|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Nagrade za 20 najboljih forumaša u septembru!!!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 29.8.2014
Zavirite u sjajan spisak sponzora i njihove predivne, vredne nagrade koje su zajedno sa nama spremili za 20 najvrednijih, najboljih, najaktivnijih forumaša tokom nagradnog takmičenja u septembru 2014.

image
/11


O pravilima nagradnog konkursa, trajanju, uslovima učešća više možete pročitati OVDE !


Sponzori i nagradni fond:

Sve nagrade se šalju na kućnu adresu dobitnika o trošku sponzora, izuzev Kepromovih poklon paketa koji se preuzimaju u najbližoj Aksinoj radnji.

 

 


AUTORKE showroom

Ono sto Autorke razlikuje od ostalih kreativaca je široki dijapazon unikatnih komada odeće i svih ostalih propratnih ženskih aksesoara. Našim kupcima nudimo originalne i unikatne ogrlice, minđuše i narukvice, poslovnu modernu odeću i komplete za poslovne dame i žensku garderobu inspirisanu prošlim vremenom.

Jednu Ringerajinu korisnicu nagrađuju kompletnim stajlingom koji čine bluza, suknja i narukvica kao neizostavni detalj.

autorke


 

 

GINNA fashion  

Modna linija GINNA, kreirana za mlade i energične dame koje lepotu života vide u jednostavnim stvarima. Izaberite odeću koja će vas učiniti slobodnim da pronađete sebe i koja će vaš stil učiniti jedinstvenim, jer vi zaista jeste posebne.


Nagrađuje jednog Ringerajinog dobitnika sa donjim delom trenerke i majicom ( top majica kao na slici sa suknjom).

ginna nagrada

 


 

KEPROM

 Keprom je jedna od vodećih distributerskih kompanija u oblasti proizvoda za bebe i malu decu u Srbiji, dok je udeo na tržištu medicinske opreme i kozmetičkih proizvoda u stalnom porastu. U svojoj veleprodajnoj ponudi Keprom ima više desetina brendova koje samostalno uvozi i brendova za koje je poddistributer sa preko 3000 artikala.

Ringerajinim korisnicima poklanja 5 paketa, 3 Chicco paketa i 2 WOW paketa!


chicco

Chicco paket čine:

1.      Chicco korpa za igračke

2.      Chicco korpica medvedići

3.      Chicco baby moments kupka, 3x50ml

4.      Chicco baby moment losion za telo, 3x50ml

5.      Chicco četkica za zube, 2 kom.

6.      Chicco set igračkice za kupanje

7.      Chicco tuferi od vate, pakovanje od 60 komada


Chicco baby moments - OD PRVOG DANA, SVAKOG DANA

Chicco baby moments je linija proizvoda za negu nežne i osetljive bebine kože, pogodna za upotrebu od prvog dana.

Uz kupke i šampone iz Baby moments linije kupanje će postati najlepši deo dana, a negu nakon njega ulepšaće losion za telo, krema i ulje za masažu. Upotrebom vlažnih maramica, kreme protiv ojeda i pudera, kao proizvoda za negu pri presvlačenju, ova svakodnevna „obaveza“ postaće pravo uživanje.

 

Formule na bazi prirodnih sastojaka, bademovog mleka, ulja pirinčanih klica i ekstrakta ovsa dubinski hrane i neguju kožu novorođenčeta, sprečavaju iritaciju i crvenilo. Baby moments proizvodi su hipoalergenski i dermatološki testirani, ne sadrže paraben, štetne hemikalije, alkohol (osim toaletne vode) i veštačke boje.



wow

WOW paket čini:

1. WOW igračka farmer Clippety Clop

2. WOW igračka trkački motor Racing Trike



WOW IGRAČKE - ZABAVI NIKAD KRAJA!

WOW igračke na veoma kreativan način predstavljaju  junake i mesta iz dečje mašte, ali i teme i situacije iz stvarnog života. Imaju mnoštvo zanimljivih funkcija i ispuštaju realistične zvuke prilagođene osetljivom dečjem uhu. I sve to bez baterija, jer WOW igračke funkcionišu na frikcioni pogon.


Otporne su na razne udarce, pa će izdržati i najveće dečje nestašluke. Bezbedne su po zdravlje deteta jer se ne prave od otrovnih materijala, ne sadrže sitne delove, niti oštre ivice.

WOW igračke dizajnirane su za uzrast od godinu do pet godina i više, a pogodne su i za devojčice i za dečake.



Jellyfish Art

Za sve one koje pored osmeha žele da ponesu sa sobom deo našeg drugačijeg sveta, prepunog različitih boja, ideja i snova. Sveta koji je stvoren upravo zbog vas...
Izrada Jellyfish Art torbica krenula je krajem 2012. godine i ovaj tim čine majka i ćerka, Snežana i Miljana Jovančić. Torbice su izrađene od prevrnute i klasične eko kože sa detaljima od prirodne kože.

