|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Otkrij tajnu Kekilou lutkica!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 31.10.2018
Za sve devojčice od stila, stigla je nova linija lutkica inspirisana modnim trendovima
Ključne reči:

image
/11


 

Da li vaša devojčica voli pink boju, voli da se šminka i obožava lepe svečane haljinice? Ako je odgovor na ovo pitanje „da“, sigurni smo da će joj se svideti nova linija lutkica inspirisana modnim trendovima - Kekilou ili jednostavno „devojčice koferčići“. Ove jedinstvene lutkice imaju magičnu moć transformacije i efekat iznenađenja, jer svaka od njih krije poklon, sjaj za usta, šljokice za telo ili senku za oči. Brižni roditelji, budite bez brige, jer je šminka prilagođena osetljivoj dečijoj koži.

Nove najbolje drugarice vaših princeza poručuju: Otkrij i ti tajnu Kekilou! I sakupi ih sve!

 

Kekilou lutkice dolaze u nekoliko pakovanja:

 

KEKILOU  SINGLE

Modne torbice se transformišu u mini lutkice, ukupno njih 12, od kojih je svaka jedinstvena i posebna po nečemu, imenu, izgledu i stilu. I tu nije kraj. Svaka od njih krije posebno iznenađenje - šminku. Kompletiraj svoju kolekciju lutkica. Sakupi ih sve!

 

KEKILOU DOUBLE

U ovom pakovanjun dolaze dve modne torbice koje se transformišu u lutkice - svaka sa posebnim iznenađenjem. Jedna lutkica iz single pakovanja dolazi u društvu druge lutkice, svoje najbolje prijateljice, koja ima samo sebi svojstven izgled. Kekilou double kolekcija ima 6 različitih pakovanja.

 

 

KEKILOU K - SET

K-setovi imaju oblik cveta ili srca i u sebi sadrže torbicu koja se transformiše u lutkicu i kutijicu za ulepšavanje u kojoj se nalazi šminka i četkica za nanošenje šminke. Kada se lutkica postavi u centar kutijice i pritisne, aktivira se svetleće ogledalce. I zabava tek počinje!

U ovoj kolekciji postoje 4 različito stilizovana seta sa Kekilou lutkicama koje se razlikuju od lutkica iz ostalih pakovanja i setova.

 

KEKILOU PARTY TORBA

Kekilou Party je set u obliku torbe koji krije dva dela za igru: salon za lepotu i diskoteku za zabavu sa Kekilou. Unutar torbice se nalazi iznenađenje - ekskluzivna Kekilou lutkica sa magičnom kosom koja menja boju.

 

 

U novembru mesecu Keprom nagrađuje 3 učesnika:

- Prvo mesto - Kekilou K set

- Drugo mesto - Kekilou double

- Treće mesto - Kekilou single

 

Komentari i rešavanje ankete se smatraju prijavom za konkurs, a prijave primamo od 1.11. do 25.11.2018.


Komentari moraju biti isključivo autorski!

Svaki korisnik može da učestvuje u Keprom nagradnom konkursu više puta, sa napomenom da ukoliko osvoji nagradu, sledeću Keprom nagradu može osvojiti za 4 meseca. 


Članovi Ringeraje će nakon objave svih komentara, svojim glasovima izabrati pobednika na forumu! Glasanje traje od 26.11. do 30.11.2018. (zaključno sa 30.11.). Pravo glasanja imaju svi Ringerajini korisnici registrovani do i zaključno sa 31.10.2018.

 

U slučaju izjednačenih glasova, pobeđuje komentar koji je prvi poslat!

 

 

Pobednik će svoju nagradu dobiti na kućnu adresu (u Srbiji), poštarina je o trošku sponzora.

 

Reši anketu, napiši komentar i apliciraj za poklon >>>

 


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kontakt
Želite da se oglašavate na portalu ili vam treba naša pomoć?
4
Opšti uslovi korišćenja portala
Opšti uslovi opisuju, određuju i regulišu uslove korišćenja sadržaja i usluga portala Ringeraja.rs čiji je vlasnik i ope...
3
Naša Ringeraja.rs je napunila 3 godine!
Srećan vam treći rođendančić mile naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići!
2
Ringerajina himna
Ne dešava se često da je zajednica toliko lojalna svom okruženju da o tome napiše himnu. Počašćeni smo što su članovi Ri...
2





Ringerajin Deda Mraz 2017. u Beogradu
photo
Koliko je Ringerajin Deda Mraz postao tradicionalno druženje u fenomenalnoj igraonici Kamičak, pokazuje broj okupljenih...
Ringeraja na Twitter-u!
Volite Twitter? Pratite nas i tamo :)



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here