|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (20.12.-24.12.2016.) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kremenadle u sosu
7.3.2011 14:26:47   
sneza24
Potrebno je :

- 5 kremenadle
- 1 pakovanje smpinjona
- margarin
- 2 glevice crnog luka
- 2 cena belog luka
- 1 kocka za supu
- 1 pavlaka
- zacin C,biber,so

U 5 dl vode skuvati kocku za supu.
Kremenadle zaciniti po zelji pa ih proprziti na malo margarina.
Na masnoci od mesa proprziti crni i beli luk i sampinjone.
Kad se to dobro uprzi dodati supu i kremenadle.Poklopiti i ostaviti da se dinsta na tihoj vatri dok meso ne omeksa.
Gotove kremenadle izvaditi a u tiganj staviti pavlaku,promesati sos i njime preliti meso.

Ovaj recept sam nasla u novinama i svi smo odusevljeni njime.Treci put sam danas pravila za 2 nedelje.
Inace prvi put sam pravila sa kremenadlama,drugi put sa svinjskim sniclama a danas sa pilecim.

< Poruku je uredio sneza24 -- 7.3.2011 14:27:16 >
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Kremenadle u sosu
7.3.2011 14:40:42   
bubulence
mmmm snezo, odlicno zvuci, a deluje jednostavno, sigurno cu probati ovih dana user posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Kremenadle u sosu
7.3.2011 14:43:45   
sneza24
Bubulence super je.Svi su se odusevili kad su probali.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Kremenadle u sosu
29.9.2011 15:01:18   
Verus
A kad se kaze "krmenadla" jer se tu uvek misli na svinjece?  A vidim moze bilo koje meso? 

Nedjo?user posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Kremenadle u sosu
29.9.2011 15:13:38   
Anoniman
Pa da, mada ja ne vidim zašto ovaj recept ne bi bio pogodan za neko drugo meso.
Ja pravim sa svinjskim butom (ne podnosim meso koje ima kosti, uvek ostau one trunčice a ja to kad osetim u ustima završavam sa jelom), ali mi se čini da bi odlično išla krta junetina ili možda bataciuser posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 5
   RE: Kremenadle u sosu
29.9.2011 16:46:50   
Verus
Super, cem da probam!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:






image
Kruna
CortinaT krema sa najboljim učinkom u borbi protiv ekcema i dermatitisa!
Posle 5 dana korišćenja CortinaT krema moja koža je bila obnovljena kao nikada do sada, crvenilo se povuklo, nije više bilo perutanja ni otvorenih, vlažnih ranica. Kremu sam počela da koristim na celom licu, ujutru i uveče, pošto inače imam suvu kožu, i prezadovoljna sam. CortinaT koristim i na laktovima i kolenima, gde mi je koža bila suva i perutala se, sada je mnogo mekša. S obzirom da sam stručni saradnik - pedagog, u stalnom sam kontaktu sa decom i uvek primetim one koji imaju ekceme, tako da sam roditeljima preporučila CortinaT i slobodno mogu da kažem da je svakom detetu pomogao da ublaži uporni ekcem. Na kraju, možda ne toliko bitno, ali i cena ove kreme je jako pristojna za naše uslove, dešavalo mi se da sam pojedine kreme koje sam koristila u borbi sa dermatitisom plaćala dvostruko više,a učinak je bio nikakav.  Više >>
image

pogačice sa pšeničnim klicama
Kuvar: likica_nis
ovako zdrave pogačice morate probati

Anketa

Koje ime lepše zvuči?
makkipille

Koje ime vam lepše zvuči?

Oznake

Click Here