Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 12.9.2024 18:38:27
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ne mogu da nadjem temu za hvaljenje naše dece, ima jedna ali zaključana, ali... Ništa strašno... 😊 Dete imalo 100 poena na inicijalnom iz matematike, mission accomplished 😂 Sad tata mora da ispuni obećanje 😂 Nema vrdanja! Jedina u celoj školi imala max iz matematike u višim razredima. Da zalijemo! 🥂 Bravoooo!! Meni vince jedno!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 12.9.2024 18:53:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo za Ivu. Ja sam danas super. Ponosna sam na sebe kako sam juce odreagovala. Obicno sam cutljiva, ali ne moze vise tako.
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 12.9.2024 19:05:28
|
|
|
|
Tiziana
|
Cao devojke.Ivanka, bravo za Ivu, kida! Kod nas su pale petice iz hemije i biologije. Vrlo sam zadovoljna. Sanjice potpuno te razumem. I ja sam taj tip koji obicno cuti ili se skloni. Vrlo retko ulazim u konflikte. Ali kad poludim, ozbiljno poludim. Sa svekrvom sam od prvog dana na VI, zabetonirala sam distancu i super nam je. Lepo funkcionisemo kad odemo kod nje, ali nema previse ''intimiziranja'' i nikad nema svadje. Ne znam kako vi, ali jedva cekam subotu da mogu ujutru da se naspavam. Navlace se neki oblaci, sprema se ta kisurina koju najavljuju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 12.9.2024 22:11:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tizi, o da. Jedva cekam vikend. Nadam se da cu spavati duze. Moram da nateram sebe. Mnogo rano ustajem. Jedno jutro sam se sa koleginicom dopisivala pre 6. Nismo normalne. I onda ustaj i spremaj rucak. Ja sam sad dosla sa probe hora. Pre toga na pilates.
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 12.9.2024 22:27:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mi u subotu idemo kod moje mame. Tuzna je i moram da je vidim. Malo sam izbegla da radim u subotu jer je upis u toku, to su najludji dani. Svi se svake godine izvuku i meni ostave da uradim najveci deo posla. E sad ja idem na put, oni su se svi naputovali i naputovali prethodnih godina kad god je bio upis. Izvuku se iz obaveza, red je na mene da zabusavam i da se izvucem. 😂 Sa sveki sam ok, mislim da je svekar porazgovarao sa njom juce i da joj je objasnio neke stvari. Sutra przimo ajvar, raaaaanon zorom. Obavestila me da sam ja od sledece godine gazdarica 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 12.9.2024 22:33:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Trebalo je Iv da joj kazes: "Odlicno, sledece godine necemo praviti ajvar"
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 12.9.2024 23:25:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ta ti je dobra! Nije mi palo na pamet! 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 13.9.2024 8:28:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Ivanka, napravi mi koju teglu 😅 . Meni se spavaaa, i vreme je bas takvo. Maca mi se jutros zalila na grlo, nadam se da se nece razboleti.
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 13.9.2024 9:04:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Dobro jutro. Ivanka, napravi mi koju teglu 😅 . Meni se spavaaa, i vreme je bas takvo. Maca mi se jutros zalila na grlo, nadam se da se nece razboleti. Ivan, sa paradajzom? Sa plavim oatlidzanom? Ljutenica? Od cepkanih paprika? Sirok izbor 😂 Poljubac za Macu da prodje 🥰
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 13.9.2024 9:20:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Moji su me pustili da duze spavam. Sad sam ubacila u petu. Sebi olaksam dok ne odem u skolu da nesto sredim po kuci. Malo da rasteretim subotu.
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 13.9.2024 9:52:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ivanka, obicni ,ali ljuti . Zahvaljujem 😂 Ja nikada nisam spremala ajvar, svaka cas_t vama domacicama .
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 13.9.2024 10:47:21
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan.Ivana,hajd da dete bude dobro.Užasno je vreme.Mm i ja išli do grada da nešto završavamo i svratismo na kafu.Sad on ode u selo.I tamo ima obaveza,a ja da sređujem stan i kasnije ću detetu da spremam da jede.Da joj bude vruće kad dođe iz škole.Zimnica ostavljena(ono što volimo i što mi se isplati).Planiram još koju kesu pečenu papriku da ostavim i videću za krastavce kasnije.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 13.9.2024 11:01:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, ja sam jedne godine spremala ajvar. Ima puno posla posebno kad spremas u stanu. Odoh da se spremam za skolu. Iskreno da vam kazem pozelela sam skolsku decu. Da nije odraslih bila bi pesma.
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 13.9.2024 11:15:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ivanka, obicni ,ali ljuti . Zahvaljujem 😂 Ja nikada nisam spremala ajvar, svaka cas_t vama domacicama . Svi su ljutikasti kod nas, da reze bar malo. 😂 Evo saljem kurira ❤️ Gotov ajvar, sveki sipa u tegle, svekar zaravnjuje i redja u rernu, ja kuvam kafu. Izdelegirali poslove i svima fino 😊 Sutra ce oni da zatvore tegle pa od ponedeljka sruga tura, sa patlidzanom. I zavrsavamo sa dzemom od sipuraka. Prosle godine ga nisu pravili, ja kupovala, ali, sad odlucili da prave. Valjda me nece i danas boleti glava od vreline smederevca 😳
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 14.9.2024 9:33:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Ivanka, koliko si tegli napravila? Stigla nam je i jesen , sa +50 na zimsku jaknu 😂
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 14.9.2024 10:41:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro. Predivno je pocelo. Kisanas prati, stanemo na pumpu i mm ode po kafu i da sedne u kola, ne znam zasto mi nije dao čašu (zatvorena), sve se prospe po meni, ko komandnoj tabli, sedista, po njemu, prozori, šoferšajbna, volan ma nema gde nije otišlo 😔 Skočim po salvete i maramice, briši, ono kaplje sa svih strana. Sedimo na šatorskim krilima 😔 Pa kad stignemo kod mame da peremo odeću. Unutrašnjost kola mora PONOVO da se riba. A generalno očišćena pre neki dan. Znači bio je BESAN. Sad se malo otkravio, držala sam ga za rukicu 🥰 Ivana, nemam pojma koliko tegli ima. Ja sam u mašinu stavila 22 ali videh da nisu sve napunili. Bilo je 17kg paprika i 8kg paradajza.pa dok se uluvalo, nek bude pola od te mere. Bašćuda izbrojim kad se vratimo. Ne pada više kiša. Mm zviždi i peva uz muziku 🥰 Život je lep.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 14.9.2024 10:54:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Toliko je grozno vreme da pozelis da ne ustajes iz kreveta Vala spavala sam do 9. Ne pamtim kad sam. Ali sinoc sam izbacila mobilni i sat iz spavace. Nema strecanja koliko ima sati. Napravila sam lagano palacinke. Deca jos spavaju. Necu da ih diram
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 14.9.2024 12:09:25
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan.Moje dete se naspavalo i sad da jede,pa da krene sa učenjem.Pustila sam mašinu da pere i odoh u kuhinju oko ručka,a i nešto slatko da napravim.Želim vam prijatan vikend.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 15.9.2024 10:04:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Vikend gotov 😁
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 15.9.2024 10:09:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Vala bas 😂 A samo sto je poceo 😂
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana Zašto mi je holistički pristup bio važan t...Nije lako u moru klinika, preporuka, prijatelja, žena koje su imale iskustvo IVF, medija, društvenih mreža, ma milion gl...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Anketa
Повратак на посао након породиљског одсуства.
Admin
Са којим изазовима се суочавате када се вратите на посао након породиљског одсуства?