|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Pampers Pants za najmlađe istraživače

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 16.5.2018
Kada bebe postanu aktivne i počnu da se igraju kroz pokrete, presvlačenje i druge naizgled jednostavne radnje postaju teške i naporne i za bebu i za roditelje.
Ključne reči:

/11


Beba u tim trenutcima mora da prestane da istražuje svoj svet, zbog čega postaje razdražljiva. Pampers je zato odlučio da pomogne i na tržište plasirao Pampers Pants pelene u manjim veličinama - za bebe 6+ meseci starosti, koje su veoma lake za korišćenje i obezbeđuju do 12 sati zaštite od vlažnosti!

 

Kada napune 6 meseci, bebe žele da istražuju svet oko sebe. U ovom dobu one sede stabilno bez pomoći, puze sa igračkom u jednoj ruci, čvrsto stoje na nogama dok ih neko drži, podižu i drže predmete sa obe ruke, istražuju svoju okolinu... Ovo je vreme kada presvlačenje postaje izazov. Postoje trenuci kada, bez obzira na to koji trik izvučete iz rukava, vaša beba jednostavno nije zainteresovana za predstavu koju ste joj pripremili.

 

Sa Pampers Pants pelenama, majke mogu da presvuku svoje male istraživače mnogo brže i lakše, što im ostavlja više vremena za igru.

 

„Od šestog meseca bebe ojačaju, postaju snažnije, što im pomaže da imaju više samopouzdanja pri pokretima. Radoznalost i želja da saznaju nove stvari takođe rastu, što dovodi do veoma aktivnih mališana koji sve više uvežbavaju svoje novo razvijene sposobnosti. Mame tada imaju vrlo važnu ulogu - treba da stimulišu mališane na pokret, a u isto vreme im pruže slobodu pokreta uz osećaj sigurnosti. Korišćenje Pampers Pants pelena može mnogo da pomogne, jer su elastične oko struka i imaju fleksibilan sistem koji osigurava slobodu pokreta, ali pruža isti nivo zaštite. Pampers Pants pelene navlače se lako, kao i obične gaćice, a nakon upotrebe ih jednostavno možete skinuti cepanjem sa strane,“ tvrdi  prim dr Danijela Vukićević, dečiji fizijatar.

 

Pampers Pants pelene se lako oblače, pružaju osećaj udobnosti i čuvaju bebinu kožu suvom do 12 sati. Dizajnirane su za aktivne bebe već od 6+ meseci starosti i imaju samo dva koraka za oblačenje što se može videti na linku: oblačenje

 

Više vremena za igru, novi pokreti, istraživanje i igranje uz Pampers Pants - načiniće jedno nezaboravno iskustvo i za roditelje i za bebe.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zdrava ishrana najmlađih tokom zimskog per...
Tokom hladnih zimskih meseci, redovan unos voća i povrća ključan je za jačanje imunološkog sistema dece, pomažući im da ...
6
Moje dete zauvek, ali moja beba samo godin...
Oprani veš bih verovatno mogla da prebacim u mašinu za sušenje, a one peškire koji su na mašini već neko vreme, mogla bi...
5
Bebe rođene leti su zadovoljnije
Godišnje doba u kojem je beba rođena utiče na karakter tokom čitavog života jer vreme rođenja određuje ritam bebinog bio...
4
Šta nam bebe pokazuju svojim govorom tela?
Bebe nam govorom svog tela poručuju i više nego dovoljno da ih bolje razumemo!
4





Zašto su deca koja su često bosa, srećnija...
Kako hodanje bosih nogu podstiče razvoj mozga kod dece?
Prepoznajte soor kod beba - infekciju sluz...
Bebe se najčešće zaraze u toku porođaja za vreme prolaza kroz porođajne puteve (ako se gljivice nalaze u vagini). Drugi ...



Click Here