|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

EFFACLAR SPOTSCAN – TEHNOLOGIJA U SLUŽBI NEGE KOŽE

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 20.5.2019
Zamislite besplatan pregled kože lica, i to uz personalizovanu stručnu preporuku kako da poboljšate njen izgled i zdravlje? Ovo je sada moguće, zahvaljujući inovativnoj aplikaciji La Roche-Posay EFFACLAR SPOTSCAN

image
/11


Beograd, 17. maj 2019. – Brend La Roche-Posay predstavio je inovativnu metodu analiziranja akni i drugih nepravilnosti na koži, uz pomoć aplikacije koju pokreće veštačka inteligencija - EFFACLAR SPOTSCAN. Brend je u saradnji sa dermatolozima uvrstio u aplikaciju više od 6000 fotografija muškaraca i žena sa različitim tipom kože i stepenom izraženosti nepravilnosti, na osnovu kojih daje personalizovanu analizu i savete za negu kože.

 

Akne pogađaju oko 80 odsto tinejdžera i oko 40 odsto odraslih osoba širom sveta, a zanimljiva je informacija da godišnje Gugl zabeleži više od 600 miliona Internet pretraga u vezi sa rešenjima za borbu protiv akni. Sa EFFACLAR SPOTSCAN-om, svima koji se bore sa nepravilnostima lica biće omogućen stručan savet, analiza i preporuka nege, što je posebno važno imajući u vidu da samo pet do 10 odsto svetskog stanovništva ima pristup profesionalnom dermatologu.

 

EFFACLAR SPOTSCAN je savršen primer kako veštačka inteligencija može da pomogne lekarima, ali i pacijentima u unapređenju zdravlja“, ističe dr Brigitte Dréno, načelnica odseka dermatologije Univerzitetske bolnice u Nantu, koja je blisko sarađivala sa ekspertima u polju moderne tehnologije kako bi se aplikacija razvila. „Uz pomoć aplikacije, pacijenti mogu da prate napredak koji inače možda ne bi primetili, pošto svoje lice posmatraju iz dana u dan. Ovo ih motiviše da se pridržavaju preporučene rutine“, dodaje ona.

Kako funkcioniše EFFACLAR SPOTSCAN?

Prvi korak je da posetite aplikaciju sa sajta rs.spotscan.com i uslikate tri selfija – anfas, levi i desni profil. Nakon toga, ove fotografije se analiziraju da bi se odredio stepen izraženosti nepravilnosti od 0 do 4+. Ukoliko je rezultat veći od broja 2, aplikacija preporučuje konsultaciju sa dermatologom. Posle analize, SPOTSCAN preporučuje personalizovanu EFFACLAR rutinu nege i savete za negu kože, a osim toga, omogućuje i uvid u očekivane rezultate uz pomoć pre/posle simulatora i praćenje poboljšanja kože tokom godine.

 

Nakon uspešnog lansiranja My UV Patch-a, koji koristi visoko razvijenu tehnologiju da bi upozorio na opasnosti boravka na suncu, EFFACLAR SPOTSCAN je dodatni iskorak brenda La Roche- Posay u korišćenju veštačke inteligencije zarad stvaranja boljeg života osetljive kože i veće dostupnosti informacija o pravilnoj nezi i zdravlju kože.

Rešenja za masnu kožu sklonu aknama

Aplikacija pomaže ljudima da bolje razumeju svoju kožu, dok brend za njih konstantno razvija različita rešenja da ona bude lepa, negovana i zdrava. Sa jedinstvenim znanjem o fiziologiji kože, La Roche-Posay razvio je i profesionalnu liniju rešenja koja preporučuju dermatolozi, prilagođenih svakom profilu masne kože – EFFACLAR. EFFACLAR linija proizvoda marka je br. 1 za kožu sklonu aknama po preporuci dermatologa u Srbiji.

 

 

EFFACLAR penušavi gel za čišćenje nežno čisti masnu kožu sklonu nepravilnostima i ima odlična kozmetička svojstva, uklanja prekomerni sebum, ostavljajući kožu svežom i čistom. Serozinc tonik u spreju, smiruje površinske iritacije i deluje kao adstrigentni tonik za masnu, problematičnu kožu. EFFACLAR DUO [+] je korektivna nega koja pojačano deluje protiv izraženijih nepravilnosti, kako bi sprečila tragove na koži, ujednačila teksturu kože i otpušila začepljene pore, a EFFACLAR DUO [+] UNIFIANT dodatno uz sva navedena svojstva Effaclar Duo (+) nege, i blago prekriva nepravilnosti te ujednačava ten. Effaclar Duo (+) SPF30 obogaćena je  XL PROTECT tehnologijom protiv UVA, UVB zračenja i zagađenja iz okoline, kako se nepravilnosti kod svakodnevne izloženosti UV zracima ne bi pogoršale i vodile ka hiperpigmentaciji.

Dodatne informacije o proizvodima iz ove linije možete pronaći na La Roche-Posay sajtu.

Effaclar gel 200 ml: 1368,76 Din.*; 400 ml: 2056,88 Din.*

Serozinc sprej 150ml: 1183,13 Din.*
Effaclar Duo (+) 40 ml: 1822,50 Din.*

Effaclar Duo (+) Unifiant 40 ml: 1783,69 Din.*

Effaclar DUO (+) SPF 30 40 ml: 2195,63 Din.*

 


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

KREMA ZA SVE – OD GRUBIH STOPALA DO PELENS...
Eucerin® Aquaphor Regenerativna mast, ipak je, pre svega namenjena nezi suve, izrazito suve i ispucale kože.
6
Radionica Žvrlja: Nakit po crtežima Vaših ...
Zauvek zabeležite odrastanje svojih klinaca i klinceza na maštovit i originalan način
4
Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2





Preporuka dermatologa za prvi korak u borb...
Bubuljice i akne problem su sa kojom se ne suočavaju samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Zajedničko za obe grupe...
KOŽA ŠTITI NAS, MI ŠTITIMO KOŽU!
Eucerin® Oktobar – mesec suve kože



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here