|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2023.
28.3.2023 22:36:00   
dddaca
Nisam stigla ranije da ti napisem. Kad smo isli u Toroni mislim da je dete bilo bas kao tvoj malisa. Prvo sto sam pomislila je bilo - pa sta je ovde za decu? Bas kao sto Jess kaze, dubina vec nakon 2-3 metra. Medjutim, mesto je bilo prepuno dece. I svi se oni brckaju tu u plicaku. Kad bolje razmislim, i onako po celi dan provedemo u vodi sa njima kad su tako mali. A i kad malo porastu... Plaza je lepa, siroka, ima restorana sa lezaljkama, ali i mesta za sopstvene suncobrane. Pesak je krupan, zrnast, tako da nista od pravljenja kula u pesku. E sad, malo o samom mestu. Mesto je malo, nema puno sadrzaja, nema klasicno setaliste, vec za setnju se koristi trotoar koji se prizao duz plaze. Mesto se proteze duz plaze, tako da je lako naci smestaj u blizini plaze. Kad smo mi bili bilo je nekoliko manjih prodavnica (ne pripadaju trgovinskim lancima). Cene u njima su nesto vise bile nego u nekim vecim prodavnicama poput Masoutisa npr. Bilo je i nekoliko restorana. Sve u svemu mesto za jedan miran odmor bez previse sadrzaja. Mozda iz tog razloga ga preporucuju kao mesto za decu. U blizini imate Kalamici, sa lepom plazom i peskom za decu, Klimatariju sa beskrajnim plicakom, Porto Koufo na koji nismo isli.
Nikiti je sve ono sto Toroni nije. Ima odlicnu poziciju jer je na par km od mesta racvanje puteva na istocnu i zapadnu obalu. Vece mesto od Toronija, sa nekoliko megamarketa, proteze se i iza i ispod magistrale. Veoma je zivo uvece, u sezoni je guzva bas velika. Ima setaliste, ima marinu, brojne restorane, kafice, lekara, dosta mamipara za decu. Ako tamo birate smestaj pogledajte na mapi gde je i racunaj da od glavnog puta koji prolazi kroz mesto do plaze na pojedinim delovima ima i oko 800-900m. Meni se plaza nije dopala, pesak je sitan, ali boja mora nije tako lepa kao na drugim plazama. Na delu gde smo se mi kupali bilo je i nekih oblutaka i sitne trave na pojedinim mestima u vodi. Mozda je na drugim mestima bolja, ali mi smo stvarno dosta obilazili tako da nisam ni istrazivala. Pri samom kraju mesta, u pravcu Neos Marmarasa je plitka voda, ali racunajte da onda do centra imate malo duzu setnju. I da ne zaboravim, plaza je mnogo uredjenija levo od marine (kad gledas ka moru), prema Neos Marmarasu.
U Neosu nisam letovala, nismo uspeli da nadjemo smestaj u blizini plaze, pa sam odustala. Ako odlucite tamo da idete, birajte smestaj u blizini fudbalskog igralista jer vam onda plaza nije daleko. Gradska plaza je lepa, pescana, ima i prirodnog hlada, a za dubinu ne znam, nismo se tamo kupali. U mestu ima dosta restorana, kafica, prodavnica suvenira, ali oprezno izaberite smestaj jer je sav brdovit, ima dosta jedmosmernih ulica, nezgodno i za voznju i za pesacenje. Pored Paradiso plaze sam samo prosla, nije mi se dopala, tako da ne znam kakav je smestaj u tom delu, ali u svakom slucaju, do centra imate malo duzu setnju.
Da zakljucim. Po mom misljenju, Toroni ima lepu plazu, ali malo sadrzaja. Nikiti ima sasvim dovoljno sadrzaja, mozda i preveliku guzvu uvece, ali ako planirate svakodnevno da obilazite plaze, onda moze da bude dobar izbor. Neos mi se isto dopada, ali samo ako je smestaj u blizini gradske plaze. U suprotnom, mislim da je velika avantura setati njegovim ulicicama sa detetom u kolicima

