Ringerajin kuvar: lelaigor

- Glavica kineskog kupusa
- parče belog mesa
- kisela pavlaka
- so
- vegeta
- malo ulja
- bosiljak
- timijan
- majoran

- Kineski kupus iseći i skuvati u posoljenoj ključaloj vodi.
- Belo meso iseći na trakice i propržiti na malo ulja.
- Začiniti vegetom, bosiljkom, timijanom i majoranom. Kada je meso skoro gotovo, dodati proceđen skuvani kupus i jednu kiselu pavlaku i ostaviti da se tako krčka dok meso ne bude skroz kuvano.
Ovo jelo možda može da se napravi i sa oobičnim kupusom, ali ovako i sa dodatim začinima, ima zanimljiv šmek.
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2