|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

„Zvezda baby kalendara za 2016. godinu“

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 15.10.2015
Dragi naši Ringerajci, oktobar je karakterističan po tome što tada iznova počinje bogaćenje Ringerajinog neba posebnim, predivnim zvezdicama! „Zvezda baby kalendara za 2016. godinu“ je ponovo tu!

image
/11


Iako je tmurno, vetrovito i hladno iskreno verujemo da vas pogled na vesele oči Vaših mališana, njihove maštovite igre očas ugreje! Sreća i radost u kadici punoj penice i šljapkanje po istoj su jako zarazne i opuštajuće! Neka Vas ponese smeh i igra, i obavezno pribeležite te neverovatne trenutke! A onda ih podelite sa nama, i neka Vaše dete postane jedna u nizu zvezdi koje sijaju na Ringerajinom nebu!!!


Verujemo da ste opet spremni da slanjem fotografije Vašeg malog sunca učestvujete u takmičenju za „Zvezda Baby kalendara za 2016“! Prošle godina smo se zaista sjajno družili tokom celog takmičenja! Komentarisali smo, navijali, glasali...

I na kraju dobili 12 ( zapravo 13) zvezda među najsjajnijim zvezdicama. Zabavićemo se i ovaj put!


A kako je sve to prošle godine izgledalo, pogledajte OVDE

 

 

 

Zato dragi naši roditelji, došlo je vreme da izaberemo 12 zvezdica, koje će ukrasiti Baby kalendar za 2016. godinu, a koji će se naći na zidovima porodica u Srbiji. Svaka zvezdica će predstavljati po jedan kalendarski mesec u godini. Učestvujte u zabavnom takmičenju kako bi se baš vaš mališan našao u najzvezdastijem Baby kalendaru. Takmiče se mališani uzrasta od 0 do 5 godina.

Neka zabava počne!!!

 

 

 

Svi smo spremni za jedan veseo i razdragan konkurs- „Zvezda baby kalendara za 2016. godinu“ tj. za jedno veliko druženje roditelja, rodbine, prijatelja i zabavi u kojoj svi istinski uživamo razgledajući galeriju fotografija, glasamo, navijamo...

 


Pozivamo vas da slanjem jedne fotografije Vašeg malog sunca, učestvujete u takmičenju za „Zvezda baby kalendara za 2016. godinu“... Kako ćete to uraditi pročitajte ovde. A pravo učešća imaju svi mališani do punih 5 godina, jer bez obzira na to da li imaju 5 dana, nedelja, meseci ili 5 godinica, oni su naše bebe, naše zvezde!

O samim pravilima i uslovima učešća pročitajte više u pravilniku takmičenja.

 


Dakle, fotografije su spremne?! Ako već dosad nisu, imate dovoljno vremena da se poigrate sa vašim mališanima i poklonite nam jedan od tih trenutaka. Čekamo vas!

Učestvujte, komentarišite, navijajte, glasajte!


Karakteristike fotografije

Nije poželjno da fotografija pokazuje previše golišavosti Vaše bebe, posebno nisu dozvoljene fotografije gde se vide genitalije.

Primer pravilne fotografije: vidi se samo glava sa mokrom kosicom i penom od šampona, sušenje ili češljanje kosice dok je dete umotano u peškir ili adekvatan odevni predmet, ili dete u kadici s’tim da je veći deo tela Vašeg deteta potpuno zaklonjen, ili igra Vašeg mališana pre ili posle kupanja, simpatičan osmeh, pogled ili neka suzica za vreme kupanja, ili možda samo neka neodoljiva poza samo za vas (i nas) i sl.

Dozvoljeno je (nije obavezno) da se blizanci nađu na jednoj fotografiji, i tada konkurišu kao jedan takmičar-zvezdica.

Nije dozvoljeno da se na fotografiji nalazi proizvod, logo ili natpis koji na bilo koji način konkuriše JOHNSON'S® baby proizvodima.

Fotografije treba da zadovoljavaju određen kvalitet, slikane fotoaparatom ili mobilnim aparatom sa minimalnom rezolucijom 3 Mpx i minimalne širine 1600 px radi mogućnosti korišćenja fotografije u štampi kalendara.


Fotografije trebaju biti u boji i bez stilskih dodataka i potrebno je da nisu objavljivane u drugim medijima.


Zato, obavestite i svoje prijatelje, bake i deke, tetke, ujke i strike, jednom rečju obavestite sve o najlepšem zvezdanom nebu na Ringeraji.rs!!!  I neka igranje počne!

 

Fotografije možete slati od 20.10.2015. do 01.12.2015.

 

 

Članovi i posetioci portala www.ringeraja.rs će biti u mogućnosti da svojim glasovima (klikom na dugme Glasaj) odaberu 100 najsimpatičnijih fotografija od 17.11.2015. do 8.12.2015.godine. Od tih 100 fotografija komisija će odabrati 12 fotografija, po jednu za svaki mesec u godini. A svih 100 najsimpatičnijih fotografija biće prikazano na stranici www.ringeraja.rs.

Roditelji opcijom Share ili Like (ispod fotografije) mogu pozivati svoje prijatelje da podrže njihovog mališana (ali se broj lajkova ne ubraja u broj glasova).


Svih 12 izabranih takmičara će biti obavešteni da su odabrani za kalendar najkasnije do 25.12.2015. Svaka od 12 odabranih fotografija će biti predstavljena i na portalu www.ringeraja.rs, svakog dana po jedna fotografija.

 


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zvezda baby kalendara za 2015. godinu - Mart!
Zimi se nazire kraj, a sunce nam osmeh daruje na dar.U martu je zvezda ...
2
Zvezda baby kalendara za 2015. godinu - Fe...
Hladni dani su još uvek tu, a ove okice pune smeha neka vas zagreju! Zvezda za mesec februar je ...
2
Zvezda baby kalendara za 2015. godinu - Ja...
Započnimo sa predstavljanjem zvezdica zvezdanog Ringerajinog neba!!! Sjajna zvezda meseca januara je ...
2
100 zvezdica!!!
Najlepše zvezdano nebo je tu!! Prvih 100 fotografija sa najvećim brojem glasova tokom takmičenja "Zvezda baby kalenda...
2





Septembarska zvezda baby kalendara za 2016...
Ringerajino nebo krasi sjajna septembarska zvezda baby kalendara za 2016. godinu!
Majska zvezda baby kalendara za 2016. godinu!
Majske ruže i majsko cveće, a opet ništa ne miriše u proleće kao mališani pred spavanje! Majska zvezdica baby kalendara ...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here