|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Lenjingrad salata
22.10.2009 20:16:07   
guppy RR

Ringerajini recepti <-- KLIK

Sastojci:
3 praziluka (samo beli deo); 3 krompira; 150 gr belog sira; 1 jogurt (200 ml); 1 pavlaka (200 ml); 200 gr majoneza

Uputstvo:
Praziluk preseći na pola pa na tanke tanke polukolutove i usoliti (malo ugnječiti rukama). Krompir obariti i izrendati (krupnije). Sir izrendati takođe (može feta, ali ne u Sloveniji, tu je previše meka, znači neki malo tvrđi sir). Izrendan krompir pomešati sa prazilukom i dodati ostale sastojke. Prijatno!

Vreme pripreme: 60 minuta


Direktna veza do poruke: 1
   RE: Lenjingrad salata
7.11.2019 18:09:00   
mama ivane
Volim ovakve salate, kremasta i ukusna


(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Lenjingrad salata
7.11.2019 18:22:54   
flamingos
I meni se dopada


(odgovor članu mama ivane)
Direktna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Faširane snicle
Ringerajin kuvar: Maraj
Riba na pireu od graška
Ringerajin kuvar: 17 joka



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here