|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Paket za trudnice: Novembar 2017.

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 31.10.2017
Pogledajte sadržaj paketića za trudnice i pročitajte kako postati srećni dobitnik jednog od njih!
Ključne reči:

image
/61




Ringerajini sponzori svaki mesec poklanjaju paket za 5 trudnica na Ringeraji.rs sa najviše osvojenih poena. Prijave primamo od 1. do 30. novembra 2017. godine. Dobitnici će biti objavljeni u decembru 2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Paket za trudnice - Header

- VELIKI SPONZORI -

 

 

Veliki sponzor Mama Natura poklanja CD sa uspavankama za decu. 

Mama Natura je jedina linija homeopatskih proizvoda razvijena specijalno za bebe i decu. Mama Natura o vašoj deci brine kroz paletu od 6 proizvoda: Enterokind, Dentokind, Immunokind, Gastrokind, Dormikind i Kindinorm. Ako vas zanimaju prirodni načini lečenja vaše bebe i/ili deteta na pravom ste mestu!

Enterokind - protiv stomačnih grčeva i nadimanja kod beba i dece
Dentokind - za olakšavanje tegoba tokom nicanja zuba kod beba i dece
Immunokind - jača imuni sistem beba i dece
Gastrokind - kod stomačnih tegoba tokom promene režima ishrane beba
Dormikind - za tretman uznemirenosti i nesanice, namenjen bebama i maloj deci
Kindinorm - za olakšavanje tegoba poremećaja ponašanja
www.facebook.com/MamaNatura.rs

 

Veliki sponzor Pharmanova poklanja  Avaricon® HEMOR vlažne maramice.

Za ublažavanje tegoba i primenu bilo kog sredstva, higijena analne regije je veoma važna, i preduslov je svakog lečenja. U situacijama kada nemate komfor kućnih uslova Avaricon® HEMOR vlažne maramice su nov proizvod na tržištu, koje nude pravo rešenje u ovim delikatnim situacijama. Vrlo meke, jedinstvene formulacije, natopljene ekstraktima lekovitog bilja kao što su hamamelis, kamilica i aloja koje  predstavljaju bezbednu formulu za higijenu i negu iritirane kože i sluznice analne regije ; pantenol, bisabolol i hidrantna emulzija, dodatno štite i neguju osetljivu kožu. Avaricon® HEMOR vlažne maramice su prijatne i nežne teksture koja pruža prijatan osećaj čistoće i svežine tokom celog dana. Dodatni kvalitet je što je ovaj vlažni i meki toalet papir biorazgradiv te ga možete baciti u toaletnu šolju nakon upotrebe. Avaricon porodica su brižljivo osmišljeni prirodni preparati na bazi lekovitog bilja i predstavljaju zlata vredne
saveznike u lečenju hemoroida. Avaricon® hemor krem može biti prvi korak u ublažavanju tegoba zahvaljujući blagom hlađenju i smanjenju iritacije. Avaricon® HEMOR vlažne maramice meke i prijatne, uvek na dohvat ruke!

 

Pharmanova je domaća farmaceutska kompanija sa statusom jednog od najvećih proizvođača herbalnih i tradicionalnih lekova i dijetetskih proizvoda. Mnogi proizvodi Pharmanove postali su sinonim za odredjene oblasti primene. Među njima su "Gynkgobil" za stimulaciju cirkulacije i pomoć kod zaboravnosti, Avaricon za hemoroide i proširene vene, Omega 3 Max koji štiti organizam od masnoća u krvi, Babytime i Babyrapid testovi za određivanje plodnih dana i utvrđivanje trudnoće, OsteoK2 za prevenciju osteoporoze i za pomoć pri njenom lečenju, Oestrofact E koji pomaže kod neprijatnih senzacija menopauze, Memoaktiv koji doprinosi efikasnijem učenju i boljoj koncentraciji, novina na tržištu – Magnezijum 300 Direkt i još mnogi drugi...

www.pharmanova.rs

Avaricon® hemor krem

Avaricon® HEMOR vlažne maramice

 

 

 
  

 

 

 



- MALI SPONZORI - 

 


 

Kikebu poklanja   Omot za bebu-Umotaj me! - Apsolutno neophodno u kolicima i u kolekciji Vaše bebe. U ovom omotu će Vašoj bebi biti lepo, toplo i udobno. Ćebe više neće kliziti i bebi neće biti hladna stopala. Koristite omot da nosite Vaše novorođenče kući iz bolnice ili u kolicima umesto ćebeta ili jakne .  

