|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Juneći gulaš sa testeninom
ukus sve govori
Kuvar: 17 joka
Vrsta jela: Tradicionalna jela, Ostala jela
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: 2,5 h
Težina pripreme: 3/5
Broj osoba: 4
(br. glasova 15)
Uputstvo za pripremu jela
POTREBNO
izrendisati ili izmiksati crni luk,staviti ga da se dinsta, potom izrendisati i šargarepu,sjediniti je sa lukom i posoliti ostaviti da se dinsta povremeno promesati. Juneće meso iseći na kocke i dodati da se dinsta ,doda se voda po potrebi. Kada je delimično kuvano dodaje se bibera po ukusu, kockica goveđa i kuvani paradajz-Kuva se dok meso nebude mekano.Zbog toga i predlazem ribić on je najbolji za kuvanje i brzo bude gotov! Kada je skoro gotovo u drugu šerpu skuvate testeninu u obliku puzića ili školjki, oni najbolje upijaju saft od gulaša. Napraviti zapršku sa paprikom ko voli ljuto predlazem jer je mnogo ukusno. Kada sve zavrsite procediti testeninu i sjediniti sa gulašem.Naravno mozete posebno sipati testeninu pa preliti gulaš ili bez testenine izbor je na vama. Prijatno!

Saveti
Gulaš je najlepši kada je ljut bar malo,zato probajte svaki put za nijansu ljuće Ribić je zaista najbolji za gulaš brzo se kuva i bude mekano meso. Ko nevoli nemora praviti zapršku ili testeninu. Uzivajte u ukusu.


C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here