|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Predstavljamo novu mobilnu verziju sajta Ringeraja

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 31.8.2018
Ringeraja je konačno postala mobile friendly sajt: privedena kraju, mobilna verzija sajta će ubuduće korisnicima pružiti maksimalnu lakoću i korišćenje naših sadržaja. Isprobajte na svojim telefonima našu novu verziju sajta, koja će vam omogućiti lakše praćenje sadržaja koje ste i do sada pratili, bilo da prekraćujete vreme dok nunate bebu, tražite neke korisne informacije, ili jednostavno uživate ćaskajući u temama našeg foruma.

image
/11


Da bi svima omogućili što komfornije čitanje vesti i članaka koje objavljujemo, kao i korišćenje foruma, zaključili smo da je najbolji i najbrži način da to uspešno učinimo, upravo razvoj mobilne verzije naše Ringeraje: gde će pristup svim sadržajima biti brz, lak, jednostavan. Time smo se prilagodili vašim zahtevima da pojednostavimo pristup i korišćenje Ringeraje, imajući u vidu da danas preko dve trećine korisnika sajtu pristupa sa mobilnih uređaja.

To nije bila jednostavna odluka, zahtevala je mnogo uloženog truda i rada, ali smatramo da ste vi kao naši korisnici samo na dobitku, šta više, uvereni smo da će način na koji verzija mobilnog sajta Ringeraje prikazuje sadržaje, maksimalno podići kvalitet korisničkog iskustva.


Mobilna verzija Ringeraje će vam omogućiti da brzo i jednostavno pristupite svim sadržajima bilo da je u pitanju forum ili su u pitanju članci. Istovremeno, pristup ka 4 glavne kategorije rubrika  (zatrudnjivanje, trudnoća, beba i dete) je na klik daleko. Nismo zaboravili ni na pretragu koja vrlo lepo funkcioniše i na mobilnoj verziji sajta. Isprobajte, pa nam javite!


Od sada je izuzetno lako i jednostavno komentarisati i u forumskim temama. Dovoljno je, kao i na desktop verziji sajta, da budete ulogovani pod svojim forumskim imenom.


Dragi naši Ringerajci, nadamo se da ste i da ćete biti zadovoljni ovim što smo za vas pripremili. Dugo nam je trebalo, priznajemo, da smislimo šta je najbolje za posetioce, a  kao rezultat toga sada imamo, verujemo, dobru mobilnu verziju sajta koji će nam omogućiti još lepše druženje! 


Vaš Ringeraja tim!

 


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kontakt
Želite da se oglašavate na portalu ili vam treba naša pomoć?
4
Naša Ringeraja.rs je napunila 3 godine!
Srećan vam treći rođendančić mile naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići!
2
Ringerajina himna
Ne dešava se često da je zajednica toliko lojalna svom okruženju da o tome napiše himnu. Počašćeni smo što su članovi Ri...
2
O Ringeraji.rs
Pročitajte više o tome ko smo, kakva nam je misija i čiji smo :)
2





Naša Ringeraja.rs je napunila 3 godine!
Srećan vam treći rođendančić mile naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići!
Ringerajin vodič :)
Pogledaj spisak alata koje MORAŠ da koristiš u određenom periodu svog života :) Šta sve možeš da nađeš na svom omiljenom...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here