|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Kreiraj čestitku i osvoji Grand novogodišnji set!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 5.12.2023
Grand kafa vas poziva da budete kreativni, da napišite ono što u svom srcu osećate, uputite iskrene želje voljenima i dekorišete čestitku po svom ukusu dok uživate u radosti stvaranja i poklanjanja.



Decembarska euforija pred dolazak Nove godine je počela, a magija zimskih praznika polako se širi i donosi radost. Novogodišnji praznici asociraju na porodična okupljanja, zajedničko kićenje jelke, gozbu za trpezarijskim stolom u društvu najbližih, jednostavno na prave stvari za koje je potrebno vreme i posvećenost. I možda većina nas ne veruje u Deda Mraza, ali negujemo ritual darivanja i uživamo u njemu. Sa velikom pažnjom biramo poklone za one do kojih nam je najviše stalo, u njih ulažemo vreme i trudimo se da im damo lični pečat. 

 

Znajući da su najlepši pokloni upravo oni kreirani uz puno ljubavi i pažnje, Grand kafa je za decembar mesec pripremila jedinstvenu novogodišnju aktivaciju za sve svoje potrošače. Naime, svi koji posete sajt Grand kafe moći će da naprave personalizovanu novogodišnju čestitku dragoj osobi, a najkreativniji biće nagrađeni novogodišnjim setom. Grand kafa je, u saradnji sa umetnicom Oliverom Klikovac, pripremila ručno rađene novogodišnje setove, kojima će nagraditi 50 učesnika konkursa.

 

Sa željom da još jednom podseti i inspiriše ljude da pronađu vreme za ono što je zaista važno, Grand kafa poziva svoje potrošače da kreiraju jedinstvenu čestitku i obraduju svoje voljene prazničnim željama sa ličnim pečatom. 

 

Grand kafa

Novogodišnji praznici su prava prilika da se ukrade malo vremena, napravi predah od posla i privatnih obaveza, zakuva omiljena kafa i prepusti mašti na volju i naravno, da se obraduju najbliži!


Grand kafa


Grand kafa vas poziva da budete kreativni, da napišite ono što u svom srcu osećate, uputite iskrene želje voljenima i dekorišete čestitku po svom ukusu dok uživate u radosti stvaranja i poklanjanja. Poželite dragoj osobi, prijatelju, kolegi, drugarici, mami ili tati što više zajedničkih trenutaka u godini koja dolazi, poželite im zdravlja, sreće, radosti i blagostanja, osmeha i najjačih zagrljaja. Uz najlepše želje za 2024. godinu, poželite im da imaju mnogo više vremena da uživaju u sebi i drugima, poželite im momente za pamćenje.



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Deco srećan vam praznik - danas je Vrbica!
Srpska pravoslavna crkva obeležava danas praznik Vaskrsenja Lazarevog ili Lazarevu subotu, uspomenu na poslednje čudo Hr...
6
Uživanje za celu porodicu-Hotel Ravni Gaj
Bez kompjutera i telefona sa osmehom i energijom, vaša deca će uživati na svežem vazduhu uz animatore i program u prirod...
4
Hotel Ramonda - za najlepše porodične uspo...
„Nijedna planina i nijedan planinski vrh u Srbiji ne čine toliko dubok utisak na promatrača kao Rtanj sa Šiljkom. U njem...
4
Izvinite, ali ona i ja smo kompletna porod...
Dobar dan. Da, ja sam na redu. Jeste, zanima me taj kreditčić, taman da pokrpim rupe u budžetu i kupim njoj novi bicikl....
3





U godini jubileja dm nagrađuje vernost kupaca
Beograd, 23. april 2024 – U godini kada proslavlja dve decenije poslovanja, dm drogerie markt kreirao je nove pogodnosti...
Domaći film "SUNCE MAMINO" u biosk...
Nakon beogradske premijere topla tinejdžerska ljubavna priča, ujedno i ozbiljna porodična drama SUNCE MAMINO premijerno ...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here