|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Počinje veliki nagradni konkurs »Uskršnja Chicco porodična avantura«!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 21.4.2016
U periodu od 25.4.2016. do 29.4.2016. Chicco i Ringeraja.rs za sve Ringerajine korisnike organizuju sjajno takmičenje, sa još sjajnijim nagradama. Dragi registrovani članovi, svi imate mogućnost da učestvujete!!!

image
/11


Drage Ringerajke i Ringerajci,

Takmičenje »Uskršnja Chicco porodična avantura« može da počne!

U periodu od 25.4.2016. do 29.4.2016. Chicco i Ringeraja.rs za Ringerajine korisnike organizuju sjajno takmičenje, sa još sjajnijim nagradama.

Bilo da redovno na forumu razmenjujete iskustva, ili više volite da čitate Ringerajine sadržaje, svi imate mogućnost da učestvujete!!!

 

Chicco, uvek uz dete!

Chicco je jedan od vodećih brendova na svetskom tržištu proizvoda za bebe i decu i jedan je od deset najprodavanjih italijanskih brendova u svetu. Danas je Chicco prisutan u 120 zemalja sveta, među kojima je, zahvaljujući kompaniji Keprom, i Srbija. 

Snaga brenda Chicco zasniva se na tome da je ovo jedini brend na svetu koji zadovoljava potrebe dece od rođenja do tri godine.

U proizvodnom portfoliu brenda Chicco nalaze se sledeće kategorije: krupna oprema (kolica, auto-sedišta, prenosivi kreveci), proizvodi za hranjenje, kozmetika, igračke, obuća, odeća i proizvodi za mame.

 


Zanimljiva pravila svim registrovanim korisnicima daju mogućnost učešća, tako da ne zaboravite da ih pročitate pre početka takmičenja, kako bi ste dobili najbolje informacije o načinu osvajanja bodova i naravno o nagradama.

Želja za osvajanjem titule »Najaktivnijeg korisnika« je tu ...

Zato, ne odustajte, možda baš Vi budete jedan od najaktivnijih korisnika i osvojite neku od sjajnih nagrada!!!

Važno je učestvovati!


PROČITAJTE PRAVILNIK UČESTVOVANJA!

 

U okviru takmičenja »Uskršnja Chicco porodična avantura« Chicco će podeliti ukupno 25 nagrada: glavne, specijalne i dnevne.

Dobitnicima će nagrade biti poslate na adresu u Srbiji, o trošku sponzora.

 

 

Glavna nagrada (5 ukupno)


Glavne nagrade se dodeljuju takmičarima koji su sakupili najviše bodova u ukupnom plasmanu tokom pet dana takmičenja. Biće nagrađeno 5 takmičara. Svaki od njih dobija po jednu glavnu nagradu.


Glavne Chicco nagrade, prema redosledu ukupnih bodova:

 


1. GLAVNA NAGRADA



 
 

-   Chicco ležaljka Easy relax Mirage - siva

 

Chicco ležaljka Easy relax idealna je za bebe od rođenja do 9 kg. Naslon za leđa se može podesiti u više položaja, pa je lako odabrati onaj u kome će bebici biti najudobnije. Za potpunu udobnost, odaberite jednu od dve opcije, fiksiranu ili onu za nežno ljuljanje. Ležaljka se može sklopiti, i zahvaljujući kaiševima za nošenje, poneti gde god da krenete.

 

 

 

 


2. GLAVNA NAGRADA

 

 

-   Chicco flašica wellbeing 150ml sa cuclom od kaučuka, unisex
-   Chicco flašice đevrek 240ml sa cuclom od silikona, unisex
-   Chicco laža Physio Soft od silikona, 0m+, 1 kom
-   Chicco četka za flašice i cucle
-   Chicco zaštita od sunca vozić 2 kom

 

 

 

Chicco je jedan od vodećih brendova na svetskom tržištu proizvoda za bebe i decu i jedan je od deset najprodavanjih italijanskih brendova u svetu.
Chicco je jedini brend na svetu koji zadovoljava potrebe dece od rođenja do tri godine.

Chicco, uvek uz dete!


 

3. GLAVNA NAGRADA

 

 
 

 

-   Chicco farma koja govori (engleski i srpski)

 

Chicco farma koja govori, poučna interaktivna igračka, na najlepši način, kroz igru, pomaže mališanu da uči i upozna se sa prvim rečima, brojevima od 1 do 10, imenima životinja i zvukovima kojima se one oglašavaju. Ukupno 50 reči, pitanja i izraza, melodija i glasova. I sve to na dva jezika, srpskom i engleskom.

 

 

 

 


4. GLAVNA NAGRADA

 

 

-   Chicco superkoncentrovani omekšivač za veŠ 750 ml
-   Chicco tečni deterdžent za pranje veša 1,5l
-   Chicco bm kupka i šampon 200ml
-   Chicco bm krema sa cinkom protiv ojeda, 100 ml
-   Chicco bm vlažne maramice 72kom

 

 

 

 

 

U osnovi proizvoda za negu kože iz kolekcije Chicco Baby moments su prirodni sastojci, koji svakodnevno obezbeđuju neophodnu negu i zaštitu osetljivoj bebinoj koži.

Proizvodi iz Baby moments kolekcije  poštuje fiziologiju bebine kože, ne sadrže konzervanse, štetne hemikalije i veštačke boje, pa ih možete koristiti svakog dana, od prvog bebinog dana.


