|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

RINGERAJA NAGRAĐUJE NAJBOLJE FORUMAŠE !

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 30.10.2013
Portal Ringeraja.rs će u mesecu novembru 2013. nagraditi najvrednije članove sjajnom kozmetikom i nakitom koje su obezbedili naši prijatelji/sponzori takmičenja. Takmičenje traje od 1.11. do 30.11.2013 (zaključno sa 30.11.), a pravo učešća imaju svi registrovani članovi.

image
/11


Portal Ringeraja.rs će u mesecu novembru 2013. nagraditi najvrednije članove sjajnom kozmetikom i nakitom koje su obezbedili naši prijatelji/sponzori takmičenja.  

Takmičenje traje od 1.11. do 30.11.2013 (zaključno sa 30.11.), a pravo učešća imaju svi registrovani članovi.


Šta je potrebno da uradite da bi ste postali dobitnik jedne od sjajnih nagrada?


Najpre trebate da budete član Ringeraje, zatim trebate biti ulogovani i što aktivniji na forumu, što znači da u periodu takmičenja napišete što veći broj postova na forumu, jer će vas upravo oni odvesti do sjajnih nagrada!  


Bitno je da postovi budu sadržajni i da odgovaraju temi! Svi postovi koji budu napisani samo sa ciljem prikupljanja bodova, biće obrisani i neće se smatrati validnim za takmičenje. Time se podrazumeva da se poštuju Opšti uslovi i pravila korišćenja foruma.



Naš tim će svakih 10 dana raditi presek i objavljivati trenutno stanje (spisak prvih 30 najaktivnijih članova). Brojenje postova obavlja se programski, i biće pod stalnom kontrolom Ringerajinih programera.

Nagradićemo 20 najaktivnijih članova, koji budu dali najveći doprinos forumu!!!

Tokom takmičenja podrazumeva se da i korisnici iz inostranstva mogu da učestvuju, a ukoliko osvoje nagradu, šalje se na adresu u Srbiji (rodbina, prijatelji).

Nakon takmičenja, nagrade u vidu poklon paketa koje poklana Keprom preuzimaće se u najbližoj Aksinoj prodavnici, dok će sponzori koji poklanjaju nakit isti slati na adresu dobitnika ( poštarinu plaća sponzor)



Istražite Ringerajin forum i videćete koliko sjajnih tema je tu! Tema u kojima ćete naći mnogo korisnih saveta ali i tema koje ćete baš vi obogatiti korisnim informacijama.

Zato, tastature i miševe u ruke i bacite se na posao!

Pišite, pišite, pišite ...



 

ŽELIŠ DA UČESTVUJEŠ I BORIŠ SE ZA SJAJNE NAGRADE?


REGISTRUJ SE ODMAH OVDE


PRIJAVI SE ODMAH OVDE


 



POSTANI FORUMAŠ MESECA!!!

 

 

DRUŽI SE, ZABAVLJAJ  I  OSVOJI SJAJNE NAGRADE!!!

 

 

SREĆNO!!!

 

 

 


SPISAK SPONZORA I NAGRADA:



keprom

 




Keprom paket kozmetike

Keprom je jedna od vodećih distributerskih kompanija u oblasti proizvoda za bebe i malu decu u Srbiji, dok je udeo na tržištu medicinske opreme i kozmetičkih proizvoda u stalnom porastu. U svojoj veleprodajnoj ponudi Keprom ima više desetina brendova koje samostalno uvozi i brendova za koje je poddistributer sa preko 3000 artikala.

Ringerajinim korisnicima poklanja pet paketa u kojima je po jedan gel za tuširanje iz Iris Krauterhof kolekcije,
Iris Krauterhof losion za telo, Lycia trake za depilaciju lica Nežan dodir.









