|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Prirodno rešenje za zapušen nos kod beba i male dece

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 25.3.2021
Nosić ne mora biti zapušen samo kao posledica infekcije i gustog sekreta, već i zbog suvog vazduha ili alergija. Preporuka je da se nazalna sluz redovno uklanja kako bi se omogućilo dobro disanje, hranjenje, spavanje, kao i prevencija nazalnih infekcija i alergija.

image
Preporuka je da se nazalna sluz redovno uklanja kako bi se omogućilo dobro disanje, hranjenje, spavanje, kao i prevencija nazalnih infekcija i alergija.
/11



Starija deca znaju da se “izbore” sa ovim problemom, ali bebe i deca koja ne umeju da “izduvaju” nos su bespomoćna. Roditelji se sa prvim obrokom nađu zarobljeni u začaranom krugu svoje i detetove nervoze - bebe odbijaju dojenje jer ne mogu da da dišu, problemi sa hranjenjem vode u probleme sa spavanjem i neiscrpnim plakanjem… Kod nešto starijih beba zapušen nos menja čulo ukusa pa neretko i one odbijaju hranu.


Nosić ne mora biti zapušen samo kao posledica infekcije i gustog sekreta, već i zbog suvog vazduha ili alergija. Preporuka je da se nazalna sluz redovno uklanja kako bi se omogućilo dobro disanje, hranjenje, spavanje, kao i prevencija nazalnih infekcija i alergija.


Bronhiolitis je česta infekcija donjih disajnih puteva kod novorođenčadi i primarni je razlog hospitalizacije novorođenčadi u razvijenim zemljama i zemljama u razvoju. Ovu bolest karakterišu piskanje, kašalj i tahipneja. Slučajevi su uglavnom prisutni kod novorođenčadi starosti 1-6 meseci. Obično se javlja u rano proleće i zimu. Procenjuje se da 1 od 5 novorođenčadi svake godine pati od respiratorne infekcije izazvane respiratornim sincicijalnim virusom (RSV).


Utvrđeno je da upotreba hipertoničnog rastvora apsorbuje vodu iz submukoze, rešavajući pritom edem i poboljšavajući mukocilijarnu funkciju. Pokazano je da udisanje raspršenog hipertoničnog rastvora morske vode može poboljšati trenutno i dugoročno stanje malih disajnih puteva kod novorođenčadi sa bronhiolitisom.

 


 

 

Sinomarin® Babies

-         100% prirodan

-         hipertoničan rastvor morske vode (2.3% Nacl)

-         klinički potvrđen

-         patentiran nazalni dekongestiv

-         može se koristiti od rođenja

 

 

Sinomarin® Babies se preporučuje za problem zapušenog nosa kod beba i male dece jer prirodnim mehanizmom osmoze ublažava zapušenost i omogućava ponovno disanje na nos. Osim toga Sinomarin® Babies se preporučuje za vlaženje i čišćenje nosnih šupljina, eliminisanje nakupljene sluzi, krusta, prašine, alergena i infektivnih agenasa čime se predupređuju nazalne i sekundarne ORL infekcije i komplikacije.

 

 

 

Sinomarin® Babies je hipertonični rastvor koji se može koristiti od rođenja. Ukapava se nekoliko kapi u svaku nozdrvu, 2 do 3 puta u toku dana. U slučajevima guste i/ili obilne sluzi, veća količina proizvoda se može bezbedno uneti u svaku nozdrvu. Sinomarin Babies® se može primeniti u formi inhalacije u cilju poboljšanja respiratorne funkcije. Kod beba sa akutnim bronhiolitisom, inhalacija Sinomarin Babies respulama, pomaže da se umanje edem i sluz u disajnim putevima i tako smanji respiratorna opstrukcija.

Sinomarin Babies se može primeniti pomoću bilo kog tipa inhalatora dostupnog na tržištu

 

Pakovanje: 18 bočica x 5ml

 

 

 

Pre upotrebe pročitati uputstvo!

O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
11
Gde grešimo kada stavljamo u krevet bebu k...
Da li se i vama dešava da kada poželite da spustite bebu koja je zaspala na rukama, odmah se probudi? Onda verovatno i v...
8
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
5
KAKO DA ODGOJITE SREĆNU BEBU
Vaša beba je srećna beba? Naučite ključne elemente osnovnih potreba, stimulacije i prilagođavanja. Otkrijte kako da podi...
5





Pretopla soba ne prija bebama
photo
Stigli ste kući sa bebom i ona stalno plače. Prisećate se priča drugarica koje su govorile da su njihove bebe bile sasvi...
Prepucijum - šta roditelji dečaka treba da...
Gotovo svi dečaci su rođeni sa uskim prepucijumom koji je spojen s glavićem. To je normalno fiziološko stanje i nije raz...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here