|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Velington biftek
7.12.2009 12:25:46   
Anoniman
Potrebno:
1 pakovanje lisnatog testa
biftek 1kg
sampinjoni 200 gr
crni luk jedna glavica
senf, ulje
sir gauda ili kackavalj

Priprema:
biftek se proprzi sa obe strane po malo..i izvaditi
u istom ulju proprziti iseckan luk i iseckane sampinjone
preko narendati sir

Lisnato testo razvuci. U testo staviti masu od luka i pecuraka a preko biftek malo premazan senfom. Umotati testo (spojiti mu stranice). Testo premazati zumancetom.
Staviti u rernu i peci oko 30 - 35 minuta..


Ja cu danas ovo da spremam prvi put pa cu da vam javim..Znam da necu toliku kolicinu uzeti jer mi je mnogo nego cu verovatno sve po pola...

evo ga i link sa Kuvati srcem gde je momak to spremao:
VELINGTON BIFTEK

  Direktna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Pita sa mesom
Ringerajin kuvar: lelaigor
Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here