KIKEBU je online prodavnica originalnih, praktičnih i visokokvalitetnih proizvoda namenjenih bebama. Nudimo Vam korisnu i modernu opremu napravljenu od prirodnih materijala, šarenih i jakih boja po pristupačnim cenama. Između ostalog Vam nudimo: maramu za nošenje bebe, uložak za kolica, omot za bebu, ćebe za spavanje, ćebe za pod ili ogradicu i šuškave krpice koje će Vašu bebu oduševiti. Svi proizvodi su bezbedni za novorođenčad, izrađeni ručno i s puno ljubavi.

 


 


Mella cosmetics poklanja  po 1 proizvod iz Happy Mama collection sa svaku trudnicu i to: Uljani piling za telo ili Melem za negu ispucalih bradavica 

MELLA COSMETICS ponudu čine preparati koji su formulisani po zaštićenoj recepturi koja je nastala nakon dugogodišnjih istraživanja na polju aromaterapije. Preparati Mella Cosmetics sadrže biljna ulja koja kožu hrane, povećavaju joj vlažnost i umiruju ispucalu i oštećenu kožu. Potpuno prirodna ulja stimulišu ćelije kože da budu zdrave i funkcionalne, a optimalna preporučena koncentracija i prava kombinacija biljnih ulja su ključ efikasnosti Mella Cosmetics preparata.  

  

 

Paket za trudnice - footer


PRIJAVA U PAKET ZA TRUDNICE



Kako da osvojim poene za paket?

Za aktuelni paket mogu da se prijave sve Ringerajine trudnice, od 1. do 9. meseca trudnoće. Svaka trudnica može da učestvuje u paketu više puta sa napomenom da ukoliko osvoji paket sledeća prijava može biti za 3 meseca.

  • Potrebno je da nam napišete simpatični komentar o svojoj trudnoći sa kojim ćete pokušati da osvojite paket.
  • Svaka trudnica koja popuni podatke i upiše komentar na traženu temu, pojavljuje se na spisku za glasanje. Uz korisničko ime i komentar stoji i mogućnost “Like” koju mogu da koriste korisnici Facebook-a. Svaki novi “Like” za korisnicu znači novi poen.
  • U slučaju jednakog broja glasova pobeđuje onaj komentar koji je ranije napisan.
  • Dobitnici su dužni da nakon proglašenja istih, dostave svoje podatke do 7. u narednom mesecu zajedno sa dokazom o trudnoći ( izveštaj lekara, poslednji uz... sa pečatom i potpisom) na info@ringeraja.rs Ukoliko te podatke ne pošalju do 7. u narednom mesecu, nagrada se prosleđuje narednom učesniku po broju Like-ova.
    Na ovakve korake smo primorani zbog velikog broja nedozvoljenih prijava.
  •  Prijave korisnika iz inostranstva neće se uvažiti (prijava nije relevantna).

 

POGLEDAJ SVE KOMENTARE O TRUDNOĆI I GLASAJ ZA NAJSIMPATIČNIJI!

 

Pogledaj šta se o paketićima priča na Forumu >> 

BRĐANSKI MELEM - Dodir Prirode

  

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Paket za trudnice: Februar 2018.
Pogledajte sadržaj paketića za trudnice i pročitajte kako postati srećni dobitnik jednog od njih
2
Paket za trudnice: Januar 2018.
Pogledajte sadržaj paketića za trudnice i pročitajte kako postati srećni dobitnik jednog od njih
2
Paket za trudnice: Decembar 2017.
Pogledajte sadržaj paketića za trudnice i pročitajte kako postati srećni dobitnik jednog od njih!
2
Paket za trudnice: Oktobar 2017.
Pogledajte sadržaj paketića za trudnice i pročitajte kako postati srećni dobitnik jednog od njih!
2





Paket za trudnice: Septembar 2022.
Pogledajte sadržaj paketa za trudnice i pročitajte kako postati srećni dobitnik jednog od njih.
Paket za trudnice: jun 2018.
Pogledajte sadržaj paketića za trudnice i pročitajte kako postati srećni dobitnik jednog od njih



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image
Click Here