|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Hamburger pecivo
Prelepo mekano pecivo :)
Kuvar: Ana RR
Vrsta jela: Hleb, Testa
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: više od 3h
Težina pripreme: 1/5
Broj osoba: 4
(br. glasova 10)
Uputstvo za pripremu jela
SASTOJCI ZA TESTO
U mlako mleko izdrobiti kvasac, dodati šećer, razmutiti i ostaviti na toplom mestu da nadođe. U posudi za mešenje pomešati brašno i so, dodati mleko sa kvascem i vodu i zamesiti testo koje se ne lepi. Umešenom testo dodavati puter (iseći na kockice pa dodavati jednu po jednu) i dobro ga umesiti u testo sve dok ne dobijete testo koje se ne lepi. Posudu prekriti i ostaviti na toplom mestu da naraste (oko sat vremena). Kada je testo nadošlo, podelite ga na 8-10 jufkica i poređajte ih u pleh koji ste prekrili pek papirom. Svaku jufkicu malo pritisnite. Prekrijte jufkice i ostavite da narastu (oko 45 minuta). Rernu ugrejte na 220 stepeni. Svaku jufkicu premažite sa vodom (u koju možete dodati malo soli ako želite), pospite susamom i pecite oko 15 minuta.

Saveti



C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here