Ringerajinoj korisnici poklanjaju ručno rađenu torbu.

jellyfish

 


Movanas Dizajn

Movanas Dizajn postoji već nekoliko godina i poznat je po oslikanim čarapama, ali pored toga u svojoj ponudi ima i dosta drugih stvarčica za mlađe i starije dame, male princeze, ali i za muški deo populacije. Oslikavanje tkanina - hulahopki, dokolenica, helanki, šalova, bluza, majica, haljina i mnogih drugih, se radi sa velikom posvećenošću, uz puno različitih ideja i tehnika slikanja kako bi svaki komad bio unikatan.

Ringerajinim korisnicima poklanja dva para oslikanih hulahopki, 1. par za uzrast od 2-4 godine i 2. par za uzrast od 6-8 godina.

movanas

 


Takta Art Jewelry

Takta Art-unikatno izrađen nakit od različitih materijala (srebro čistoće 99%, polymer glina, koža, poludrago kamenje...). Unikatne ručno rađene torbe, futrole, novčanici od prirodne kože..

Ringerajinu korisnicu nagrađuje sa ogrlicom i narukvicom.

takta

 


Grape Accessories

Grape Accessories je brend nakita nastao u želji da bliske prijateljice obradujemo lepim komadom nakita, rađenim s ljubavlju i u skladu sa njihovim potrebama i željama. Malo po malo, kako se broj zadovoljnih i zainteresovanih devojaka povećavao, počeli smo da izrađujemo različite vrste nakita i da usavršavamo tehnike izrade. Tako danas u našoj ponudi možete naći narukvice i ogrlice raznih boja i materijala, minđuše, lance za naočare, nanogice, prstenje ali i muške narukvice za sve moderne muškarce.

Ringerajinu korisnicu nagrađuju sa narukvicom i ogrlicom.

grape

 


Frajla unikatni nakit

Frajla je unikatni, ručno rađen nakit od najrazličitijih materijala, koji prati aktuelne modne trendove. Sve Vaše ideje i zamisli mogu da se pretvore u jedinstveni komad nakita izrađen vrlo pažljivo samo za Vas.

Ringerajinu korisnicu nagrađuje narukvicom i ogrlicom.

frajla

 


Vanilla Kiss unikatni nakit

Vanilla Kiss je ime koje sve češće čujete u razgovoru o nakitu i dragom kamenju. Još ako volite boje, smeo i atraktivan dizajn i kvalitet, sasvim ste sigurno pronašli svoju adresu.

Nagrađuje dve Ringerajine korisnice.

Jednu ogrlicom sa posrebrenim priveskom i kristalom. Drugu kompletom - narukvica od češkog stakla i minđuše ahat i shamballa perle posrebrene.

vanillakiss

 


BranArt

Ručni radovi od keramike, platna i drugih materijala. Originalni, kreativni i s puno ljubavi pravljeni pokloni različitih namena i pristupačnih cena. Minđuše su napravljene od dizajniranog platna, metala i posrebrene iglice ili klipse ( postoji mogućnost izbora za probušene uši ili na klips).

Ringerajinim korisnicima poklanja 5x 2 para minđuša.


branart



Redosled nagrada u zavisnosti od plasmana:


1. Autorke (komplet suknja, bluza i narukvica)

2. Jellyfish Art torba

3. GINNA Fashion ( donji deo trenerke i majica)

4. Keprom Chicco paket

5. Movanas Dizajn slikane čarape (uzrast od 2-4 godina)

6. Keprom WOW paket

7. Movanas Dizajn slikane čarape (uzrast od 6-8 godina)

8. Takta Art Jewelry (ogrlica i narukvica)

9. Frajla Unikatni nakit (ogrlica i narukvica)

10. Keprom Chicco paket

11. Grape Accessories ogrlica i narukvica

12. Vanila kiss ogrlica

13. Keprom WOW paket

14. BranArt minđuše

15. Vanilla kiss ( narukvica i minđuše)

16. BranArt minđuše

17. Keprom Chicco paket

18. BranArt minđuše

19. BranArt minđuše

20. BranArt minđuše

 

Tri najvrednija Ringerajina moderatora biće nagrađena specijalnim nagradama, među kojim su i vrećice za sreću koje daruje BranArt!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kontakt
Želite da se oglašavate na portalu ili vam treba naša pomoć?
8
Naša Ringeraja.rs je napunila 3 godine!
Srećan vam treći rođendančić mile naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići!
2
Ringerajina himna
Ne dešava se često da je zajednica toliko lojalna svom okruženju da o tome napiše himnu. Počašćeni smo što su članovi Ri...
2
O Ringeraji.rs
Pročitajte više o tome ko smo, kakva nam je misija i čiji smo :)
2





Naša Ringeraja.rs je napunila 3 godine!
Srećan vam treći rođendančić mile naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići!
Ringerajina himna
Ne dešava se često da je zajednica toliko lojalna svom okruženju da o tome napiše himnu. Počašćeni smo što su članovi Ri...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here