|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Lenji bećar (paprikaš)
Moja verzija satarasa. Recept je nastao spontano, kada sam shvatila da mi u kuci fale namirnice za sataras. Od tada je veoma cesto na meniju.
Kuvar: Dragica Draga
Vrsta jela: Jela od mesa, Testa, Povrće
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: 2,5 h
Težina pripreme: 3/5
Broj osoba: 6
(br. glasova 13)
Uputstvo za pripremu jela
SASTOJCI
U vecoj serpi dinstati luk sa uljem i malo vode. Dinstati dugo, dok luk skroz ne omeksa; u jednim momentu dinstanja dodati sargarepu na kolutove pa zajedno dinstati oko 45 minuta. Potom dodati ostalo povrce i meso, i naliti vodom tek preko svih namirnica i dinstati sve zajedno dok ne upije vodu. Kada se to desi dodati oko vode u razmeri 2:1 i smanjiti vatru. Kuvati na laganoj vatri dok ne bude skroz gusto. Obariti testo i sluziti kao prilog.

Saveti
S obzirom da u samom jelu ima pardajza salata koju preporucujem je krastavac iseckan na veoma tanke(gotovo providne) kolutove.


C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here