Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Sastojci: * 20 kom lignja (može se nači u ribarnici, samo nek vam ih ociste)* prsuta ili neko drugo suvo meso* 20 kom mozarellinih kuglica* malo veca kasika kisele pavlake* peršun* bosiljak* origano* narendan kackavalj (neki koji se dobro topi) * maslinovo ulje* so i biber*
Uputstvo: Kao sto sam rekla najlakse je da kupite u ribarnici vec ociscene lignje odnosno kalamare. Narendate mocarelu i kackavalj, prsutu ili suvo meso nasecete na kockice, sa svim tim smutite kiselu pavlaku i zacinite sa zacinima po ukusu. Napunite kalamare i zatvorite ih sa cackalicom. U teflonsku ponvu ili na zar stavite malo maslinovog ulja i popecete kalamare. Uz ovo mozete da posluzite peceni krompir, tartar sos i salatu.
Prijatno :)