Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina video čestitka za 2010. godinu! 1.1.2010 18:54:21
|
|
|
|
guppy RR
|
Meni je dunjica slatka ko šećer, pogledaj na kraju videa, u poslednjoj sekundi, kako počne da maše od sreće
|
|
|
|
RE: Ringerajina video čestitka za 2010. godinu! 1.1.2010 18:56:57
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Meni je dunjica slatka ko šećer, pogledaj na kraju videa, u poslednjoj sekundi, kako počne da maše od sreće
|
|
|
|
RE: Ringerajina video čestitka za 2010. godinu! 1.1.2010 18:58:16
|
|
|
|
guppy RR
|
Imamo par predivnih snimaka, kad se onako spontano zagrlimo, awww... to bi volela jednom da vam pokažem Baš je lepa ekipica u marketingu.
|
|
|
|
RE: Ringerajina video čestitka za 2010. godinu! 1.1.2010 18:59:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Meni je dunjica slatka ko šećer, pogledaj na kraju videa, u poslednjoj sekundi, kako počne da maše od sreće ......videla sam je i na nekim drugim slikama (sa rr druženja)i pomislila "baš je harizmatična ova žena!" , ali iskreno poooooooojma nisam imala da je to ona! a, a da mi preimenujemo ovu temu , a ?
|
|
|
|
RE: Ringerajina video čestitka za 2010. godinu! 1.1.2010 19:01:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Imamo par predivnih snimaka, kad se onako spontano zagrlimo, awww... to bi volela jednom da vam pokažem Baš je lepa ekipica u marketingu. zašto da ne?
|
|
|
|
RE: Ringerajina video čestitka za 2010. godinu! 1.1.2010 19:11:47
|
|
|
|
gina
|
Dunja je super!
|
|
|
Anketa
Мажење беба.
пеперутка16
Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?