Sadržaj paketa koje Keprom poklanja izgleda ovako:


paketi

naziv artikala

1

Iris Krauterhof gel za tuširanje Relax za telo i kosu 300 ml

Iris Krauterhof losion za telo 250 ml

Lycia trake za depilaciju lica Nežan dodir

 

 

2

Iris Krauterhof gel za tuširanje Energy za telo i kosu 300 ml

Iris Krauterhof losion za telo 250 ml

Lycia trake za depilaciju lica Nežan dodir

 

 

3

Iris Krauterhof gel za tuširanje Spa za telo i kosu 300 ml

Iris Krauterhof losion za telo 250 ml

Lycia trake za depilaciju lica Nežan dodir

 

 

4

Iris Krauterhof krema za tuširanje za normalnu kožu 250 ml

Iris Krauterhof losion za telo 250 ml

Lycia trake za depilaciju lica Nežan dodir

 

 

5

Iris Krauterhof krema za tuširanje za suvu kožu 250 ml

Iris Krauterhof losion za telo 250 ml

Lycia trake za depilaciju lica Nežan dodir


lycia

 




Lycia trake za depilaciju lica Nežan dodir sadrže ekstrakt nevena, koji ima umirujuća i ublažavajuća svojstva, i vosak obogaćen titanijum dioksidom, koji omogućava lakšu depilaciju i dugotrajnije rezultate.






body lotion




Kräuterhof losion za telo 250 ml sa mirisom ruže i aktivnim kompleksom biljnih masti i vitamina.Sadrži ulje šipurka, maslinovo i bademovo ulje kombinovano sa pantenolom i vitaminima E i B3. Redovnom upotrebom ova kombinacija vitamina i ulja, čini vašu kožu glatkom, elastičnom, hidriranom i svilenkastom.Koža brzo upija losion bez ostavljanja masnih tragova. Pogodan je za sve tipove kože.





relax





Kräuterhof gel za tuširanje Relax za telo i kosu 300 ml, sa opuštajućim mirisom morske svežine, čisti i neguje kožu tela i kožu glave. Sadrži biljne ekstrakte valerijane, kamilice, matičnjaka, hajdučke trave, hmelja i komorača. Održava prirodnu pH vrednost kože.






energy





Kräuterhof gel za tuširanje Energy za telo i kosu 300 ml sa voćnim mirisom koji vam budi energiju. Sadrži biljne ekstrakte breze i divljeg kestena. Održava prirodnu pH vrednost kože.







spa





Kruäterhof gel za tuširanje Spa za telo i kosu 300 ml sa osvežavajućim, voćnim mirisom za jedinstveni SPA doživljaj. Sadrži aloe veru, ulje ruzmarina i biljne ekstrakte žalfije, kamilice, matičnjaka, valerijane, hajdučke trave, hmelja i komorača. Održava prirodnu pH vrednost kože.





normalna koža





Kräuterhof krema za tuširanje za normalnu kožu 250 ml sa mirisom ruže sadrži ulje šipurka, biljne ekstrakte ruzmarina, kamilice, žalfije, zečjeg trna, matičnjaka, belog sleza, rastavića. Održava prirodnu pH vrednost kože.






suva koža




Kräuterhof krema za tuširanje za suvu kožu 250 ml sa šea buterom, mlekom od badema i ekstraktom arnike. Održava prirodnu pH vrednost kože.







 

 


City Fashion Jewelry

Nov ekskluzivni brend nakita i modnih detalja.

Nude veliki izbor nakita izrađenog od drveta, platna i drugih prirodnih materijala, nakit  napravljen od antialergijskih materijala, ukrašen kristalima, staklenim perlama, poludragim kamenjem, itd. 

City Fashion d.o.o. ima ugovor sa Swarovski kompanijom o distribuciji kristala, kao i sporazum o brendiranju njihovih proizvoda napravljenih od poznatih kristala (Swarovski Crystalizzed).

Ringerajinim korisnicima poklanjaju 10 pari minđuša!

 

cfj

 


 


Unikatni nakit Pufy Chic

Bave se ručnom izradom nakita od finih materijala: svile, satena, kristala, bisera, metalnih elemenata, dekupaža... pride sve je ručno šiveno i ručno oslikano. Ovaj predivni nakit nikog ne ostavlja ravnodušnim i dotiče svačije srce.

Ringerajinim korisnicima poklanja dve ogrlice!


pufy1



 

 



Ogrlica je napravljena od svilenog kanapa crne boje, satenske trake i dugmića koji su presvučeni pamukom.




