitet. Kada je cerka imala bolove u grlu kupili smo APIS GOLU i to bih svima preporucio za decu. Verujem da je svaki roditelji imao problema sa detetovom stolicom (mi smo imali prave muke dok nismo poceli da koristimo ISILAX). Jedini sirup koji 100% POMAZE kod kaslja je BRONCAMIL. I za kraj prijatno iznanadjenje FITOBALMA koje koristimo za bebu koja je trenutno ima 5 meseci i daje sjajne rezultate. Mogao bi ponaosob vise da napisem o svakom proizvodu i svaki zdravstveni problem koji je on resio a verujem da svaki roditelj koji je kupio jedan od ovih sirupa zna o cemu pricam.
user posted image


< Poruku je uredio marketing RR -- 7.3.2016 13:01:19 >

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
9.3.2016 10:34:50   
Khaleesi
Na preporuku pedijatra smo poceli da koristimo Broncamil sirup koji je starijoj kcerkici resio kasalj za nekoliko dana. Zatim smo kupili i Imuno sirup koji se pije na svaka tri meseca i vec godinu i po nismo morali kod lekara user posted image Bravo za Imuno sirup i hvala Vam na njemuuser posted image

(odgovor članu kumaradeki)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
9.3.2016 23:04:38   
dejana007
za PHARMALIFE proizvode sam saznala od izabranog pedijatra mog deteta. Moram naglasiti da 100% verujem svom izabranom pedijatru, uvek je postavljala prave dijagnoze i uvek prepisivala preparate koji su pomagali mom detetu. Medju njima su i proizvodi kao što su: Apis gola ( oralni sprej koji je moje dete odmah prihvatilo - i cesto mu s vremena na vreme prsnem posle dolaska iz vrtica i pre spavanja - cisto zbog dezinfekcije grla). Fitobalm je koristio 2x ( jer hvala Bogu nije imao jake temperature cak nam jos jedna kutija stoji u frizideru - inace koristim ga i kad ima gust sljajm za razbijanje istog i lakseg sna). Broncamil je pio 3x do sad, jako prijatnog ukusa i jako je pozitivno delovao na prestanak kaslja. Posebno je od znacaja sto je sve na biljnoj bazi te provereno i bez trunke sumnje sve proizvode dajem mom detetu, i naravno preporucujem drugim majkama. Immuno sa cinkom je prosle godine popio 3 flasice sa pauzama izmedju i evo od aprila nije imao temperaturu ni prehladu ( a ide u vrtic). Jednom je koristio omega junior kapi po preporuci pedijatra jos dok je bio beba, za jacanje imuniteta. Često koristimo nasaleze sprej jer imamo problem sa alergijskim laringitisom i zacepljenjem nosa ( najmanje 2x godisnje). Na more obavezno nosimo Mapez sprej koji fenomenalno mirise, na limun, kako vec kaze moj sin. Dok setamo leti cesto osetim da i ostala deca mirisu na taj sprej. Obzirom da sam clan Rineraja porodice od 2009 godine, bila sam jako srećna kada sam videla da sponzori dele ove proizvode jer sam vec prethodno imala sa njima dobra iskustva. I naravno ucestvujemo u igrama.

Konacni zakljucak je da su mi Pharmalife preparati olaksali itekako teske trenutke koje je moje dete imalo tokom rasta. I naravno jos cemo ih koristiti!

_____________________________

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 15
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
10.3.2016 13:10:12   
branki*
sto se tice farmalife proizvoda,evo sta bih posebno izdvojila!
broncamil sirup,pod brojem 1,zato sto kad mi je boka bila mala i mucio je kasalj,imala je manje od godinu dana i ja sam znala da se tako maloj deci ne daje sirup nikakav,ali u svakoj apoteci su mi preporucili upravo bronkamil sirup,tako da ga ja imam i koristim i za cerku i za sina starijeg kad god ih uhvati kasalj i mogu reci da je dobar,pomaze.
drugo sto izdvajam jesu omega junior kapi,to pije moj sin po savetu dr u koju imam bezgranicno poverenje i ako nesto preporuci kao dobro,onda je to nama zakon.