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 101
   RE: Letovanje 2023.
29.3.2023 10:54:54   
jess021
Daco, sve se slažem sem za plažu. Naravno da pazimo na decu i kad su mali i kad porastu, ali drugačije je kad je plićak lep i dugačak pa dete može i bez opreme da uđe/izađe, da se igra, nego kad bukvalno moraš biti pored njega. Deca vole da oset_e dno pod nogama, a ne da non stop "levitiraju". Tako da mi nije jasno kako je baš često Toroni preporuka za porodice sa malom decom Morala sam ovo da napišem jer sam dobila kometar od jedne mame, kad sam napisala da plaža nije za decu, da ih ne pazim dovoljno😂

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 102
   RE: Letovanje 2023.
29.3.2023 13:10:41   
dddaca
Ma kako ih ne pazis dovoljno? Do proslog leta, kad je dete naucilo da pliva, nisam posteno zaplivala. Stalno sam morala da budem u vodi pored nje. Verujem da tako i ti. I koliko god da je plitko more, opet moramo da budemo pored njih. Narocito kad su tako mali.
A u vezi Toronija jesam se i ja zapitala zasto kazu da je za decu kad niti mozes da pravis kule od peka, niti je voda plitka, jedino mozda zbog tog mira i malo sadrzaja. Ali to napisah u gornjoj poruci user posted image
Sve u svemu, plaza u Toroniju je takva da nema dugackog plicaka. Kome je bitan kilometarski plicak ili prirodna hladovina, toga ovde nema.

< Poruku je uredio dddaca -- 29.3.2023 13:11:35 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 103
   RE: Letovanje 2023.
29.3.2023 14:37:13   
Milena18
Hvala ti, Daco, na ovom detaljnom opisu. Baš mi znači. Dakle, Toroni nam definitivno otpada. Tražim dalje. user posted image

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 104
   RE: Letovanje 2023.
4.4.2023 13:16:10   
jess021
Milena, da li si našla nešto? 

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 105
   RE: Letovanje 2023.
4.4.2023 14:55:46   
Milena18
Još tražim, Jess. Mnogo toga je već zauzeto, ali ne odustajem.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 106
   RE: Letovanje 2023.
27.4.2023 23:39:13   
Didy
Da stavim upd_ate - Mm je uzeo 3 nedelje godišnjeg, tako da ćemo prvo u Dalmaciju kod njegove rodbine, a posle u Pulu tamo gde smo rezervisali. Biće to jedno dugo, toplo leto na moru. 😍 Jedva čekam! Baš mu se radujem! 

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 107
   RE: Letovanje 2023.
9.5.2023 15:10:27   
jess021
Žene,
Imate li preporuku za letovanje u Cg, u zalivu. Možda bi deca i ja, sa mojom sestrom, početkom jula otišle na 7 dana, još razmatramo Ja nisam u Cg bila evo 12 godina, pa nisam u toku. 

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 108
   RE: Letovanje 2023.
10.5.2023 17:48:32   
Ana RR
Jess, mi smo bili pretprošle godine a meni je to bio drugi put u životu da letujem u CG (2005 sam bila prvi put) tako da ne znam mnogo. Bili smo uHladnoj uvali, ako sam dobro zapamtila.

