|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Testenine allla pizzaiola

Ringerajina kuhinja, 5.4.2013
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ključne reči:

image
/11


  • 1 pakovanje testenine
  • sir za picu (trapist, mocarela...)
  • pavlaka
  • parmezan
  • kečap
  • 80g margarina


  1. Skuvanu i oceđenu testeninu dok je još topla začiniti sa 60g margarina i puno parmezana.
  2. Premazati ostatkom margarina vatrostalnu posudu, staviti u nju testeninu i preliti prethodno umućenom pavlakom.
  3. Odozgo narendati puno sira za picu i preliti kečapom po ukusu. Peći na 180-200C, dok sir ne počne da se topi.
  4. Po želji možete dodati i origano.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuci ovaj recept prijateljima!

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prebranac (bez brašna)
Ringerjin kuvar: guppy RR
3
Originalne ideje za Uskršnji ručak !
Svi volimo momente kada je čitava porodica na okupu, kada su ljudi oko nas nasmejani i zadovoljni.
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Kanapei sa pršutom
Ringerajin kuvar: imperial
Pita sa mesom
Ringerajin kuvar: lelaigor



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here