Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:IvanaSK RR Vrsta jela:Ostala jela Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:15 min Težina pripreme:1/5 Broj osoba:1
(br. glasova 10)
Uputstvo za pripremu jelaSASTOJCI
Beli luk i persun sitno iseckati i pomesati sa maslinovim uljem.
Jaja umutiti , dodati so i mleko pa onda brasno. Sve zajedno umutiti da bude bez grudvica. Tada dodati maslinovo ulje sa persunom i belim lukom. Promesati.
Na jacoj vatri zagrejati ulje,izliti smesu i smanjiti sporet na srednju temperaturu . Peci otprilike dva, tri minuta pa okrenuti kajganu da se pece druga strana .
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.