Nismo neki ljubitelji CG ali smo planirali jedne godine da idemo u Kotor pa onda par dana na Korčulu i Dubrovnik.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 109
   RE: Letovanje 2023.
16.5.2023 10:08:10   
bubulence
Jess mi smo bili nekoliko puta u Radovicima. Smestaj je predivan ali je potreban auto do plaze. Prosle god je bila uzasno hladna voda. Muz i starija cerka su se nekako kupali, nas troje smo se jednom pokvasili. Svi su kukali na hladnu vodu ali nisam mogla ni da zamislim da moze biti toliko ledena dok nisam pokusala da udjem. Prsti su se kocili od hladnoce . Plaze prepune a u vodi par ljudi... I to u avgustu. 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 110
   RE: Letovanje 2023.
9.6.2023 10:54:48   
Srecko47E
Mesec i po dana trazim lokaciju za letovanj.
Cene su nerealne,Crna Gora ,nocenje i po 180e (Slovenska plaza),deca i ja. Smesno i sramno.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 111
   RE: Letovanje 2023.
28.8.2023 13:44:10   
dunja RR
Iako sam uglavnom stava da ne volim da ponavljam mesta na koja putujemo, ove godine smo imali tako dobar smeštaj, na 3 minuta hoda od nekoliko najlepših plaža na Skiatosu (na tri strane od naše vile putevi vodi do tri prelepe plaže na par minuta hoda, a još nekoliko divljih i poludivljih plaža, koje važe za najlepše na ostrvu je na max 15 minuta hoda. Pozicija smeštaja ne može biti bolja. Mada realno, na Skiatosu NEMA loše plaže, osim možda Megali Amos, koja je blizu grada. Nije ni ona loša, ali greota gubiti vreme na njoj, pored ostalih 65 divota). Gazda živi u blizini naše kućice ali ga nismo viđali, osim 2-3 puta u prolazu, javili se i to je sve. Smeštaj nov, divan, nije fensi što mi i ne volimo, više je malo postarinski, ali sve je novo. Imali smo svoju zasebnu prizemnu kućicu, od 70 i nešto kvadrata, 2 velike spavaće sobe sa velikim udobnim krevetima, klime u sobama, sef, zatim velika dnevna soba, kuhinja skroz opremljena, ogromna terasa plus dvorište sa ležaljkama, internet odličan. Još ćetiri manje kućice su blizu nas bile sa našim ljudima (isti gazda), ali nikakvog dodira nismo imali, jer svaka kućica je ušuškana za sebe. Dok smo na plaži, spremačice dođu i sve srede, đubre svaki dan nose, podove i kupatilo srede, peškire i posteljinu menjaju na 3 dana.

Plaže već znam, peščane, divne, ogroman prirodni hlad od borova, uglavnom niko od naših i Italijana ne uzima ležaljke i suncobrane, voda nestvarno čista, ni jedne sekunde nije bilo neke prljavštine, pene, trunja, temperatura vode taman, nije kao bara, a nije ni prehladna. Zbog problema sa ušima godinama nisam ronila niti plivala kraul, ali ove godine nisma odolela, nismo izlazili iz vode, kraul, ronila, i sa ušima je bilo sve ok.

Nosim se mišlju ako Kontiki bude opet radio ovu vilu (ove godine su je prvi put radili, nikada do sada nije nijedna od naših agencija), da opet idemo tamo, ostalo je još plaža za obići, a i neka krstarenja do susednih ostrva ostavili smo za naredni put.

Prevoz po Skiatosu sjajan, novi klimatizovani autobusi idu na par minuta, nema gužve u prevozu kao pre 12 godina kada smo prvi put bili na ostrvu. Gužve na putevima takođe više nema, jer se sada manje uzima renta car (nepotreban na ostrvu), svi većinom koriste buseve. Vozili smo se ponekada i i taksi brodićem do grada, ide na sat vremena, i nije puno skup.

Cene po radnjama niže nego ranije, market u gradu vrlo povoljan.

Slatkih tavernica ima na svakom koraku, što blizu smeštaja oko plaža, a u naravno i u gradu.

Što se turista tiče, najviše je Italijana (sigurno bar 70 %), po plažama u delu gde smo mi bili, i malo naših, a po plažama bliže gradu najviše je Engleza.

Dovukli smo avionom i velike limenke maslinovog ulja, niko ih dirao nije na carini, začine, brdo grčkih poslastica, što za nas što za poklone, kupovali i na ostrvu, a i u frišopu na aerodromu Skiatos, gde su cene ok, za razliku od frišopa na našem aeorodromu.

Avion poleteo na vreme, i u polasku i u dolasku, piloti najavili oba puta predviđeno vreme leta od sat i 15 minuta, ali smo oba puta leteli samo 45 minuta user posted image

Savršen odmor user posted image Deluje mi da je Skiatos kao neka posebna planeta, gde sve fercera besprekorno. Mali upakovani Raj, kako ga i zovu.