Chicco tečni deterdžent za pranje veša efikasno otklanja sve nečistoće sa bebinih stvarčica, a istovremeno je nežan prema njenoj osetljivoj koži. Kako bi bebine stvračice bile besprekorno čiste, mekane i nežno mirisne, preporučuje se korišćenje Chicco tečnog deterdženta za veš u kombinaciji sa Chicco omekšivačem. Chicco omekšivač je dostupan u dva mirisa: beli je sa mirisom pudera, zeleni sa blagim cvetnim notama.

 

 

5. GLAVNA NAGRADA

 

 

-   Chicco bm krema za sunčanje SPF 50+ 75ml bez parabena
-   Chicco Zanza sprej protiv komaraca 100 ml
-   Chicco Zanza električni uređaj protiv komaraca bez refila i svetla
-   Chicco bm mleko posle sunčanja 200ml
-   Chicco - Zanza no maramice protiv komaraca 15 kom.
-   Chicco zaštita od sunca vozić, 2 ko
m

 

 

 

Linija za zaštitu od sunca Chicco Sun sadrži proizvode sa visokim zaštitnim faktorom namenjene zaštiti osetljive kože beba od štetnog sunčevog zračenja.

Linija za zaštitu od komaraca Chicco Zanza No napravljena od prirodnih sastojaka, namenjena je celoj porodici i sadrži niz proizvoda za prevenciju i ublažavanje posledica uboda komarca.

Uz Chicco zaštite od sunca vozić, 2 kom. putovanje će biti zabavnije i udobnije. Zaštite se lako postavljaju na staklo automobila uz pomoć dva vakuuma koja ih čvrsto drže na svom mestu.

 

 


Specijalna nagrada (5 ukupno)

 

Specijalne nagrade automatski osvajaju korisnici koji pronađu i sakupe Specijalnu Chicco ikonu, koja se tokom takmičenja može pronaći po jednom dnevno, u toku svakog od 5 takmičarskih dana. Svaki takmičar može da osvoji najviše jednu specijalnu nagradu.

 

 

 

Specijalna Chicco nagrada obuhvata:

 


  • Chicco zaštita od sunca vozić, 2 kom. 

Chicco zaštita od sunca vozić, 2 kom.
Uz Chicco zaštite od sunca za kola, putovanje će biti zabavnije i udobnije. Zaštite se lako postavljaju na staklo automobila uz pomoć dva vakuuma koja ih čvrsto drže na svom mestu.

 

 

 

 


 

Dnevne nagrade (15 ukupno)


Svakog dana takmičenja biće nagrađena 3 takmičara sa najviše sakupljenih bodova prema dnevnoj klasifikaciji.

Svaki takmičar može da osvoji najviše jednu dnevnu nagradu. To znači da posle osvajanja dnevne nagrade, takmičar u klasifikacionim tabelama neće više biti među dobitnicima dnevnih nagrada, bez obzira na to da li ima dovoljan broj bodova. Takmičar nastavlja takmičenje za glavnu ili specijalnu nagradu.


Dnevna Chicco nagrada obuhvata, svakog dana, po 3 dnevne nagrade, redom prema plasmanu pojedinačnih takmičara:

1.   Chicco bm krema za sunčanje SPF 50+ 75ml bez parabena plus Chicco zaštita od sunca vozić, 2 kom.

 

Chicco bm krema za sunčanje SPF 50+ 75ml bez parabena
Krema za sunčanje, sa visokim zaštitnim faktorom, namenjena zaštiti osetljive kože beba. Može se koristiti od bebinog prvog dana.

Chicco zaštita od sunca vozić, 2 kom.
Uz Chicco zaštite od sunca za kola, putovanje će biti zabavnije i udobnije. Zaštite se lako postavljaju na staklo automobila uz pomoć dva vakuuma koja ih čvrsto drže na svom mestu.

 

 


2.   Chicco bm krema za sunčanje SPF 50+ 75ml bez parabena plus Chicco igračka za kupanje Kraba sa termometrom


3.   Chicco bm krema za sunčanje SPF 50+ 75ml bez parabena plus Chicco igračka za kupanje Kraba sa termometrom

 

 

Chicco bm krema za sunčanje SPF 50+ 75ml bez parabena
Krema za sunčanje, sa visokim zaštitnim faktorom, namenjena zaštiti osetljive kože beba. Može se koristiti od bebinog prvog dana.

Chicco igračka za kupanje Kraba
Igračka pluta na površini vode i ima dvostruku ulogu - zabavlja dete za vreme kupanja i služi kao korisno sredstvo za proveravanje temperature vode, jer menja boju kada je voda vruća.

 


 

 

 

Igrajte se, učestvujte, i dozvolite da Vas obradujemo za praznike!!!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kontakt
Želite da se oglašavate na portalu ili vam treba naša pomoć?
5
Pravilnik o privatnosti
Poslednja promena 27.8.2020.
3
Ringerajin vodič :)
Pogledaj spisak alata koje MORAŠ da koristiš u određenom periodu svog života :) Šta sve možeš da nađeš na svom omiljenom...
3
Naša Ringeraja.rs je napunila 3 godine!
Srećan vam treći rođendančić mile naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići!
2





Pratite trudnoću putem e-maila!
Volite Ringerajin kalendar trudnoće? Našim trudnicama omogućili smo da prate svoju trudnoću i preko personalizovanih e-m...
Ringerajin Deda Mraz 2018. u Novom Sadu
photo
Maleni Ringerajci u Novom Sadu u Rođendaonici Kreativni Klub su već tradicionalno dočekali Deda Mraza! Bilo je tu i igre...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here