|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Mafini sa jabukama i cimetom

Ringerajina kuhinja, 5.6.2013
Ringerajin kuvar: Figaro88
Ključne reči:

image
/11


  • 375g brašna
  • 300g šećera
  • prstohvat soli
  • kesica praška za pecivo
  • kafena kašičica cimeta
  • 160ml ulja
  • 2 jaja
  • 160ml mleka
  • 4 jabuke, oljuštene i iseckane
  • Za mrvice:
  • 200g šećera
  • 85g brašna
  • 220g butera
  • kašićica cimeta


  1. Zagrejati rernu na 200C, u modle za mafine poređati papirne korpice ili ih namazati buterom. Pomešati sve sastojke za testo, pa umešati sitno iseckane jabuke. U manjoj činiji pomešati sastojke za mrvice pa ih onda rasporediti po mafinima. Peče se oko 20-25min, ja uvek proverim čačkalicom da li su gotovi.


Kada proveravate čačkalicom, čačkalicu zabodete u centar mafina, ili tamo gde je najdeblji deo. Ako je čačkalica suva onda je kolač gotov.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kraben koktel
Ringerajin kuvar: milicicak
3
Faširane snicle
Ringerajin kuvar: Maraj
3
Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
3
Rižoto sa blitvom
Ringerajin kuvar: 17 joka
3





Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
Šampita
Ringerajin kuvar: lesica RR



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here