|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
bebaca23
nada zadnja umire ! (25.12.)





sreda, 25.12.2013

u iscekivanju i u nedoumici12
zdravo drage moje, nova sam ovdje, nadam se da sam pronasla pravo mjesto za postavljanje pitanja i nadam se da cu dobiti korisne informacije i odgovore!
naime,vec dva mjeseca muz i ja radimo na bebi
oba mjeseca mi je menstruacija po par dana ali sam je dobila, prvi mejsec je bia normalna..
no sad pri drugom pokusaju,sam se cijelo vrijeme do menzesa cudno osjecala,imalajako natecene i bolne grudi , tamnije bradavice nego inace, povisen sekret,i zut iscjedak,par dana prije iscekivane menstruacije, no ona je kasnila 4 dana i dosla peti dan,prvi dan je bila jako bolna ali oskudna, ali vec drugi dan je krenuo normalno krvarenje,danas (treci dan) boli nema, ali je opet oskudna!..ne lici mi na implantacijsko krvarenje, ali ipak ovo nije moja uobicajena menstruacija, jer su inace obilne i traju 6-7 dana! 
molim vas, pomozite sa iskustvima koje ste stekle, sa promjenama pri menzesu i mogucnosti trudnoce iako je doslo do ciklusa,koji nije bas tako normalan, sta mislite da li da posjetim ginekologa,uradim test ili???


Klikni ovde i napiši prvu objavu za svoj dnevnik!
Jedinstveno razdoblje života, nezaboravna sećanja! Sve prekretnice i važne događaje upiši u svoj dnevnik. Podeli ih sa Ringerajinom zajednicom ili zaključaj samo za sebe.
Ako želiš da objaviš komentar moraš daPrijaviš ili postaneš član portala.








27.12.2013
bebaca dobrodosla,ne brini toliko,tek ste poceli.bice,mozda si i trudna a da ne znas,nasla si pravo mesto,ovo je jedna veeeeeeelika porodica i svi su dobrodosli,bodrimo se i podrzavamo,a sto se tice tvoje situacije,mislim da je najbolje da skoknes do ginekologa.pozzzz
Ako želiš da objaviš komentar moraš daPrijaviš ili postaneš član portala.

Dnevnik -bebaca23

  2013
25.12.u iscekivanju i u nedoumici



Klikni ovde i pogledaj druge javne dnevnike!
Zajedno se radujemo, plačemo, rastemo ...

Click Here