Ringerajin kuvar: lelaigor
- 1 pakovanje testenine
- sir za picu (trapist, mocarela...)
- pavlaka
- parmezan
- kečap
- 80g margarina
- Skuvanu i oceđenu testeninu dok je još topla začiniti sa 60g margarina i puno parmezana.
- Premazati ostatkom margarina vatrostalnu posudu, staviti u nju testeninu i preliti prethodno umućenom pavlakom.
- Odozgo narendati puno sira za picu i preliti kečapom po ukusu. Peći na 180-200C, dok sir ne počne da se topi.
- Po želji možete dodati i origano.
Serviraj uz puno ljubavi i preporuci ovaj recept prijateljima!
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
Originalne ideje za Uskršnji ručak !
Svi volimo momente kada je čitava porodica na okupu, kada su ljudi oko nas nasmejani i zadovoljni.
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2