(Sinak dobio pred kraj jedan dan sunčanicu i povraćao, dr Dritan koji radi sa svim osiguranjima došao u naš apartman, pregledao ga, izmerio pritisak i T, doneo lek protiv povraćanja i kesice za hidrataciju, sinak sutradan kao nov.)

< Poruku je uredio dunja RR -- 28.8.2023 14:49:18 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 112
   RE: Letovanje 2023.
29.8.2023 7:41:29   
dddaca
Sto volim kad se ova tema aktivira user posted image
Dunja, bas vam je lepo bilo. Super ste lokaciju za smestaj izabrali. Steta sto ste zakacili suncanicu, ali opet, brzo je proslo.
Daj sad i neku slicicu user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 113
   RE: Letovanje 2023.
29.8.2023 7:53:27   
dunja RR
Stižu Daco 💗

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 114
   RE: Letovanje 2023.
29.8.2023 8:10:07   
dunja RR
Zaboravih da kažem, pesak je divan, sitan, pravili smo kule svaki dan. a mačaka (čistih) ima u velikim količinama po celom ostrvu što je mojoj deci bila prava uživancija, jer ih obožavaju.
Naša vila je iznad mora ali i iznad velikog jezera koje se uliva u more na našoj plaži, a jezero je zaštićeno državom, jer je tu puno endemskih vrsta, biljnih i životinjskih, dolaze stalno biolozi iz celog sveta da istražuju. Videli smo zeke, fazane, razne vrsta ptica koje su nam stalno i pevale oko kuće. 

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 115
   RE: Letovanje 2023.
29.8.2023 8:14:05   
dunja RR
Celo ostrvo (i većina plaža) je pod gustom četinarskom šumom, što je meni bilo bitno za ćeru zbog pluća. 

user posted image

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 116
   RE: Letovanje 2023.
29.8.2023 8:44:17   
Peace*
Ne znam dal sam pisala u ovoj temi skoro (u smislu nekoliko godina unazad user posted image )... elem, nekoliko puta smo već letovali sa prijateljima koji imaju decu godišta kao naša što je pun pogodak.
Tako smo pre 8 godina prvi put otišli zajedno, preko Airbnb našli kuću za sve nas. Tada smo išli u Afitos.
Svake godine od tada pogledamo ponudu - pa ako nađemo kuću koja odgovara po svim kriterijumima (a i ceni), pođemo zajedno.
Od tada smo još zajedno bili na Krfu, prošle gdine na Peloponezu i ove godine Zakintosu.
Svako od tih letovanja je imalo svoju čar, sada smo već uigrana ekipa - zna se ko šta radi user posted image , a od svih tih letovanja, najviše mi se dopao Peloponez. Plaže su divne.
Ovogodišnji Zakintos... šta znam - neću se vraćati na Zakintos (kao što ne planiram da se vraćam na Tasos).
Plaže na Zakintosu su mi onako - ništa specijalno. Skupo je sve kao otrov. OK, poskupelo je sve svuda, ali u odnosu na Peloponez prošle godine - ovo je horor.
Generalno mi ovo leto nije prijalo. Pretpolo je, sunce prži kao ludo. Možda je do mene - godine (???), ali eto baš se radujem ovoj kiši napolju user posted image .

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 117
   RE: Letovanje 2023.
29.8.2023 10:12:59   
dunja RR
Peace gde ste sve bili na Peloponezu, i da li zaista svuda ima vetra kao što pišu?
Mene nešto Zakintos ne privlači, Tasos sporadično, ali mi se u glavi mota puno nekih drugih ostrva koja bi mi čini se više legla..Samos, Karpatos, Naxos, Paros. Onda na kopnu Pilion. Krf planiram da ponovim sa decom, samo da još malko porastu kako bi pojmili bitnost Krfa za naš narod. 
Na Limnosu bih živela, to ostrvo ima sve što meni treba, potpuno drugačije od svega. 

