|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
vocicana
Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice...druga da ti vidim usne...treca (16.6.)


Moje aktivnosti na Ringeraji ...
Otvaram novu debatu IZNENADI ME... (15.12.)
Otvaram novu debatu PRP...VAMPIRSKI TRETMAN (1.2.)
Otvaram novu debatu Kecap VS zeleni hlorni pramenovi (13.8.)
Otvaram novu debatu Novi stan-useljenje (10.8.)
Otvaram novu debatu Nabavka za bebu...da li ste preterali kada ste nesto kupili? (15.3.)
Otvaram novu debatu Maderoterapija-oklagijanje (14.3.)
Menjam svoje raspoloženje u neraspoložen. (6.10.)
Menjam svoje raspoloženje u neraspoložen. (6.10.)
Menjam svoje raspoloženje u neraspoložen. (6.10.)
Otvaram novu debatu Porodila se Jekiki!!!! (22.7.)
Otvaram novu debatu Korektor (27.6.)
Korisnik Khaleesi i ja smo postali prijatelji (10.6.)
Korisnik Duškić i ja smo postali prijatelji (10.6.)
Korisnik nikiteki i ja smo postali prijatelji (10.6.)
Korisnik Ella2407 i ja smo postali prijatelji (10.6.)
Korisnik Anck Su Nmaun i ja smo postali prijatelji (10.6.)
Korisnik superm i ja smo postali prijatelji (21.4.)
Otvaram novu debatu Koje su situacije u braku koje ste precutale zbog mira, a koje nikada ne biste? (23.2.)
Otvaram novu debatu Isidora88 (Aleksej) srecan rodjendan!!! (30.1.)
Otvaram novu debatu JanuaRRski baRR (1.1.)

Prikaži sledećih 10 zapisa
Imam 25 prijatelja
Koristiš pretraživač?
Prijatelji
Moj poslednji album
Mislim da sam tezak baksuz
 
0
0
Moj poslednji dnevnik
Drage moje, ovaj trenutak je za nezaborav, najlepsi i najplemenitiji osecaj na svetu.9.4 u 19 :10 oset_ila sam vrelinu koja otice, znala sam, dosao je trenutak. Toliko tuge zadnjih dana, nestrpljenja, kada ce vec jednom taj malisa da izadje iz stomaka i da pocne da uziva sa mnom, toliko zelim da ga vidim, oset_im njegov miris, mislila sam da nikada nece doci trenutak, da se okrenem i kazem, ovo je moj sin!Krenulo je...Ocas posla, roze spavacica, torba i najnezniji poljubac, rekla sam mu, ja idem da ga rodim. Cekaj me da te pozovem. Okrenula sam se i krenula za sestrom.Pregled, vadjenje krvi, infuzija sa indukcijom. Doktorka je dosla, kako smo se i dogovorile, tako mi je sve nepoznato i strasno, dajem podatke i gledam na sat, tacno na 6 minuta, jos malo sine i doci ces mi u ruke, da te tvoja majka zagrli i poljubi, toliko sam te cekala.Vreme prolazi, sve jace i cesce boli, tako sat po sat, a on i ja kao u dogovoru, najlepsa saradnja na svetu, svaki sat novi centimetar.Zadnji sat...vreme kao da je stalo, u agoniji sam od bolova, tako su cesti, umivam se, ostavila sam mocvaru kod kreveta, ustajem jer vise ne mogu da lezim, sestra trci i kaze mi da legnem. Ne mogu vise osecam da se blizi nas prvi susret.Polako, u 2 sata osecam taj divni bol, i napred i nazad znam da sam tu. Trcim do porodjajnog stola, hitro se penjem, slusam sta mi govore, ne placem, ne vicem, samo strpljivo osluskujem svoje telo koje zeli da te sto pre izvuku, da ti vidim oci sreco moja mila. Idemo, kada oset_is bol guraj, kao da i sada cujem svoju doktorku, hajde mila, tu je, moras da guras. Jos samo jednom, hajde moras. Samo znam da sam ti prvo ugledala te usne medne, te velike oci i cula kako snazno places duso moja mila! Kako si savrsen, imas sve, sve prtice, oci, usi, nosic, sve je tako skladno, koliko si mi lep koliko te volim zlato moje!!!!Donose te i spustaju te na moje grudi, drugarica me drzi za ruku, a ti , cim si cuo moje srce kako kuca, prestao si da places, slusao si me dok sam jecala, suze su kapale, stizale jedna drugu, a ti si onda otvorio okice i jasno uputio pogled ka meni, mazila sam te po tom obrascicu, gledala te i zahvaljivala se Bogu sto me je blagoslovio i bas tebe mi poslao. Kaze legenda o bebi poslace te Bog kod nekih ljudi na zemlju, oni ce te cuvati i voleti i pruziti ti topao dom, a ti kada si pitao kako ces nas zvati jer nas ne poznajes i ne znas nasa imena, Bog ti je odgovorio, zvaces ih mama i tata.Sine, cuvacu te, voleti i stititi svojim zivotom, ti si moj razlog postojanja, ti si moja svrha, potreba, najbezuslovnija sreca i radost, mislila sam da nikada necu docekati ovaj dan.Neka ti svaki dan u zivotu donese samo osmehe i radost.

7
2
Click Here