 

 


 

 

 


pufy2




 

 

 

 


Ogrlica je napravljena od staklenih bisera puder roze boje, satena i čipke. Ogrlica pada do dekoltea. Dužina je 61 cm. Savršena za nežne duše. Još lepša je u prirodi.





 

 

 





TAKTA jewelry & accessories by Tanya 

Unikatno izrađen nakit od različitih materijala (srebro čistoće 99%, polymer glina, koža, poludrago kamenje...). Unikatne ručno rađene torbe, futrole, novčanici od prirodne kože... Drugačije, različito i jedinstveno.

Ringerajinim korisnicima poklanja dve ogrlice!


takta1




 

 


Ogrlica iz powerfull kolekcije, sa puno elemenata, u prepoznatljivom Takta stilu, kombinacija kože, prirodnih materijala...



 

 



 


takta2




 

 

 

Ogrlica prepuna detalja, još jedna iz powerfull kolekcije, napravljena od drvenih kugli, kože i fino ukombinovanih mesinganih elemenata.







 

 

 

 



SpringString Jewelry

Bakar, mesing, novine i stare papirne kese... Šta se dobije njihovim spajanjem? Jedan neobičan i inovativan svet unikatnog, ručno izrađenog nakita!

Jedan deo kolekcije čine ručno napravljene papirne perle ukombinovane sa metalnim elementima, a drugi, vešto napravljeni nakiti od bakra i mesinga.

Ringerajinim korisnicima poklanja dve ogrlice!


springstring1



Dugačka ogrlica od papirnih i staklenih perli u kombinaciji sa ručno rađenim bakarnim elementima. Ogrlica se može nositi jednostruko, dvostruko ili čak trostruko, ukoliko volite ogrlice uz vrat. Četiri boje koje su uklopljene u dizajn ove ogrlice daje mogućnost mnogih odevnih kombinacija uz koje ćete moći da je nosite.






springstring2




Ova divna dugačka ogrlica ima posebnu priču iza sebe. Napravljena je od bakarne žice koja je obavijena oko mermernog kamena donetog sa Tasosa. Ovo je jedan od najcenjenijih i najskupljih vrsta mermera na svetu. Da li će biti dovoljno ako se pomene da je ovaj mermer korišćen u izgradnji Partenona i Hilandara?







Rozen nakit i detalji za kosu

Kombinovanjem kvalitetnih materijala poput swarovski kristala, japanskih i čeških perlica, staklenih perli i poludragog kamenja ... nastaju unikatni komadi! Pored ovih materijala, u izradi ukrasa koriste se i tkanine različitih tekstura i dezena ne bi li sve to postalo još zanimljivije i interesantnije! U ponudi su ukrasi za kosu i nakit za neveste, kao i ukrasi za kosu namenjeni najmlađima.

Ringerajinim korisnicima poklanja tri detalja za kosu!


rozen1



 

 



Ukrasna traka sa cvetom, rušno napravljena i sašivena.






 

 

 

 


rozen2


 

 

 



Rajf za kosu ručno napravljen, sa cvetovima od perli.



 

 






rozen3



 

 


Ukrasni češljići za kosu, sa ručno izrađenim cvetovima.











VanillaKiss Unikatni Nakit

Vanilla Kiss unikatni nakit predstavlja spoj klasičnog i modernog. Namenjen je svim damama koje vole da maštaju, koje se usuđuju da slede svoje snove, a istovremeno žele da prate savremene tokove. Sav nakit je ručno izrađen od najfinijeg poludragog kamenja, kristala i plemenitih metala.

Ringerajinim korisnicima poklanja dve ogrlice!


vanila1





Ogrlica izrađena od staklenih perli i sedefa.






vanila2



 

 


Ogrlica u kojoj je vešto uklopljeno poludrago kamenje oniks, ametist i rozenkvarc.







 

 

 



Antigua Jewelry - Ručno izrađen nakit

Ovaj predivan nakit je ručno izrađen od vrhunskih materijala - najfinijeg poludragog kamenja, cirkona, perli, tibetanskog srebra u kombinaciji sa aluminijumskim, plastičnim i metalnim elementima. Ono što ih čini posebnim je to što sami možete da osmislite i iskreirate svaki komad a ovi kreativni ljudi će vam izaći u sustret i ispuniti vaša očekivanja.

