|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Upoznajte NIVEA Cellular profesionalne serume -dva moćna saveznika koja znaju kako da zadržite mladolik izgled

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 16.3.2022
Beograd, mart 2022. - Kao žene, ceo život slušamo savete vezane za negu kože lica s ciljem da tragove starenja odgodimo koliko je god to moguće. Svesni smo da na izgled kože utiču mnogi faktori, od ishrane, fizičkih aktivnosti do načina života. No, dok neke stvari možemo teže kontrolisati, odabir efikasne i pravilne nege za naše lice, potpuno je u našim rukama.

image
Za čvrstu i elastičnu kožu koja će već nakon prvog nanošenja biti sveža, zategnuta i trenutno svilenkasta, sada će se pobrinuti NIVEA Cellular profesionalni serumi.
/11


Koliko ste upoznati s čarobnom malom bočicom koja može učiniti čuda za vaše lice?

Da, dobro pretpostavljate, reč je o popularnom serumu koji osim anti-age nege pruža razne blageti za lepotu vaše kože.

Za čvrstu i elastičnu kožu koja će već nakon prvog nanošenja biti sveža, zategnuta i trenutno svilenkasta, sada će se pobrinuti NIVEA Cellular profesionalni serumi. Ova dva moćna saveznika delotvorne nege i visoke koncentracije aktivnih sastojaka savršena su dopuna rutini nege kože. Samo nekoliko kapi dnevno zadovoljiće najvažnije potrebe vašeg lica i pružiti mu dodatnu potporu za mladolik i blistav izgled.

 

Poverite svoje lice serumu koji kombinuje čist hijaluron sa odabranim hranjivim sastojcima 98% prirodnog porekla i uživajte u učvršćenoj i zaglađenoj koži - već nakon 7 dana! Uvrstite NIVEA Cellular Hyaluron profesionalni serum kao deo svoje svakodnevne nege i osigurajte koži intenzivnu hidrataciju.


- Sadrži čist hijaluron i omogućuje veću elastičnost kože.

- Trenutno čvršća i zategnuta koža zahvaljujući laganoj teksturi koja se brzo upija

- Neguje kožu i pruža intenzivnu hidrataciju tokom celog dana

- Vidljivo zaglađuje bore i deluje protiv tankih linija.




 

 

Za glatki i ujednačeni ten pobrinuće se NIVEA Cellular Phyto Retinol profesionalni serum koji kombinuje posebno blagi, biljni sastojak Bidens pilosu s odabranim hranjivim sastojcima 99% prirodnog porekla. Slično kao i retinol, Bidens pilosa popunjava bore iznutra prema spolja, tako da vaša koža ponovo deluje čvrsto i glatko.


NIVEA Cellular Phyto Retinol profesionalni serum savršen je dodatak vašoj svakodnevnoj beauty rutini. Nakon samo 7 dana ostavlja kožu lica bez velikih pora i neravnina, a vaš ten ujednačeniji.


- Zaglađuje tanke linije i bore.

- Trenutno čini kožu svilenkasto mekom već nakon prvog nanošenja.

- Lagana tekstura koja se brzo upija.

- Pruža intenzivnu hidrataciju tokom celoga dana.



 

 

Nanošenje NIVEA Cellular profesionalnih seruma vrlo je jednostavno. Nakon što ste temeljno očistili kožu, nanesite nekoliko kapi na lice, vrat i dekolte ujutro, uveče ili čak pre uobičajenog rituala nege lica kao podlogu za dodatnu negu kože.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kupaći kostimi za trudnice
Dugo toplo leto je pred nama, i eto vam razloga da idete na plažu i pokažete vaš stomak u jednom od ovih prelepih modela...
4
Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2





Noviteti u HYALU B5 LINIJI za hidrataciju ...
photo
Od brenda La Roche-Posay stižu nam čak dva anti-age noviteta na bazi čiste hijaluronske kiseline i vitamina B5 – Hyalu B...
NIVEA DNEVNA I NOĆNA NEGA PROTIV BORA
Inovativna nega protiv starenja sa čistim bakučiolom i dvostrukom hijaluronskom kiselinomdefiniše konture, učvršćuje kož...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here