_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
10.3.2016 16:08:49   
Ana RR
Nije potrebno mnogo reči da bi se opisao uticaj Pharmalife proizvoda na naš život. U bezbroj situacija Fitobalm nas je spasio i olakšao tegobe mom sinu prilikom prehlade i upornog kašlja. Lagala bih kada ne bih rekla da sam ga i sama isprobala više puta i uverila se u delotvornost. Takođe, Immuno sirup nam je puno značio prilikom adaptacije na vrtić kada je sin bio mali i osetljiv na sve viruse i promene. A već nekoliko dana koristimo sprej Apis Gola (po prvi put) i za sada smo zaista zadovoljni i oduševljeni jer sin sam traži da mu prskamo lekić u grlo user posted image Svaka pohvala za Pharmalife!

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 17
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
11.3.2016 9:58:36   
zaklin
Doktorica mi je pre godinu dana preporucila za dete apis gola,imuno sirup,bili smo prezadovoljni sa njihovim efektom,dete ima 2 i po godine,ide u vrtic i cesto je izlozen virusima,ali mi zato imamo kod kuce ove predivne PHARMALIFE proizvode user posted image user posted image ,cim dete izgubi apetit ja mu ukljucim immuno sirup i pocne bolje da jede,ali bih volela da isprobam FITOBALM jer kad je prehladjen muci se sa kasljem i disanjem,stalno je na inhalacijama.Sve najbolje pohvale za vase proizvode,ali od kako smo koristili proizvode PHARMALIFE dete je zivnulo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 18
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
11.3.2016 13:56:49   
Sandricak
PHARMALIFE je super... Immuno sirup je odlican, apetit se popravlja, jede se i zelenis, prehlade brze i lakse prodju, a Fitobalm je odlican kod decijeg bronhitisa, lakse se odlepi sekret, lakse izadje i pluca bivaju cista, a skripanje prolazi... SUPER SU PROIZVODI

(odgovor članu zaklin)
Direktna veza do poruke: 19
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
14.3.2016 13:57:31   
amdn
Prvenstvo smo poceli da koristimo IMUNO sirup, zato sto nam je imunitet prilikom polaska u vrtic skroz opao, i ako su preporuke zaista najbolje i preparat jeste zaista dobar, nas sin (4,5 god) je cesto posle sirupa povratio, proizvod je presladak jer je koncentrisan, i ako smo razblazivali ocigledno mu je jak, popili smo 2-3 bocice proizvoda ne odjednom vec u nekim vremenskim razmacima, probala sam da mu dajem ujutru, preko dana, uvece pre obroka ali opet bi povratio. Pomogne nam ali nam bas ne pija, vidim da klincima iz komsiluka sasvim prija i da ga svi hvale.

Ali nama najvise odgovaraju FITOBALM I APIS GOLA i prezadovoljni smo, Fitobalm je pravi spas za noc, cak se i mama namaze ponekad, prijatnog i osvezavajuceg mirisa, klinac se sam macka, cak namaze malo ispod nosa da mu se brzo otpusi nos. Apis gola i ako se savetuje 2x4 prskanja, mi prskamo 3x 4 posto nam se bas dopada ukus, i pomaze nam zaista.
Koristili smo jos BRONCAMIL i on nam zaista pomaze, iskasklje sve sto ima i procisti bronhije, jedino sto bih smanjila kolicinu secera usvim proizvodima koji se piju :)

I MAPEZ za komarce je spas :)

Od ostalih proizvoda mama je koristila NASALEZZE ALLERGY sprej i odlican je, preporuka

