|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

NEGA KOŽE

Tvoj omiljeni Labello u limitiranom izdanju

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.2.2024
image

Beograd, 19.februar 2024. – Bez obzira na godine, nikada nećemo biti spremni da se odreknemo slatkog, šarenog sveta crtanih filmova uz koje smo odrastali, kroz koje smo spoznavali svet oko nas i njegova stroga pravila, ali na mnogo nežniji način.

PROMO KUTAK

Kompanija dm donirala preko 50 miliona dinara zajednici

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 21.12.2023
image

Beograd, 21. decembar 2022 – Drogerijski lanac koji važi za jednu od društveno najangažovanijih kompanija u zemlji ovu godinu završava rekordnim donacijama u ukupnom iznosu od preko 50 miliona dinara, čime je nadmašena prošlogodišnja suma od 33,23 miliona dinara koje je dm izdvojio za podršku zajednici.

PROMO KUTAK

UNICEF I dm ZAJEDNO ZA PATRONAŽU

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 28.8.2023
image

Kragujevac, 28. avgust 2023 – Patronažna služba pri Domu zdravlja u Kragujevcu dobila je danas vozilo koje će patronažnim sestrama omogućiti da redovno posećuju porodice sa decom u Kragujevcu i okolini. Vozilo Ford Fiesta obezbeđeno je iz donacije koju je kompanija dm namenila UNICEF-u, kako bi podržala opremanje i osnaživanje patronažne službe u našoj zemlji.

PROMO KUTAK

Donacija kompanije dm za hrabre male heroje

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 14.3.2022
image

Beograd, 14. mart 2022 – Hrabrim mališanima obolelim od raka i njihovim roditeljima odlazak na terapije do bolnice i nazad do njihovih domova od sada će biti mnogo lakši i sigurniji zahvaljujući donaciji kompanije dm drogerie markt. Naime, kompanija je udruženju NURDOR donirala dva miliona dinara za kupovinu kombi vozila FIAT DOBLO za potrebe prevoza dece, i na taj način je nastavila dugogodišnju podršku ovoj organizaciji.

PROMO KUTAK

Kompanija dm ide korak dalje u zaštiti životne sredine

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 9.6.2021
image

Beograd, 9. jun 2021 – Kompanija dm drogerie markt lansirala je novu Pro Climate liniju proizvoda koja je neutralna po životnu sredinu* i time je postavila novi održivi standard u svom poslovanju koje već godinama zasniva na ekološkim principima. Ovi proizvodi predstavljaju jedinstvenu ekološki prihvatljiviju alternativu i nisu samo klimatski neutralni, već su prvi put neutralni i po životnu sredinu*.

SVE O BEBAMA

ŠTA VAS SVE ČEKA NAKON IZLASKA IZ PORODILIŠTA

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 14.2.2020
image

Dolazak bebe i mame iz porodilišta je najsrećniji trenutak, ali, pored toga, zahteva prilagođavanje na novi period i organizaciju svakodnevnog života. Rodbina i prijatelji su puni saveta, koji često mogu biti zbunjujući, kaže doc dr sci med Nevenka Raketić, specijalista pedijatrije i imunologije sa dugogodišnjim iskustvom.

STRANA 1 OD 1



DECU ZIMI KUPATI jednom u TRI DANA
Decu ne treba kupati svaki dan, pogotovo ne zimi, dovoljno je jednom u tri dana. Svakodnevno se jedino održava higijena ...
ZDRAVE NAVIKE ZA ZDRAVU KOŽU
Pojavu suve, osetljive ili atopijski suve kože mogu izazvati spoljni i unutrašnji faktori. Istovremeno, na intezitet ili...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here