Ringerajinim korisnicima poklanja ogrlicu i set narukvica i minđuše!


antigua1





Komplet koji se sastoji od minđuša i narukvice izrađen je od poludragog kamena jaspisa i aluminijumskih lanaca.




 

 



antigua2



 

 



Ogrlica je načinjena od poludragog kamena rubisita, kristala, aluminijumskih lanaca.







 

 


 

 

 

 


Djin Djuve

Svaki komad nakita je ručno izrađen sa puno entuzijazma, mašte, strpljenja i ljubavi!

Unikatan - napravljen samo po jedan primerak.

Materijali koji se koriste pri izradi ovog lepog, maštovitog i jedinstvenog nakita su kožice različitih boja, dimenzija, debljina, konci, lanci, poludrago kamenje, dugmići, alkice, drvene, staklene i kašaste perle... jedinstveno,originalno uklopljeno i osmišljeno u jedan drugačiji nakit.

Ringerajinim korisnicima poklanjaju dva komada nakita!


djindjuve1







Vesela narukvica napravljena od kašastih perli i kamenja.







djindjuve2






Metalni lančići, poneki dugmići, i malo cirkona, u nesvakidašnjem uklapanju, nastala je ova neobična orglica.


 

 

 


 

 

 


Nagrade su raspoređene na sledeći način:


Spisak 20 najaktivnijih forumaša: 

1. vikiveki 
2. Torbica 
3. Anck Su Nmaun 
4. Misha i Ljisha 
5. adulence 
6. jovana jojo 
7. Didy 
8. Jole84 
9. vonavoj 
10. Žapkić 
11. New Mom 
12. Ivanka75 
13. nata11 
14. serpica 
15. minnica 
16. isidora88 
17. jovicaa 
18. pocahontas 
19. Milica cica 
20. little one 

Nagrade su raspoređene na sledeći način: 

1. Keprom paket broj 1 
2. Pufy Chic ogrlica - crna 
3. Antigua komplet minđuše i narukvica 
4. Rozen ukrasna traka za kosu sa cvetom 
5. Keprom paket broj 2 
6. Takta ogrlica braon 
7. VanillaKiss ogrlica sa kristalima i crnim kamenjem 
8. Djin Djuve narukvica 
9. Keprom paket broj 3 
10. SpringString ogrlica od bakarne žice i mermera sa Tasosa 
11. VanillaKiss ogrlica od plavo/tirkiy perli 
12. Rozen rajf za kosu sa perlama 
13. Keprom paket broj 4 
14. Antigua ogrlica od rubisita 
15. Takta ogrlica zelena 
16. Djin Djuve ogrlica 
17. Keprom paket broj 5 
18. Pufy Chic ogrlica roze 
19. SpringString duga ogrlica od papirnih perli 
20. Rozen ukrasni češljići za kosu sa cvetovima 

# Minđušama, koje poklanja City Fashion Jewelry, biće nagrađen naš vredni moderatorski tim. " 


I još jednom da ponovimo, učestvuju svi članovi portala, a pobediće samo oni koji pokažu da su najaktivniji!

Sa srećom!!!



 

 


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kontakt
Želite da se oglašavate na portalu ili vam treba naša pomoć?
6
Uskršnja Chicco porodična avantura
U periodu od 25.4.2016. do 29.4.2016. Chicco i Ringeraja.rs za sve Ringerajine korisnike organizuju sjajno takmičenje, s...
4
Naša Ringeraja.rs je napunila 3 godine!
Srećan vam treći rođendančić mile naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići!
2
Ringerajina himna
Ne dešava se često da je zajednica toliko lojalna svom okruženju da o tome napiše himnu. Počašćeni smo što su članovi Ri...
2





Ringerajin vodič :)
Pogledaj spisak alata koje MORAŠ da koristiš u određenom periodu svog života :) Šta sve možeš da nađeš na svom omiljenom...
Pratite trudnoću putem e-maila!
Volite Ringerajin kalendar trudnoće? Našim trudnicama omogućili smo da prate svoju trudnoću i preko personalizovanih e-m...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here