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 20
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
15.3.2016 0:30:57   
Mariya
Mi smo prvi put koristili Pharmalife proizvode u oktobru,kada nas je RR obradovala paketom proizvoda. I verujte mi,oduševili smo se. Žao mi je što ih nismo isprobali ranije. Imuno su pile kad su bile prehlađene, a planiram da ga počnem davati starijoj (4,5 god.)koja će u septembru krenuti u vrtić. Broncamil trenutno pijemo pošto obe kašlju a baš im pomaže, kao što se i ranije pokazalo,smiruje suv i nadražajni kašalj za nekoliko dana. Sirup miriše divno i obe devojčice vole njegov ukus,uvek traže jošuser posted image
Fitobalmom se mackamo redovno,pomaže nam svima da mirnije spavamo. A naš favorit je Apis Gola!obožavamo njen ukus i prskamo je čak i kad nismo bolesniuser posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 21
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
15.3.2016 0:41:19   
Mariya
http://[IMG]http://i66.tinypic.com/2zqrjn8.jpg[/IMG]

http://[IMG]http://i67.tinypic.com/66ccg2.jpg[/IMG]
Ovako se Luci obradovala kada je dobila paket!

< Poruku je uredio Mariya -- 15.3.2016 0:45:16 >

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 22
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
15.3.2016 12:26:24   
Disic
Želela bih da pohvalim CortinaT kremu. Moje dete ima ekcem od rodjenja, sada ima četiri godine i ekcem samo po rukama, njegove ruke su bile u jako lošem stanju obzirom na zimu i često pranje ruku. Bili smo u stacionaru u Lipovici i tamo mi je jedna mama rekla za CortinaT kremu, obzirom da su svi primetili u kakvom stanju su mu ruke, bile su skroz crvene i pošto ga ne mogu uvek iskontrolisati uveče dok se uspavljivao on je češao svoje ruke i napravio je rane, verujte mi da me je bilo strah kada sam videla kakve su mu ruke. Uzela sam CortinaT kremu i počela da mu mažem ruke, već sutradan ruke su bile mnogo bolje, ostali su tragovi češanja, crvenilo i svrab se povukao. Posle nekih nedelju dana ruke su mu skoro skroz dobre, sada ima još malo ekcema. Koristila sam razne kreme ali ni jedna mu nije pomogla, a pogotovo ne kada su mu u ovakvom stanju ruke u kakvom su bile. Posebno mi se svidja što je bez kortikosteroida i mogu bez straha da mu mažem ruke i koža je brzo upije. Hvala Vam

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 23
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
15.3.2016 13:42:12   
muzicarka
Za proizvode smo culi od mojih koleginica sa posla....odmah smo probali Immuno i bas smo zadovoljni...Medjutim nas favorit je APIS GOLA.... Posto nas sin ide u vrtic i cesto kaslje, cim pocne, ja krenem sa sprejom i kasljucanje prestane. Jeste skup za kolicinu koja se dobija, ali vredi svaku paru...user posted image

(odgovor članu Disic)
Direktna veza do poruke: 24
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
23.3.2016 23:05:38   
nensifensi
Pozdrav, vec sam na forumu napisala svoje iskustvo sto se tice CORTINAT kreme, skoro sam pocela da je koristim, rezultati su vec vidljivi. Ali sam upoznata i sa drugim proizvodima PHARMALIFE kompanije posto stariji sin ima 4 godine tako da sam mu davala i dajem ove proizvode, posto ima ekcem tada nisam znala za CORTINAT davala sam mu OMEGA JUNIOR KAPI i to po tri meseca, posto ekcem treba leciti i iznutra. Rezultati su bili vidljivi njemu se ekcem povukao sa obraza sada ima samo oko ociju i uveta ali to mu se javlja kada dodje hladnije vreme. Za FITOBALM mislim da su svi culi, kada curi nosic da se lakse dise, IMMUNO dajem kad je prelazno godisnje doba i pocinju virusi a i ide u vrtic. BRONCAMIL sam takodje koristila jer cim krene sekret iz nosa odmah pocinje i kasalj. Iskreno jedino nisam koristila APISGOLU sprej, ali i nju cu isprobati. Posto je mladji sin Andrija skoro napunio godinu dana sada mogu i njemu davati ove preparate.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Majka, ovo ništa ne valja. Shvatite ozbilj...
I onda prestanem da pitam ili bar manje to činim. I onda i za najmanju sitnicu pokušavam sama da nađem odgovor.
Prof. dr Bojanin o razmaženoj deci
Dr Svetomir Bojanin, profesor i dečji psihijatar, govorio je mnogo puta o dečjem razvoju i pravom putu vaspitanja koji t...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Click Here