|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Sami do savršenih noktiju!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 15.2.2013
Ne želite dosadne nokte, pratite modu, trudite se da uvek budete u trendu? Pročitajte korisne savete o lakiranju noktiju, koji vam mogu pomoći da nalakirate nokte kao profesionalac.

/11


 

  • Pre nanošenja laka za nokte, uklonite stari lak, pamučnom vatom i acetonom. Čak i u slučaju da nemate ostatke starog laka na noktima, namočite pamučnu vatu u aceton i pređite sa njom preko noktiju. Ovo će ukloniti prirodna ulja sa noktiju, produžiti dužinu trajanja laka na noktima i učiniti da boja bude glatka i bez grudvica.
  • Pre nanošenja laka, protrljajte ga u rukama tridesetak sekundi. Nakon toga, otvorite bočicu i uklonite ostatke laka sa vrha bočice. Nemojte tresti bočicu sa lakom. Kada kotrljate bočicu u rukama, balončići vazduha izlaze iz laka i boja će biti glatka i bez grudvica.
  • Nakon što skinete ostatke starog laka i protrljate bočicu, nanesite bezbojni lak na nokte ili bazni zaštitni lak. Bazni lak jača nokte i sprečava njihovo pucanje i lomljenje. Nakon što ga nanesete, sačekajte da se skroz osuši.
  • Kada se zaštitni lak potpuno osuši, nanesite jednu prugicu boje po izboru, po sredini palca ili malog prsta. Nakon toga, nanesite prugice na ostale nokte. Na ovaj način, boja će biti fokusirana na sredinu nokta. Nemojte zaboraviti potpuno smiriti ruku. Nakon toga, nanesite lak na ostale delove noktiju. Neka se lak potpuno osuši, pre nego namažete drugi sloj. Sačekajte barem deset minuta, pre nego nanesete drugi sloj laka. Naravno drugi sloj laka možete i ne morate nanositi – zavisno od toga koju jačinu boje želite.
  • Kada se zadnji sloj laka potpuno osuši, premažite nokte bezbojnim lakom, kako bi boja duže trajala i kako biste je zaštitili.
  • Sačekajte da se nokti potpuno osuše i nemojte nekontrolisano mahati rukama u pokušaju da ih osušite. Na ovaj način će nokti izgubiti sjaj.
  • Višak laka okolo noktiju uklonite malom četkicom ili štapićem za uši i acetonom.
  • Budite kreativni. Sa malo inspiracije i uz malo truda, možete napraviti jedinstvene dizajne na noktima, na kojima će vam zavideti.

Pogledajte dva videa sa super idejama!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2
Priprema kože za proleće i leto
Nega lica i tela sa ciljem pravilne nege u toku leta moguća je primenom prirodnih preparata, koji treba da sadrže preciz...
2





Neke žene se potrude, važno im je da budu ...
Imam jednu drugaricu koja je neprimetna, a kad god pričam sa njom, ona pažljivo sluša. I pita o nečemu što sam joj pomen...
Kad izgledaš kao da si ispala iz kola dok ...
Pravila igre su sasvim drugačija.



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here