|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

MENJAMO ŽIVOT NABOLJE UZ NEGU SA TROSTRUKIM EFEKTOM

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 8.12.2021
Na ekskluzivnom događaju za medije, predstavljena je nova, unapređena Eucerin® Hyaluron-Filler linija.

image
Nova, unapređena Eucerin® Hyaluron-Filler linija.
/11


 

U predpraznično ukrašenom prostoru restorana Dorćoleta u Beogradu, juče je održan ekskluzivni događaj za medije na kome je predstavljena nova, unapređena Eucerin® Hyaluron-Filler linija.

 

“Tokom više od 120 godina tradicije i inovacija i saradnje sa dermatolozima i farmaceutima, brend Eucerin® uvek je pomerao granice na polju nege i antiage nege. Formulacije mnogih Eucerin® linija, koje su danas deo dnevne rutine nege miliona dama u svetu, došle su iz Eucerin® laboratorija, kasnije Istraživačkog centra, kao velike inovacije na polju nege kože.  Jedna od najistaknutijih među njima je Eucerin®Hyaluron-Filler linija, koja je 2006.godine napravila veliki korak napred za celu dermokozmetičku industriju. Formulacija ove linije i dalje je jedinstvena po tome što sadrži Eucerin® patentiranu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, ali od ove jeseni unapređenjem njene formulacije, napravili smo novi iskorak na polju antiage nege,” rekla je u obraćanju prisutnima Nada Miletić Nevajda iz Eucerin Srbija.

 

Nada Miletić Nevajda, Eucerin Srbija

 

Uz prezentaciju koju su pratili podaci iz velikog broja kliničkih i dermatoloških ispitivanja, na događaju je objašnjen princip trosturke efikasnosti unapređene Eucerin®Hyaluron-Filler linije.

 

 

U osnovi formulacije Eucerin® Hyaluron-Filler linije nalazi se Eucerin® patentirana kombinacija hijaluronske kiseline dugog lanca - koja aktivno deluje na popunjavanje površinskih bora i hidrataciju površinskog sloja kože, i hijaluronske kiseline kratkog lanca - koja ima 40 puta manju molekulsku masu i prodire u dublje slojeve kože obezbeđujući dubinsku hidrataciju i popunjavanje dubokih bora. Dodatno, ova linija sadrži bioaktivne glicin saponine, koji efikasno stimulišu produkciju hijaluronske kiseline, obezbeđujući koži hidrataciju na mestima gde duboke bore nastaju. Nakon niza kliničkih i dermatoloških istraživanja, sada je u formulaciju Eucerin® Hyaluron-Filler preparata dodat i enoksolon, koji štiti rezerve hijalurona u koži. Zahvaljujući tome nega preparatima iz ove linije obezbeđuje trostruki efekat antiage nege - vidiljivo popunjava bora, stimuliše proizvodnju hijalurona i štiti nivo hijalurona u koži.

 

 

Tokom predstavljanja Eucerin® noviteta, istaknuto je i da Eucerin® u fokus dizajniranja svojih proizvoda stavlja njihovu efikasnost i podnošljivost na koži sa ciljem da promena kvaliteta kože korisnika bude očigledna i da doprinese promeni kvaliteta njihovog života.

 

“Pored toga što neprestano radi na kombinovanju maksimalnog stepena efikasnosti svojih preparata i zadovoljstva korisnika, Eucerin® u skladu sa politikom održivosti kompanije Bieresdorf za cilj ima i minimalni uticaj na ravnotežu životne sredine. Štiteći kožu svojih korisnika Eucerin® štiti i planetu. Dame koje poklanjaju poverenje Eucerin® Hyaluron-Filler linijama, zato mogu da budu zadovoljne i činjenicom da u poređenju s prethodnom generacijom, nova pakovanja, iako izgledaju luksuzno, sadrže manje plastike i ne sadrže štampana uputstva,” zaključila je Nada Miletić Nevajda, napominjiću da je u cilju minimalizovanja negativnog uticaja na životnu sredinu Eucerin® poslednjih nekoliko godina napravio niz promena u formulacijama i pakovanjima svih svojih preparata.

 


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

NIVEA NATURALLY GOOD–PRIRODNO I 100% TRANS...
Sastav NIVEA NATURALLY GOOD proizvoda je 100% transparentan kako biste znali šta je najbolje za vašu kožu.
3
Kako vezujete šal?
Zima je najlepša kad se dobro ušuškate. Kapa, rukavice i šal pod obavezno! A kad smo već kod šala, kako ga vi vezujete? ...
3
Too Orange - Sva lepota poludragog kamenja
-Dijamanti su ženini najbolji prijatelji, reče jednom Merilin Monro uz potvrdu onoga što su žene vekovno na ovaj ili ona...
3
Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2





Kräuterhof anticelulit kolekcija - iskustva
Drage naše dame, da li vam je muka od celulita? Pojedine dame su testirale Kräuterhof anticelulit kolekciju, i sa nama p...
Bakučiol - heroj anti-age nege uzvraća uda...
NIVEA donosi odlične vesti - Cellular Expert Lift linija dopunjena je novim proizvodom koji će vas sigurno oduševiti.



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here