|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Japrak
listovi vinove loze - sarmice
Kuvar: OKEAN
Vrsta jela: Jela od mesa
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: 1 h
Težina pripreme: 1/5
Broj osoba: 4
(br. glasova 4)
Uputstvo za pripremu jela
JAPRAK
200gr teleceg mesa mlevenog 50g obarenog pirinca pirinča 1gl crnog luka pola kasicice aleve paprike pola kašičice začina c so i biber kasika ullja 20 listova od vonove loze LISTOVE OPRATI I STAVITI U VRELU VODU DA ODSTOJE 5 MINUTA Meso i crni luk sjediniti pa , dodati pirinač, biber, začin c so alevu papriku i ulje, posolite i sve dobro izmešati . Ovom masom filovati listove i uvijajte sarme preliv 400 ml vode 25 gr putera 2 kasike pavlake kasiku začina c staviti da provri kad provri preliti preko sarmica sarme zapeci u rerni na 200 stepeni oko 45 minuta NAPOMENA Kuvana sarma treba da ima malo preliva SARMICE SLUZITI UZ KISELO MLEKO

Saveti



C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here