|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
milica93
,, Uživanje u gledanju dečje lepote i sreće, čini da moje srce bude preveliko za telo. " - Emerson  (20.12.)




Klikni ovde i napiši prvu objavu za svoj dnevnik!
Jedinstveno razdoblje života, nezaboravna sećanja! Sve prekretnice i važne događaje upiši u svoj dnevnik. Podeli ih sa Ringerajinom zajednicom ili zaključaj samo za sebe.
Ako želiš da objaviš komentar moraš daPrijaviš ili postaneš član portala.








15.1.2014
to je ta odlika    hrabrih ljudi, pravih boraca za ono sto se zeli neopisivo, takvi ce    sigurno pre ili kasnije   dobiti svoju srecu , ostvariti svoj san...

16.1.2014
To tako mora :-)

24.1.2014
Slazem se,meni je hiljdu puta doslo da samo odset_am negde,pa sta me snadje,ali nije resenje odustati,samo hrabro i samo napred,bez posustajenja,svi imamo lose trenutke,ali kazu da kad srece nema to znaci da je samo mnoooogo velika,i da zato ide polako ,budi jaka,ljubi te tvoja drugatrica :)

25.1.2014
Vreme,vreme sve brise,sve ono sto zelimo da zaboravimo.Treba ga pustiti,biti jak i cekati da prodje vreme,jar ono ce sve izbrisati i sve ruzno ce nestati a za tu srecu treba onda da budemo spremni,i ne dozvoliti da nam cekanje unisti nas same,da nas slomi,Jer treba verovati i samo verovati,vera nas nepogresivo vodi ka ostvarenju nasihzelja i sigurno ce se onda ispuniti,ponekad traje ali sigurno dodje taj trenutak asve ono izmedju pa i nesreca,suze,patnja od nas naprave jace i bolje ljude spremne da ugrabimo taj dugo cekani trenutak.
Samo hrabro!
Ako želiš da objaviš komentar moraš daPrijaviš ili postaneš član portala.

Dnevnik -milica93

  2014



Klikni ovde i pogledaj druge javne dnevnike!
Zajedno se radujemo, plačemo, rastemo ...

Click Here