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 118
   RE: Letovanje 2023.
29.8.2023 10:16:36   
dunja RR
A što kažeš, kiši sam se isto jako obradovala. Mi smo ovog leta puno putovali, zapravo smo samo 10-15 dana proveli ukupno u Beogradu, i ti dani u gradi su bili zaista mučni, ili vrućina prevelika ili oluje. Planiram i sledećeg leta isto kao i ovog, kombinaciju more, planina, selo, Beograd minimalno, samo koliko mora, u tranzitu. 

< Poruku je uredio dunja RR -- 29.8.2023 10:27:13 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 119
   RE: Letovanje 2023.
29.8.2023 10:19:21   
dunja RR
I Skopelos naravno, ako ne dogodine onda naredne, jer bih najverovatnije ponovila Skiatos sledeće godine, ako bude u ponudi ista vila. 
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Peace gde ste sve bili na Peloponezu, i da li zaista svuda ima vetra kao što pišu?
Mene nešto Zakintos ne privlači, Tasos sporadično, ali mi se u glavi mota puno nekih drugih ostrva koja bi mi čini se više legla..Samos, Karpatos, Naxos, Paros. Onda na kopnu Pilion. Krf planiram da ponovim sa decom, samo da još malko porastu kako bi pojmili bitnost Krfa za naš narod. 
Na Limnosu bih živela, to ostrvo ima sve što meni treba, potpuno drugačije od svega. 




< Poruku je uredio dunja RR -- 29.8.2023 10:24:47 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 120
   RE: Letovanje 2023.
29.8.2023 10:24:03   
dddaca
Dunja, super su slike. Nisam bila na Skiatosu, cena trajekta je bas visoka, a avionom ne bi isli. Ali otici cemo jednog dana sigurno.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 121
   RE: Letovanje 2023.
29.8.2023 11:41:04   
flamingos
Dunja,fotografije su predivne.❤

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 122
   RE: Letovanje 2023.
29.8.2023 13:45:44   
nata11
Dunja prelepe slike.user posted image

Mi smo ovo leto bili na Pilionu. Prelepo ali nije za svakoga i put je dosta tezak za decu. To niko ne pominje.
Za 8 dana presli 800 km. I odmorili se i umorili. Gomila sela, plaza, gde god krenes prelepi vidikovci...

_____________________________





(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 123
   RE: Letovanje 2023.
30.8.2023 8:30:03   
Peace*

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Peace gde ste sve bili na Peloponezu, i da li zaista svuda ima vetra kao što pišu?



Vetar? Ne, nije bilo vetra.
Mislim, ja se ne sećam vetra uopšte, znači da ako ga je i bilo, to je bio neki vetrić koji nije smetao.
Više ga je bilo na Zakintosu, par dana je toliko duvao da je u vodi bilo prijatnije nego van nje.

Bili smo na zapadnoj obali, bukvalno naspram Zakintosa - gledali smo u Zakintos.
Uzimamo kuće u kopnu, ne baš baš, ali ne možemo peške na plaže, pa onda svaki dan idemo kolima na drugu plažu. SVE plaže su mi bile divne.
Ono što je posebno zanimljivo da tu ima malo turista, neretko se dešava da niko ne zna engleski pa pričaš rukama, ali zbog toga su cene grčke a ne turističke.



_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 124
   RE: Letovanje 2023.
2.9.2023 11:18:03   
Srecko47E
Dunja,predivno je!
Bas po mom ukusu i meraku-setnja kaldrmom.


Predivno!!

Uzecu u obzir...Bas sam pod utiskom ,koliko je lepo.

Mi nekako,idemo na siguricu.user posted image Ali treba promeniti,uvek.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Idi na:







OVO JE ZA TATE KOJI SU PRISUTNI
Ovo je za tate koji napuštaju toplinu pokrivača noću, samo da promene pelenu ili šapnu mekane reči ohrabrenja.
5 dobrih razloga da spasite brak
U braku nije lako. Puno je kompromisa, problema, napetih situacija, ali i lepih, nežnih trenutaka koji odagnaju loše dan...



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image
Click Here